Postări

Se afișează postări din octombrie 2, 2016

Arma teroristă a guvernelor în istoria modernă. Strămutări de populație și suferința cumplită a sute de mii de familii. Asta înseamnă democrația SUA si NATO

Imagine
Operațiunile de tip steag fals

De-a lungul istoriei moderne s-a dovedit că operațiunile de tip steag fals sunt foarte eficiente în crearea unei anumite opinii publice pentru ca guvernele să poată acționa cu sprijin popular într-o anumită direcție dorită.
Fără acest sprijin i-ar fi mai greu de a acționa în prezent. Astfel conform principiului PROBLEMĂ- REACȚIE- SOLUȚIE forțele politice, corporatiste în spatele carora se afla cabala malefică își pot duce la îndeplinire acțiunile lor antipopulare, antidemocratice și criminale.
După părerea mea, doar un guvern terorist și criminal care nu ține deloc la propriul popor poate să desfășoare asemenea acțiuni iar orchestratorii trebuie aduși în fața instanțelor, judecați pentru crime în masă și genocid și puși unde le este locul, după gratii și confiscată întreaga avere.
Ele constau în crearea unei false probleme, de exemplu un atac terorist, după care lideri politici ajutați de mass-media aservită țin discursuri patriotice în paralel cu trans…