Cum se transformă Democraţia în dictatură (V) Acţionarii Cartelului au privat oamenii de drepturile lor democratice!



Această violare a tuturor principiilor democraţiei de către Cartel nu  este o coincidenţă. Sondajele care au avut loc în toată Europa au demonstrat o respingere a structurii „Bruxelles UE” de către marea majoritate a votanţilor. Natura înşelătoare a „Bruxelles UE” este cel mai bine caracterizată de faptul că, în timp ce este aclamată de acţionarii Cartelului ca marcă a democraţiei, cele mai elementare drepturi democratice sunt negate - de teama populaţiei.

O singură țară din UE a intrat în baza unui referendum - Irlanda, iar Marea Britanie în urma unui referendum a început procedura de ieșire in uniune.  Restul țărilor au aderat la UE prin hotărâre politică fără să consulte populația țărilor respective. 

Scopurile strategice ale cartelului

În paginile precedente am rezumat care sunt planurile cartelului petrolului şi medicamentelor pentru construirea Bruxelles UE. În mod evident, această manevră îndrăzneaţă nu este un exerciţiu întâmplător, ci are motive economice profunde. Această pagină explică „de ce”-ul din spatele Bruxelles UE.

Grupurile financiare din spatele cartelului petrolului şi medicamentelor sunt interesate să controleze pieţe globale gigantice care afectează literalmente fiecare viaţă umană. Exemple proeminente ale acestora sunt zonele de alimentaţie, sănătate şi energie. În timpul ul-

timului secol, cartelul petrolului şi medicamentelor şi-a extins pieţele în aceste trei domenii la afaceri de investiţii de multe miliarde de dolari. Construcţia acestor pieţe globale gigantice se bazează pe două

unelte strategice: în primul rând, utilizarea patentelor ca unelte pentru monopolizarea pieţelor. În al doilea rând, dezinformarea publică cu scopul de a menţine oamenii în ignoranţă în ceea ce priveşte alternativele. Ca rezultat, fiecare persoană din zonele industrializate de astăzi plăteşte cam o treime din venitul net ca „tribut” acestui cartel.

La începutul secolului 21, Cartelul se confruntă cu o nouă provocare. Toate pieţele sale cheie - petrol, medicamente, produse chimice agricole şi OMG (organisme modificate genetic) - sunt ameninţate de noi tehnologii care vor înlocui în cele din urmă pieţele globale monopoliste şi patentate existente.

În această situaţie, interesele financiare din spatele cartelului ştiu că afacerile lor de multe miliarde de dolari nu pot supravieţui întro democraţie. Astfel, structura nedemocratică a Bruxelles UE este un pas strategic către stabilirea unei dictaturi globale în numele acestor interese corporatiste.

La începutul secolului 21 omenirea se află la o răscruce. Trebuie să decidem dacă dorim să permitem intereselor cartelului petrolului şi medicamentelor să continue dominaţia asupra vieţilor noastre - prin impunerea unor tehnologii foarte vechi - sau dacă suntem gata să ne eliberăm din acest jug profitând de tehnologii noi, durabile şi independente cum ar fi energia regenerabilă, sănătatea naturală cu baze ştiinţifice şi agricultura organică.


Pieţele globale de multe miliarde de dolari ale cartelului produselor chimice /petrochimice /medicamentelor



Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cea mai mică bibliotecă din lume

Să ne cunoaştem istoria: Ce rol aveau BRĂŢĂRILE DACICE?

Impostorii lugojeni ai lui George Costin, înfiltraţi printre revoluţionari (II)