Postări

Se afișează postări din ianuarie 18, 2014

40 de milioane de euro pentru greșelile și abuzurile magistraților între anii 2005 - 2012

Imagine
De zece ani JUSTIȚIA lui Băsescu își bate joc de români. 40 de milioane de euro a plătit statul român în perioada 2005-2012 cetăţenilor români care au câştigat procese la CEDO. Problemele GRAVE ale justiţiei din România.Greşelile justiţiei sărăcesc statul.
Cel mai rău este că despăgubirile sunt plătite din bani publici. Ţara noastră este pe primul loc în ceea ce priveşte adresabilitatea la CEDO.
Nimeni nu este mai presus de LEGE Până când USL, cu majoritatea absolută, nu v-a da o lege ca și judecătorii și procurorii să plătească dacă încalcă LEGEA, magistrații vor avea dreptul să înterpreteze litera legii după bunul lor plac. Nimeni nu este mai presus de LEGE! Așa prevede Constituția, numai ei, magistrații, se cred deasupra tuturor cetățenilor și cred că au dreptul să-și bată joc de români. Cetățenii ar trebui să protesteze și să oblige clasa politică pentru răspunderea civilă și penală a magistrațiilor dacă dă o sentință greșită. În ultimii ani tot auzim despre independența justiției, c…