Postări

Se afișează postări din februarie 6, 2016

Tăriceanu, un politican cu sânge în pix, cere Guvernului să returneze Raportul MCV către Comisia Europeană pentru a fi refăcut

Imagine
Nu e prima dată când instituțiile UE își bat joc de România și de cetățenii români. Ultimul raport MCV (Mecanismului de Cooperare şi Verificare) reprezintă o dovadă că UE ne tratează ca pe niște cuceriți și toate hotărârile, nedemocratice, au fost acceptate cu ușurință de cea mai importantă instituție Parlamentul României. Și președenția a tăcut. A tăcut Guvernul și Societatea Civilă a tăcut și nu a mai primit bani ca să iasă în stradă și să ceară cine mai știe ce aberații.

În ultimii ani, din pleava de politicieni, unul singur s-a ridicat și a criticat abuzurile justiției, abuzurile procurorilor și cel mai important a luat de fiecare dată atitudine când Comisia Europeană și Parlamentul European a arătat cu degetu România susținând niște minciuni.
Liberalul Călin Popescu Tăriceanu a ieșit la rampă și a spus că raportul MCV este fals și bazat pe minciuni. și pentru prima dată în România de la aderare la UE se cere refacerea acestui raport susținut de informații nereale.

În calitate de…