Postări

Se afișează postări din aprilie 29, 2016

Două femei de pomină: Laura Codruța Kovesy: „Noi suntem DNA și nu ne lăsăm” și Monica Macovei: „Într-o țară în care criminalitatea este ridicată, drepturile omului nu pot fi exercitate pe deplin”

Imagine
Afirmațiile vin de la două dintre vocile pe care vorbește public securitatea de tip nou, cunoscută sub numele de SRI. După ce CCR i-a tăiat Securității galena pe care și-o băga legal și ilegal oriunde avea chef, în spațiul public s-a declanșat o furtună de vorbe goale cu aspect de delir tip balamuc. Apărătorii statului de drepți par deraiați de pe șine. Dovadă stau rostirile celor două distinse doamne ce par sărite pe geamul spitalului de glumeți în apărarea statului de drept dar cam milițienesc.
Ambele au formație de procuror și malformație tipică unui creier staționat prea mult în birourile cu aromă puturoasă de la Procuratură.. Mai grav este că Monica Macovei are calitatea de parlamentar european plătit regește să apere democrația, nu s-o ucidă cu declarații despre suprimarea drepturilor omului în fața cărora s-a rușina și Hitler. Sigur, tentația normală a oricărui contribuabil care le plătește celor două  organe lefurile babane este să apeleze la vocabularul adecvat în aceste sit…