Postări

Se afișează postări din ianuarie 5, 2018

S.U.A., jos „mâna” de pe România (III). România: republică autonomă sub suzeranitatea americană. De câțiva ani ni se tot vântură, în mod fals, că S.U.A. sunt „patria corectitudinii întruchipate”

Imagine
Românii trădători aserviţi propagandei americane din România nu doar vor să falsifice realitatea, ci şi să ne incite la un război fratricid având ca scop întărirea sentimentului de neîncredere că România nu se poate autoguverna singură.

Imixtiunea oficială a S.U,A. în problemele României (fie că este vorba de „liniile directoare” ce ni le-au trasat faţă de Preşedinţie, Guvern, Parlament, Justiţie, S.R.I. etc), au transformat ţara noastră într-un „stat vasal al S.U.A.”

România: republică autonomă sub suzeranitatea americană
„S.U.A. au intervenit… în lupta politică internă din România (…) Dacă în anii din urmă Administraţia Americană nu a mai putut identifica lideri politici români care să îi inspire încredere şi să garanteze că parteneriatul strategic româno-american rămâne fundamental, este nu atât pentru că politicienii români corupţi s-au înmulţit, ci pentru că politicienii români competenţi au dispărut – goniţi de frică, de silă, de Justiţia politizată sau de mafiile locale, dar şi …