Arma teroristă a guvernelor în istoria modernă. Strămutări de populație și suferința cumplită a sute de mii de familii. Asta înseamnă democrația SUA si NATO



Operațiunile de tip steag fals

De-a lungul istoriei moderne s-a dovedit că operațiunile de tip steag fals sunt foarte eficiente în crearea unei anumite opinii publice pentru ca guvernele să poată acționa cu sprijin popular într-o anumită direcție dorită.
Fără acest sprijin i-ar fi mai greu de a acționa în prezent. Astfel conform principiului PROBLEMĂ- REACȚIE- SOLUȚIE forțele politice, corporatiste în spatele carora se afla cabala malefică își pot duce la îndeplinire acțiunile lor antipopulare, antidemocratice și criminale.
După părerea mea, doar un guvern terorist și criminal care nu ține deloc la propriul popor poate să desfășoare asemenea acțiuni iar orchestratorii trebuie aduși în fața instanțelor, judecați pentru crime în masă și genocid și puși unde le este locul, după gratii și confiscată întreaga avere.
Ele constau în crearea unei false probleme, de exemplu un atac terorist, după care lideri politici ajutați de mass-media aservită țin discursuri patriotice în paralel cu transmiterea unor imagini șocante cu morți și răniți. Reacția populației nu întârzie să apară care este de condamnare a celor care sunt indicați de către guvern ca făptașii atentatului. Apoi, populația fiind într-o teamă dusă uneori la extrem se supune unor măsuri antidemocratice luate de același guvern care a organizat totul.

Să vă amintesc doar câteva exemple de importanță mai mare.

Scufundarea pachebotului Lusitania din 7 Mai 1915– care a creat suportul popular de intrare a SUA în Primul Război Mondial. Acesta nu a fost scufundat de către Germania ci de către guvernul SUA. Au murit 1959 de oameni dintre care 128 americani ;

În anii ’30 Hitler a incendiat Reichstagul dând vina pe comuniști și evrei, pentru că apoi să aibă suportul populației de a deveni unul dintre cei mai cruzi dictatori din istorie;


Atacul japonez asupra bazei americane de la Pearl Harbor din 7 decembrie 1941 – guvernul american știa de câteva săptămâni că va avea loc acest atac dar nu a luat nicio măsură. A lăsat premeditat să fie uciși 2.400 de americani printre care femei și copii. Acesta a fost motivul intrării SUA în cel de-al Doilea Război Mondial.

Operațiunea GLADIO – dupa încheierea celui de-al doilea război mondial, CIA reformată de naziștii  operațiunii Paperclip și NATO crează o formațiune paramilitară de opoziție față de influența comunismului în statele occidentale, în special în Italia. Aceste trupe pun în aplicare acte sângeroase de terorism de tip ,,steag fals” dând vina pe mișcările comuniste, dorind ca reacția opiniei publice să fie sedusă în favoarea occidentului.


Războiul din Vietnam, 1 noiembrie 1961 – 30 aprilie 1975

La 2 august 1964, distrugătorul american USS Maddox, aflat într-o misiune de recunoaștere de-a lungul coastei de nord a Vietnamului, a fost atacat și avariat de mai multe torpiloare care îl urmăreau în Golful Tonkin.
Un al doilea atac a fost raportat două zile mai târziu asupra distrugătorului USS Turner Joy în aceeași zonă. Circumstanțele atacului au ramas neclare, adică operațiune de tip ,,steag fals”. Reacționând la presupusul atac, la 5 august 1964, Congresul SUA a adoptat așa-numita Rezoluție asupra Golfului Tonkin, semnată de președintele Johnson, care i-a dat putere președintelui să ordone desfășurarea operațiunilor militare în Asia de Sud, fără a declara război.
În urma rezoluției, Johnson a ordonat imediat bombardarea facilităților industriale și militare din Vietnamul de Nord.


Un document declasificat din 2005 a arătat că nu a existat nici un atac la 4 august. Ea a fost planificată cu mult timp înaintea "incidentului din Golful Tonkin – adică operațiunea steag fals", scrie Louise Gerdes, "este un exemplu des citat despre modul în care Johnson a indus în eroare poporul american pentru a obține sprijinul său pentru politica sa externă în Vietnam."
Pierderile americane : 58.220 morți ; peste 150.000 răniți din care 21.000 cu dizabilități permanente. 125.000 au fugit în Canada pentru a scăpa de înrolare, 50.000 au dezertat din serviciul militar activ.
Pierderile vietnameze aproximativ 3 milioane de morți dintre care foarte mulți civili.
S-a folosit ,,agentul Orange” pentru defolierea copacilor din delta Mekongului, în urma căruia au murit 400.000 de oameni și s-au născut cca. 500.000 de copii cu malformații. Iar dintre veterani ai războiului din Vietnam până în prezent au murit cca. 100.000 care au fost infestați cu această substanță.


