Președintele Klaus Iohannis susține căsătoria între homosexuali. Se pune întrebarea președintele este homosexual sau prima doamnă lezbiană? Președintele țării este un om slab, laș și prost


Președintele Klaus Iohannis, evanghelic luteran, este criticat dur de Viorel Iuga, președintele Alianței Evanghelice din România, din cauza lipsei sale de reacție în susținerea demersului de modificare a Constituției. 3.000.000 de români vor organizarea unui referendum pentru ca în Constituție să se prevadă că familia are la bază căsătoria dintre un bărbat și o femeie. 3.000.000 de români așteaptă ca Parlamentul să le respecte decizia. Președintele României tace.

Pastorul baptist Viorel Iuga a fost cel care, la începutul mandatului de președinte al lui Klaus Iohannis, i-a îndemnat pe credincioși să se roage pentru el și să aibă răbdare cu el.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, pastorul îi solicită președintelui Klaus Iohannis să înceapă să facă ceva pentru poporul român, măcar „cu niște vorbe”, și să spună „clar și răspicat” că este de partea familiei, de partea normalității.

„Nu vă este permis!

Domnule președinte Klaus Iohannis, 

Ați auzit-o de mai multe ori în ultima perioadă. Cei care v-au respectat și v-au votat s-au săturat de fapte care nu se văd. Ne-ați promis fapte, dar nu le vedem. Vă vedem în delegații, vă vedem la întâlniri despre care nu știm cu ce ne avantajează, dar nu vedem fapte pentru binele poporului român. Poporul acesta are niște valori pe care cred că le cunoașteți sau ar trebui să le cunoașteți. Poporul acesta v-a oferit un vot pentru schimbări în bine. Poporul român a așteptat și continuă să aștepte ceva de la dumneavoastră. Vă spunem sincer că ne-am cam săturat de absenteism. Chiar dacă ne-ați promis fapte, vă rugăm frumos să începeți cu niște vorbe.

În calitate de președinte al României, vrem să spuneți clar și răspicat că sunteți de partea familiei, că sunteți de partea normalității și că nu doriți să lăsați în urma mandatului o țară cu mai multe păcate legalizate.

Pentru că NU ne putem permite să nu fim sinceri, v-o spunem direct: Dacă nu ieșiți dumneavoastră să vă exprimați pro creștinism, vom ieși noi să ne exprimăm pro schimbare, inclusiv a dumneavoastră. Ne întrebați cine nu vă permite absenteismul, tăcerea? În primul rând nu ni-l permite niciunuia Dumnezeu. El este Creatorul familiei și nu ne permite să facem din ea ce dorim noi. El este Creatorul legilor corecte și nu ne permite să le folosim greșit. El este Creatorul Bisericii și nu îi permite să fie și să facă ce vrea ea. El este Stăpânul Universului și nu ne permite să îl profanăm cum dorim. De altă parte, oricât de neplăcut ar suna, vrem să vă spunem că nu vă permitem nici noi, cetățenii acestei țări. Câtă vreme suntem aici, câtă vreme suntem cetățeni care iubim țara, muncim, ne plătim dările, ne împlinim îndatoririle, câtă vreme vrem să rămânem aici nu vă putem permite să ignorați sau chiar să vă bateți joc de credința noastră, de convingerile noastre și de valorile noastre. Dacă nu vă pasă de noi, nici nouă nu ne va păsa.

Ne rugăm pentru binecuvântarea dumneavoastră, dar și pentru curajul de a fi de partea adevărului și de a-l mărturisi indiferent de riscuri”, scrie pastorul baptist  VIOREL IUGA.
Dacă un român, ar fi scos la fel de multe cuvinte în campania electorală ca și actualul președinte ar fi avut multe etichete, cea mai utilizată probabil că ar fi fost cea de prost. Dacă nu, măcar mutălău. Dar el este neamț și se presupune că tace fiindcă e deștept, superior, înfăptuiește. Însă: ghinion …

Am fost vaccinați de orice urmă de patriotism și naționalism în special de media de masă din care fac parte oameni ce au fost odată români. Acum sunt fără neam și fără țară și nu mai sunt nici umani, sunt doar niște slugi și cred că nici măcar la cine se închină nu cunosc. La fel ca si președintele ales, a cărui nume mă feresc să îl pronunț și deși sunt ortodox, în veci nu aș fi votat o slugă.

Ortodox sunt, dar nu aș fi votat un trădător fără scop, fără țeluri, fără țară, fără mamă, fără nimic sfânt. Și da, fără copii. Nu știu care este cauza, dar nu trebuie să facem din acest lucru o chestiune admirativă, așa cum dânsul face invers din familia ce naște copii, fanatici religioși. La câți copii născuți pe familie suntem toleranți (sunt convins că habar nu are ce înseamnă acest cuvânt pornind de la etimologia lui) și la câți fanatici religioși (alte două cuvinte despre care nu știe nimic, dar rostește lozinca) dl. președinte? În câțiva ani o să fim arestați? Sau mai bine adresăm întrebarea ambasadelor, înaltele porți la care vă închinați domnule președinte?

Președintele țării este un om slab, laș și prost.

Ortodox, ortodox, dar în veci nu aș fii votat un prost.

Trebuie să fii prost, prost rău, să numesti familia firească, nașterea de copii drept fanatism religios. E dincolo de orice limbaj de lemn sau de orice limbaj corect politic. E prostie. În starea ei pură. O spun cu durere, ca unul care l-am votat. Mă tem că actualul presedinte este chiar retardat. Nădăjduiesc însă că e doar prost.

M-am tot întrebat de-a lungul vremii, legat de mafioții care ne conduc, cum e mai bine pentru noi și pentru ei? Să fie răi sau sa fie proști? Am tot oscilat. Acuma mi se pare că știu. Răutatea am văzut-o tratată, prostia mai niciodată.

Definiția cuvântului prost luată de pe DEX: Om lipsit de inteligență, fără judecată, fără minte; nătărău, nerod, tont, prostănac. De calitate inferioară, lipsit de valoare. Care nu este așa cum trebuie, din punct de vedere calitativ.

CIPRIAN BUZNER

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cea mai mică bibliotecă din lume

Să ne cunoaştem istoria: Ce rol aveau BRĂŢĂRILE DACICE?

Impostorii lugojeni ai lui George Costin, înfiltraţi printre revoluţionari (II)