Postări

Se afișează postări din iulie 30, 2015

Conspirația Fluorului: O otravă ridicată la mare rang

Imagine
Fluor - o substanță extrem de toxică care atacă glanda pineală, produce cancer, distruge oasele, sistemul nervos și provoacă malformații congenitale! Medicii Stomatologi învățați să creadă că fluorul e benefic! Fluorul nu are niciun efect asupra dintilor în schimb produce cancer!
Fluorura este un alt inhibitor al intelectului, care este adăugat apei potabile şi pastei de dinţi. Fluorura de sodiu este un ingredient comun din otrăvurile pentru şoareci şi gândaci de bucătărie, anestezice, hipnotice, medicamente de psihiatrie şi gaz de luptă militar. Acesta este unul dintre ingredientele de bază care intră în compoziţia Prozacului şi a gazului de luptă Sarin folosit în atacul terorist din metroul japonez.
Dovezi ştiinţifice independente au arătat că fluorura produce tulburări mentale şi îndobitoceşte oamenii, transformându-i în fiinţe docile şi servile. Asta pe lângă scurtarea vieţii şi distrugerea structurii osoase. Prima utilizare a apei fluorurate a fost în lagărele de concentrare nazist…