Era să ne ia dracu! În timp ce noi stăteam liniștiți acasă Klaus Iohannis și camarilla liberală au pus la cale să ne suspende drepturile fundamentale ale omului garantate de Constituția României și de Constituția Uniunii Europene




În consecință DORMI POPOR ROMÂN și atunci când vă veți trezi veți constata că libertățile câștigate în ultimii 30 de ani s-au dus ca un fum cu sprijinul celor care au votat partidele de dreapta și în special cu PNL.   


„În mare secret, regimul Iohannis a suspendat parțial aplicarea Convenției Europene a Drepturilor Omului.”(site-ul luju.ro)

În timp ce noi stăteam liniștiți acasă Klaus Iohannis și camarilla liberală au pus la cale să ne suspende drepturile omului garantate de Constituția României și de Constituția Uniunii Europene. Și toate aceste încălcări ale Constituției sub ochii complicilor lor: serviciile secrete și mass media infectată cu trădători de țară și de neam.
Și în timp ce toată lumea dormea și stătea în casă de spaima Coronavirusului Agenția France Presse trage alarma și atenționează că ne aflăm la foarte aproape de dictatură. Cum credeți că au aflat jurnaliștii despre ce intenționează guvernul și președintele anticonstituție? Simplu. Guvernul liberal, condus de Sică Mandolină, a cerut la Secretariatul CEDO să admită această suspendare.
Și noi ce facem? Nimic. Dormim și stăm pasivi cum această gașcă de infractori terfelesc Constituția României și contribuie din plin la sărăcirea românilor și la distrugerea capitalului românesc.    
Ziua de 17 martie 2020 devine o pată neagră în istoria celro 30 de ani de la Revoluția din Decembrie 1989.
„În cel mai mare secret, profitand de nebunia cu starea de urgenta, coronavirusul și toate cele, „GuWernerul Ludovic Orban” a suspendat parțial aplicabilitatea Convenției Europene a Drepturilor Omului. În caz că nu vă vine să credeți ochilor și aveți impresia că ne-a anexat Turcia lui Recep Erdogan sau Rusia lui Vladimir Putin, mai scriem o data: regimul PNL Iohannis-Orban a suspendat parțial aplicabilitatea Convenției CEDO pe teritoriul României fără să își anunțe propriii cetățeni. Vestea legată de această ispravă a venit nu dinspre Guvern sau dinspre Președinție, ci din presa străină – mai precis, din partea agenției France Presse (AFP).” (luju.ro)
Credeți că Societatea civila a reacționat? Nu. O singură organizație „Centrul de Resurse Juridice”, prezidat de cître fosta membră CSM Georgiana Iorgulescu să le spună românilor care prevederi concrete ale Convenției Europene a Drepturilor Omului au cerut să nu mai fie aplicabile temporar pe teritoriul țării noastre.
De remarcat este faptul că toată clasa politică tace. Probabil că Klaus Iohannis și GuWernerul României i-a amenințat cu DNA. Într-un comunicat „Centrul de Resurse Juridice” semnalează
„De altfel, dincolo de problema în sine, gravitea constă în faptul că NIMENI nu a adus la cunoștința cetățenilor acest lucru, respectiv NIMENI nu a explicat de ce a făcut România acest demers și care sunt efectele pentru cetațeni.”(luju.ro)

Joi 16 aprilie 2020, „Parlamentul României a încuviințat joi prelungirea stării de urgență instituite de Iohannis, dar a impus o serie de prevederi menite să stopeze comiterea de abuzuri de catre regimul Iohannis…
… Această hotărârea a Parlamentului l-a scos din minți pe Klaus Iohannis și l-a făcut să își verse fierea pe majoritatea parlamentară, pe care, ca un extremist, a infierat-o ca fiind “nelegitimă”. Iohannis a turbat că Parlamentul a impus respectarea Drepturilor Omului, pentru încălcarea cărora GuWernerul a facut derogare de la CEDO…
… Cele mai importante articole adoptate de Parlamentul României privesc respectarea Drepturilor Omului. Aspect pe care, așa cum ne-a dovedit în ultimii ani, Iohannis nu pune mare preț, acesta erijându-se în sustinatorul abuzatorilor și al instituțiilor de forță. Astfel, Parlamentul a decis ca restrângerea unor drepturi sau libertăți se va dispune doar prin acte normative cu putere de lege, iar aceste măsuri trebuie să fie determinate exclusiv de prevenirea și combaterea pandemiei de coronavirus, dar și temeinic motivate. Ceea ce inseamna că suspendarea drepturilor omului nu se va mai produce prin ordonanțe militare date de ministrul de Interne Marcel Vela și aprobate de Ludovic Orban, ci prin Ordonanțe de Urgență ale Guvernului, care apoi vor fi supuse votului în Parlament. Ceea ce înseamnă că cea mai legitimă instituție, ne referim desigur la Parlament, va avea ultimul cuvânt în ceea ce privește posibilitatea restrângerii drepturilor omului.
De asemenea, foarte important, prin aceeași hotărâre, Parlamentul României a interzis Guvernului Orban să suspende aplicarea Convenției pentru apărarea drepturilor omului și libertatilor fudamentale. Adica fix ce a facut regimul Iohannis, pe ascuns”. (luju.ro)
Parlamentul a mai decis verificarea modului în care au fost cheltuiți banii publici pe perioada stării de urgență.

