Postări

Se afișează postări din martie 24, 2017

Iar și iar terorismul musulman. Masacrul din Londra are un bilanț tragic de cinci morți și 50 de răniți. Teroristul musulman Khalid Masood are o istorie îngrozitoare de crime violente

Imagine
În urma carnagiului de pe podul Westminster, au rămas sute de lumânări aprinse, buchete de flori și lacrimile colegilor și rudelor victimelor.

Teroristul s-a născut în Marea Britanie și a fost educat în această țară. După ce a devenit musulman s-a transformat într-un terorist periculos.
Musulmanul terorist, Khalid Masood, de 52 de ani, s-a nascut Adrian Ajao în Kent, Marea Britanie, dar și-a schimbat numele după ce s-a convertit mai târziu la Islam.
Acesta a locuit de-a lungul vieții în mai multe orașe, petrecându-și prima parte a vieții alături de mama sa și doi frați vitregi în localitatea Tunbridge Wells, Anglia.

Teroristul este tata a trei copii și acțiunile lui pot fi explicate numai prin natura religiei musulmane la care a aderat cu bună știință.
Presa din insula britanică a scos la iveală că teroristul musulman are mai multe antecedente violente. În anul 2000, atacatorul Khalid Masood a tăiat un bărbat pe față cu un cuțit, după o dispută cu "accente rasiale", scrie T…