Postări

Se afișează postări din februarie 27, 2017

Timișoreni au strigat: “DNA nu uita noi suntem de partea ta”. Conform Decizie Curții Constituționale procurorii DNA sunt infractori iar cei care îi susțin sunt complici

Imagine
JOS CU LULUȚA - Ministrul Justiției Tudorel Toader trebuie să ceară de urgență CSM revocarea din funcție a șefei DNA Laura Kovesi, pentru imixtiune în activitatea Executivului. CCR a calificat nelegală anchetarea de către DNA a OUG 13/2017: „A verificat lucruri care exced autorității DNA... S-a perturbat activitatea Guvernului și relațiile între cele trei autorități... S-a încălcat dreptul Guvernului de a aprecia oportunitatea legiferării”. DNA a aruncat pisica moartă la PICCJ.

Lovitura groaznică pentru DNA și doctorița Laura Kovesi.
Curtea Constituțională a României a stabilit că parchetul anticorupție a declanșat nelegal o anchetă în legătura cu modul în care a fost adoptată Ordonanța de Urgență 13/2017 privind modificarea Codurilor penale, imixtionând în activitatea Guvernului și încălcând astfel principiul separației puterilor în stat. Iar pentru acest derapaj de la democratie cineva trebuie sa raspundă.
Acel cineva este, în opinia noastră și a mai multor avocați de renume care s…