Paralel cu acțiunea Parlamentului a acționat și Avocatul Poporului care a cerut Curții Constituționale desființarea unor articole din OUG 1/1999: „Îi permit președintelui să legifereze în domenii pentru care Constituția cere intervenția legiuitorului primar sau a celui delegat... Impun o obligație generală de a respecta anumite norme, fără a incrimina o faptă concreta... Prezumția de veridicitate a procesului-verbal contravențional nu poate fi situată deasupra prezumției de nevinovăție”. (luju.ro)
„Avocatul Poporului subliniază ca Ordonanța 1/1999, prin textul ei vag, îi permite președintelui României să își aroge rolul de legiuitor, prin decretele pe care le emite. Or, după cum subliniaza Renate Weber, primul om în stat are atribuții extrem de limitate în procesul de legiferare (promulgă legi, cere reexaminarea unor proiecte de legi și le atacă la CCR). Altminteri, în aberantul cadru permis de către OUG 1/1999, președintele, practic, uzurpa rolul de autoritate legiuitoare pe care Constituția i-l confera Parlamentului.
În privința sancțiunilor contravenționale pe care le stipulează ordonanța, Avocatul Poporului atrage atenția asupra altei abominații: atât violarea dreptului la proprietate (prin permiterea unor confiscări abuzive, în plus față de amenzile uriașe), cât și anularea prezumției de nevinovăție, prin atribuirea unor puteri discreționare agenților constatatori. De altfel, aceste argumente, precum și altele, au fost invocate și de către casa de avocatură Piperea și Asociații în memoriul adresat Avocatului Poporului pe acelasi subiect.
Nu în ultimul rând, Weber acuza ca ordonanța de urgență încalcă atât dreptul la informație (prin suspendarea aplicării normelor legale referitoare la transparența decizională și dialogul social), cât și dreptul la muncă (prin ținerea românilor în case cu forța).” (luju.ro)
În consecință DORMI POPOR ROMÂN și când vă veți trezi târziu veți constata că libertățile câștigate în ultimii 30 de ani s-au dus ca un fum. 

Sursa – luju.ro - /pas-cu-pas-spre-dictatura-muta

Sursa - luju.ro - contraatac-la-dictatura-iohannista

Sursa. luju.ro - gata-cu-abuzurile-pe-stare-de-urgenta




Comentarii

  1. Mulțumesc pentru tot Dr. Makha! După ce te-am contactat pentru a mă ajuta să nu mai divorțez de soțul meu, soțul meu a încetat să completeze actele de divorț și lucrurile sunt mult mai bine acum. După cum ați spus, întregul proces de divorț a fost anulat, femeia rea ​​care crea probleme în căsnicia mea a părăsit soțul meu, iar acum suntem foarte fericiți împreună. Împărtășesc această experiență de viață tuturor celor care se confruntă cu provocări similare în relația lor, căsătorie sau orice altă problemă. , puteți contacta Dr Makha pe WhatsApp +1(815)564-3618
    Ea este pricepută cu următoarele vrăji:
    * vrăji de dragoste
    * vrăji de căsătorie
    * magia banilor
    * vrajă frumoasă
    * vraja norocului
    * Vrăji de atracție sexuală
    * SIDA vindecă magia
    * Casino Cave
    * S-au eliminat pesterile blestemate
    * Vraja de protecție
    * magie la loterie
    * Vrăji norocoase
    * Vraja de fertilitate
    * Inel de telekineză 💍
    Whatsapp +1(815)564-3618

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Cea mai mică bibliotecă din lume

Să ne cunoaştem istoria: Ce rol aveau BRĂŢĂRILE DACICE?

Impostorii lugojeni ai lui George Costin, înfiltraţi printre revoluţionari (II)