Postări

Se afișează postări din mai 13, 2017

Mugur Isărescu poate fi judecat și EXECUTAT pentru TRĂDARE… dacă în România ar mai exista dreptate și pedeapsa cu moartea

Imagine
Lui Mugur Isărescu i se aduc multe acuzații, printre care și aceea de a fi membru al unor organizații oculte în subteranele cărora există ateliere anticreștine și care lucrează pentru subjugarea întregii omeniri de către o mînă de „aleși” (Clubul de la Roma și Comisia Trilaterală).

Am scris de multe ori că dacă în România ar mai exista dreptate și pedeapsa cu moartea, toți președinții și prim-miniștrii țării din ultimul sfert de veac ar trebui executați pentru trădare.
Desigur, eu văd trădarea într-un cadru mult mai larg decît cel la care a fost limitat de parlamentarii români.
Pentru mine, să distrugi economia națională fiindcă așa au vrut unele puteri străine, este un act de trădare – pentru parlamentari, nu.
Pentru mine, să-ți obligi cetățenii români să-și părăsească țara, să-i conduci la sinucidere ori la moarte prin inaniție sau îngheț, este un act de trădare.
Pentru mine, să distrugi sistemul educațional, să ucizi patriotismul fiindcă nu mai este corect politic, să asumi în num…