Postări

Se afișează postări din august 10, 2016

Discreditarea României la postul TV Sky News. Să fie o înscenare plănuită de guvernul britanic pentru a hătui românii din Marea Britanie?

Imagine
Se pare că britanicii, acum că sunt pe cale să părăsească UE, au un nod în gât față de români, chiar dacă aceștia muncesc legal. Ura lui Churchil, care ne-a abandonat bolșevismului rusesc, s-a perpetuat și acum este tot mai la vizibilă.
Nu cred că un jurnalist britanic, renumit în breasla lui, a înscenat de capu lui un reportaj despre traficanții de arme din România. Cu siguranță că guvernul britanic stă în spatele acestei denigrări și înscenări. De ce spun asta? Marea Britanie are nevoie să scoată un țap ispășitor pentru votul poporului de a ieși din Uniunea Europeană. Și cine este mai potrivit să fie considerat total vinovat decât o țărișoară din Europa de est.
Nimeni nu s-a gândit, nici jurnalistul șmecher de la Sky News și nici postul respectiv că autoritățile române se vor mobiliza și în scurt timp vor dezvălui manevra mârșavă a englezilor.

Aşa-zişii traficanţi de arme care pentru bani le-ar da mitraliere chiar şi teroriştilor au fost depistaţi de procurorii DIICOT şi duşi la au…