Postări

Se afișează postări din decembrie 16, 2012

Cum scapi de RĂCEALĂ în 24 DE ORE

Imagine
Atunci când apar primele simptome ale răcelii, unii apelează rapid la medicamente, alţii cred că singurul lucru pe care pot să-l facă este să stea în casă şi să se odihnească. Iată, însă, că un reputat expert a găsit o soluţie pentru a învinge răceala în 24 de ore.
   Profesorul Ron Eccles, de la Universitatei Cardiff, a găsit soluţia pentru a învinge răceala într-o zi, scrie Daily Mail.

IATĂ CARE SUNT RECOMANDĂRILE ACESTUIA:

Ora 07.00 - FĂ UN DUŞ FIERBINTE
   Când te trezeşti dimineaţa simţindu-te groaznic din cauza răcelii, există mari şanse să nu vrei să te îndrepţi spre baie imediat. Dar, un duş fiebinte ar putea fi chiar soluţia cea mai bună. Apa fierbinte va îndepărta senzaţia de frig, iar aburul va desfunda sinusurile.

Ora 08.00 - UN MIC DEJUN COPIOS
   Alimentele alese pentru meniul zilei sunt esenţiale în drumul spre recuperare. Este recomandat un suc de portocale, pentru aportul necesar de vitamina C, precum şi o porţie de cereale sau fructe de pădure uscate, bogate în antioxidan…

Revoluţionarii din Timişoara au cerut demisia premierului Ponta

Imagine
Foto: Timişoara, Piaţa Operei, 1989
Aproximativ 50 de revoluţionari au cerut demisia premierului Victor Ponta, fiind nemulţumiţi că nu le-au fost reîntregite indemnizaţiile. Liderii revoluţionarilor, care au luat cuvântul în plenul şedinţei festive de comemorare a victimelor Revoluţiei Române din 1989, de la Timişoara, au cerut autorităţilor locale, primarului Nicolae Robu şi prefectului Eugen Dogariu, prezenţi în sală, să oprească "politica de exterminare a revoluţionarilor". Aceştia au cerut să fie excluşi acei "revoluţionari falşi", iar indemnizaţiile primite de cei rămaşi pe liste să fie reîntregite, potrivit MEDIAFAX.
"Noi nu am cerut această lege, dar ştiţi cum e, dacă dai unui copil o jucărie, e mai greu să o iei după aia. Oamenii şi-au făcut planuri, iar acum sunt exterminaţi (…) Măi, Victoraş - iepuraş, ai grijă ce faci", a cerut unul dintre liderii revoluţionarilor, Tudorin Burlacu.
"Domnul Ponta, primul-ministru, a uitat un lucru, iarna ca…