Postări

Se afișează postări din decembrie 18, 2016

Români au ales deputații și senatorii. PSD a câștigat simpatia românilor în ciuda lui Klaus Iohannis și a PNL-ului. Cine sunt parlamentarii noi aleși?

Imagine
Trebuie să recunoaștem că PSD s-a comportat foarte bine în această campanie, care aprecedat alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016. PNL a acuzat mereu PSD-ul, dar nu a venit cu nicio variantă de program de guvernare. Critici există, însă cred că trebuie respectată voința românilor și guvernul va fi format din PSD și ALDE. Ceea ce mă înspăimântă este președintele neamț și PNL-ul, care vor să treacă peste voința poporului. Cred că există mijloace legale pentru ca PNL-ului să I se ceară dizolvarea pe motiv că înaclcă Constituția România când vor să anuleze votul masiv al românilor pentru PSD și programul său.
În altă ordine de idei PNL s-a opus la orice măsuri pentru popor. Pentru acest partid bunăstarea poporului este exclusă și și-a imaginat că poate manipula românii să-l voteze pe Dacia Cioloș, prim ministru de un an al Guvernului Zero. Pe aceeași linie merge și mai noul partid USR, care susține aceleași aberații și cred că cei care le-au dat votul au gândit că este altceva, da…