Postări

Se afișează postări din august 2, 2016

O reacție mai dură la derapările candidatului American: Lexington Field - F*ck Donald Trump. Asemănările lui Donald Trump cu dictatorii din istorie

Imagine
Candidatul republican Donald Trump a scăpat de sub controlul echipei sale de campanie prezidențială. În acest moment ieșirile lui au creiat disesiuni în propriul partid. A spus alegătorilor că este împotriva unor reguli a democrației americane, a spus alegătorilor că este împotriva egalității dintre bărbat și femeie și a manifestat apucături rasiale.
Până acum Trump este singurul candidat American la preșidenție care a devenit ridicol și măscărici. Internetul este plin de reacțiile celor care îl privesc ca pe un viitor președinte căpcăun, hotărât, dacă va fi ales, să distrugă libertățile americane.
În ultima apariție televizată republicanul Donald Trump a acuzat-o pe contracandidata sa Hillary Clinton că ar fi diavolul în persoanî.
“Declarația prezidențiabilului republican vine într-un context complicat, în care este atacat de propriul partid pentru criticile aduse familiei unui soldat american musulman, care a murit pe frontul irakian.
De asemenea, Trump l-a criticat dur și pe senat…