Postări

Se afișează postări din octombrie 9, 2016

Peste 2 miliarde de lei din Buget pentru Serviciile Secrete din România. O țară trasă înapoi de serviciile secrete finanțează cel mai mare număr de spioni din Europa

Imagine
Angajaţii din serviciile secrete, de 6 ori mai mulţi ca Securitatea lui Ceaușescu

Ce bucurie pe poporu român că măcar la ceva suntem primii. La numărul de angajați în serviciile secrete am depășit orice închipuire. Am moștenit Securitatea și i-am dat noi forme, iar generali, foști șefi din trupele de represiune ne dau lecții de patriotism. Nu mai vorbesc de pensiile lor nesimțite pentru că au călcat un popor în picioare. Dar ne merităm soarta fiindcă îi lăsăm să facă și astăzi ce făceau odată să-și bată joc de poporul român.


Guvernul României a scăpat o informație bombă în proiectul de ordonanță privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice anunțat marți seară.
Conform acestui DOCUMENT, în urma analizei Flux24:serviciile secrete românești de astăzi sunt de cel puțin 6 ori mai numeroase în comparație cu Securitatea lui Nicolae Ceaușescu.

Potrivit documentului OFICIAL un număr de 1.219.335 de persoane sunt plătite din fonduri publice, din care 24% în Educație (290.369), Ap…