Atenţie! Supa la plic, o reţetă sigură pentru cancer la stomac sau colon

Singurul avantaj ar fi acela că se fac în 2 minute. Dacă nu sunteţi pretenţioşi, ar putea avea chiar şi gust bun. Lista de pericole e însă foarte mare. Supele la plic, pe care le facem rapid, conţin un adevărat cocktail de E-uri. Medicii spun că cei care consumă aceste supe pe termen lung s-ar putea îmbolnăvi de cancer la stomac sau la colon. Pentru a prepara o ciorbă de legume, cu legume, o gospodină petrece mai mult de o oră în faţa aragazului, dar mâncarea este pe măsura efortului, gustoasă şi sănătoasă.

Există şi varianta rapidă, însă, la plic. E gata în două minute şi este o supă cu de toate, aditivi, conservanţi, E-uri. Specialiştii spun că aceste supe au o valoare nutritivă scăzută. Consumul frecvent de astfel de produse poate duce la boli grave. "Produsele de acest gen sunt extrem de bogate în sare, au sare mult peste necesarul nostru se adaugă şi zahăr, se adaugă şi potenţiatori de aromă. Se poate ajunge la hipertensiune arterială, probleme renale şi alte lucruri de genul"
Consumul excesiv de supe instant poate duce pe termen lung la diferite tipuri de cancer la stomac sau colon.
Sursa: antena3.ro, jurnalul.ro

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

COLESTEROLUL - cea mai mare înșelătorie a secolului XX . Sfârșitul erei colesterolului. Medicii din România au îmbogățit farmaciștii cu așa zisă boală a colesterolului

Super Ofertă: Peste 15.000 de cărţi doar cu 299 lei

O "armată" în rezervă cu ofiţeri făcuţi la "apelul bocancilor"