Postări

Se afișează postări din august 4, 2016

Oare ne putem baza pe acești americani? Întrebarea cea de 11 miliarde de dolari: Statele Unite ale Americii nu este o prietenă, ci patroana Statului Israel

Imagine
Obama este foarte interesat ca Hamas sa supraviețuiască În timpul operațiunii din iulie – august 2014, denumită “Stânca Neclintită” (Ebr. Țuk Eitan), Statele Unite a jucat un dublu rol.
Cauza: Evenimentul “Primăvara Arabă”, a fost de a convinge poporul american, că viitorul Orientului Mijlociu este cu islamul politic, însă atunci a survenit axa Egipteano – Arabă Saudită și a răsturnat conceptul.
Statele Unite încă se mai luptă să se țină de axa islamică și “Frăția Musulmană”, sprijinându-se pe doi aliați: Turcia și Qatar. Acesta din urmă servește și ca sponsor al Gazei. Oare cu afacerea de arme încheiată, în valoare de 11 miliarde de dolari, Qatar a cumpărat de asemenea și sprijinul lui Obama pentru Hamas?
America nu are niciun interes în a decide sau de a lichida capacitățile militare ale militanților Hamas. Din contra, guvernul Obama e interesat ca Hamas să rămână pe poziția sa, pentru a consolida aliații Statelor Unite în regiune – Qatar și Turcia. Guvernul American actual, nu dif…