Postări

Se afișează postări din iulie 29, 2016

Atenție români - Direcția Națională Aanticorupție și Serviciul Român de Informații sunt scăpate de sub orice control civil

Imagine
Călin Popescu Tăriceanu: “În cazul în care demersul pe care îl solicit va demonstra că Traian Băsescu a spus adevărul, Președintele României va trebui să-și asume responsabilitatea demiterii șefilor celor două instituții, pentru a readuce România la normalitate, o Românie în care drepturile cetățenilor și libertățile lor nu sunt la discreția procurorului-șef al DNA, Laura Kovesi, și a adjunctului SRI, Florian Coldea”.

"Traian Băsescu, rupt de realitate, plin de ură și de băutură, după zece ani dă lecții de guvernare, amenință justiția și serviciile secrete și dosarele lui se închid pe rând.
Fostul președinte își promovează cu nerușinare și nesimțire ideile lui despre statul de drept transformat în stat nedrept pe timpul mandatelor sale.
În cei zece ani de dominie a securistului Traian Băsescu România a decăzut și a ajuns pe mâna corupților. Dar ce poți să ceri de la Băsescu, un idiot ce latră între două sticle de whiskey și promite că de va ajunge iar la putere va lăsa în urma l…