Postări

Se afișează postări din noiembrie 9, 2016

Președintele Klaus Iohannis susține căsătoria între homosexuali. Se pune întrebarea președintele este homosexual sau prima doamnă lezbiană? Președintele țării este un om slab, laș și prost

Imagine
Președintele Klaus Iohannis, evanghelic luteran, este criticat dur de Viorel Iuga, președintele Alianței Evanghelice din România, din cauza lipsei sale de reacție în susținerea demersului de modificare a Constituției. 3.000.000 de români vor organizarea unui referendum pentru ca în Constituție să se prevadă că familia are la bază căsătoria dintre un bărbat și o femeie. 3.000.000 de români așteaptă ca Parlamentul să le respecte decizia. Președintele României tace.

Pastorul baptist Viorel Iuga a fost cel care, la începutul mandatului de președinte al lui Klaus Iohannis, i-a îndemnat pe credincioși să se roage pentru el și să aibă răbdare cu el.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, pastorul îi solicită președintelui Klaus Iohannis să înceapă să facă ceva pentru poporul român, măcar „cu niște vorbe”, și să spună „clar și răspicat” că este de partea familiei, de partea normalității.

„Nu vă este permis!

Domnule președinte Klaus Iohannis, 

Ați auzit-o de mai multe ori în ultima perioadă.…