Postări

Se afișează postări din ianuarie 2, 2015

Alegerea lui Iohannis, cea mai mare manipulare din ultimii 25 de ani

Imagine
A fucking beautiful mindÎn România două partide au câștigat voturile: Partidul Proștilor și Partidul Bețivilor. Primii au votat după cum bate vântul, iar al doilea după cine a dat de băut. La alegerile prezidențiale a mai apărut din neantul prostimii post revoluționare Partidul Faceboocsiștilor. Tineri deosebiți, cu aport la bugetul României sub 1%. Despre această penibilă manipulare îi las pe reporterii de la Adevărul să dezvăluie și pe șmecherii care se laudă că au câștigat alegerile. În realitate nu a câștigat NIMENI și s-a demonstrat  încă odată cât suntem de PROȘTI. Trăiască NAȚIUNEA ROMÂNĂ și Dumnezeu să ne ierte naivitatea, transformată în PROSTIE.
“Oamenii lui Klaus Iohannis Radu Negulescu din Baia Mare a făcut parte din echipa de strategi care au lucrat pentru Klaus Iohannis pe internet. Pe blogul personal, Negulescu a recapitulat experienţa.
„Poate te-ntrebi şi tu, la fel ca alţii, unde-am dispărut trei luni şi jumătate anul acesta. N-am dispărut nicăieri, am fost aici, doar c…