Postări

Se afișează postări din mai 27, 2018

Cum se transformă Democraţia în dictatură (V) Acţionarii Cartelului au privat oamenii de drepturile lor democratice!

Imagine
Această violare a tuturor principiilor democraţiei de către Cartel nu  este o coincidenţă. Sondajele care au avut loc în toată Europa au demonstrat o respingere a structurii „Bruxelles UE” de către marea majoritate a votanţilor. Natura înşelătoare a „Bruxelles UE” este cel mai bine caracterizată de faptul că, în timp ce este aclamată de acţionarii Cartelului ca marcă a democraţiei, cele mai elementare drepturi democratice sunt negate - de teama populaţiei.

O singură țară din UE a intrat în baza unui referendum - Irlanda, iar Marea Britanie în urma unui referendum a început procedura de ieșire in uniune.  Restul țărilor au aderat la UE prin hotărâre politică fără să consulte populația țărilor respective. 

Scopurile strategice ale cartelului

În paginile precedente am rezumat care sunt planurile cartelului petrolului şi medicamentelor pentru construirea Bruxelles UE. În mod evident, această manevră îndrăzneaţă nu este un exerciţiu întâmplător, ci are motive economice profunde. Această …

Cum se transformă Democraţia în dictatură (IV) A renunţat populaţia Europei de bună voie la secole de democraţie?

Imagine
Pentru Cartelul Petrolului şi Medicamentelor, „Bruxelles UE” este o simplă bază operativă, de la care intenţionează să cucerească lumea folosind forţa politică, economică şi – la nevoie – militară. În vederea atingerii acestui scop, Cartelul încearcă să exporte structura nedemocratică a Bruxelles UE în alte zone ale lumii. Uniunea Africană se modelează deja după „Bruxelles UE” inclusiv o „Comisie UA”!

Acţionarii politici ai Cartelului prezintă în mod înşelător „Bruxelles UE” ca fiind un model al democraţiei secolului 21 şi păcii. Din simpla dimensiune a acestei campanii globale, popoarele lumii vor avea impresia că „Bruxelles UE” a fost aprobat în alegeri democratice de către popoarele Europei şi că acest organism politic reflectă voinţa acestora.

Dar nimic nu este mai departe de adevăr. Faptele reale pun o lumină caracteristică asupra naturii nedemocratice a „Bruxelles UE” – un semnal de alarmă adresat lumii:

• Singura ţară în care i s-a permis poporului să voteze pentru „Tratatul d…