WTC – 1993, s-a executat operațiunea steag fals de detonare a unui camion cu explozibil în subsolul World Trade Center pentru prăbușirea lui. Nu a reușit decât deteriorarea unui stâlp care nu a avut niciun efect total ;

Clădirea federală din Oklahoma City, 19 aprilie 1995 – orchestrat de către FBI și CIA pentru a putea adopta apoi legi împotriva terorismului și îngrădirea sau eliminarea anumitor libertăți și drepturi cetățenilor americani. S-au înregistrat 168 de morți din care 19 copii;


Războiul din Iugoslavia 1996-1999 , - în care SUA și NATO au încurajat și finanțat grupări extremiste, neofasciste islamiste pentru a destrama Iugoslavia și al ucide pe Slobodan Milosevici, pentru ca apoi să recunoască independența Kosovo (dar acum independența Crimeei nu este recunoscută…). În acest război au existat crime oribile interrasiale de ambele părți, încurajate de către SUA și NATO, pentru că apoi să poată ei intra să bombardeze Serbia, îndeosebi populația civilă. Strămutări de populație și suferința cumplită a sute de mii de familii. Asta înseamnă democrația SUA si NATO.
             

Atentatul din 11.09.2001 – s-au folosit holograme ale unor avioane care ar fi lovit cele două turnuri gemene WTC (se pare că elitei chiar I s-a pus pata pe WTC…).

Au fost demolate controlat, se pare cu ajutorul unei arme nucleare de calibru mic cu neutroni și energie dirijată (bomba W-54 creată de Israel) și a unui explozibil special numit nanotermită care topește oțelul stâlpilor centrali.
A fost demolată și WTC-7, unde erau documente compromițătoare referitoare la delapidarea a peste 3 miliarde de dolari din bugetul apărării.
Director era fratele lui Bush Jr. , președintele de atunci. Și ca să fie panică și mai mare au mai distrus o aripă a Pentagonului cu o rachetă hipersonică folosită și-n atentatul din Waco din dotarea US Navy.
Au murit cca. 3.000 de oameni, iar acum se constată ca cca.70.000 sunt tratați cu celule stem sau chimioterapie din cauza că au cancer. Toți aceștia sunt dintre cei care au muncit în Ground Zero în timpul evenimentului și după pentru înlăturarea dărămăturilor și au fost iradiați cu praful radioactiv de acolo.
Măsurile luate și ce a urmat știm cu toții. Declararea oficială a ,,Războiului împotriva terorismului” oriunde pe planetă…??!! SUA și-au arogat acest drept. A urmat apoi invadarea Irakului și uciderea lui Sadam Husein, unde nu au fost găsite nici până azi arme de distrugere în masă sau biologice cum striga isteric fiul Satanei : George W. Bush în mass-media de atunci ;


Acum vă dau o informație pe care încă nu o pot confirma 100 %. Vladimir Putin s-ar fi exprimat, probabil nu oficial încă, că Rusia va face public în mass-media globală că atentatul din 11.09.2001 a fost orchestrat din interior de către guvernul SUA, inclusiv cu documente și imagini luate din sateliții rusești la data producerii lui. Vom vedea dacă se va întâmpla acest lucru, dar ar fi o lovitură fatală dată cabalei.


Mai pot aminti atacul ,,terorist” din tren din Madrid în 11 martie 2004 și apoi operațiunea steag fals din metroul londonez din 7 iulie 2005. După cum vedeți, după enumerarea pe care am făcut-o cabala nu stă degeaba. Și nu sunt sigur că le-am enumerat pe toate. Mai continui…

Atacul cu arme chimice din Siria din 2013, în urma căruia au fost câteva mii de morți, în cea mai mare parte civili, la fel orchestrat de către CIA, Mossad și serviciile secrete turce, precum și armata privată a cabalei Blackwater, pentru a iniția intrarea SUA în conflict. Dar nu a fost să fie…


Mai pot aminti atentatul din Boston și cel din Benghazi în care ,,islamiștii” au ucis ambasadorul SUA și familia sa. Acum deja s-a demonstrat că a fost o operațiune steag fals.

Multe alte încercări de a porni al Treilea război Mondial și atacuri cu arme nucleare, dar până acum fără succes. Asta se datorează în mare parte fraților noștri galactici care le anihilează orice astfel de tentativă.


Cea mai de actualitate, Ucraina – aici sunt implicate SUA și UK dovedit, dar pot fi și alte forțe. Guvernul SUA a finanțat ostilitățile din Ucraina cu cca. 5 miliarde de dolari, încurajând grupările neonaziste și cca. 400 de militari din trupele speciale sub acoperire, printre aceștia și lunetiști pentru a crea victime de ambele părți (vi se pare cunoscut scenariul ?). Presa aservită minte ca întotdeauna.
Tot ceea ce se întâmpla negativ în Ucraina este vina lui Putin, dar adevărul este exact invers. Masacrul din 2 Mai când în clădirea din Odessa au murit oameni a fost o dezinformare totală din partea mass-media occidentală.
Acolo au murit 272 de susținători proruși și nu invers cum s-a anunțat. Aceștia au fost masacrați și torturați de către factțiuni neonaziste finanțate de către SUA și li s-a dat foc în acea clădire.
Mass-media occidentală anunță moartea a 116 ucraineni care au fost închiși în acea clădire de către forțe proruse cu implicarea serviciilor secrete ruse… și populația crede. Întrebați europenii sau inclusiv românii. Trebuie să ne eliberăm de prejudecățile trecutului și să privim prezentul cu discernământ și responsabili fără nicio influență din nicio parte.
Acolo sunt forțe ale Blackwater și Academy, armate private ale cabalei.


Mai nou fiul lui Joe Biden, vicepreședintele american care a fost și la noi în ,,vizită” a fost numit director la cea mai mare companie de gaz din Ucraina. Faină democrația nu? Se pare că această metodă este foarte la modă, mai ales cu ajutorul mijloacelor mass-media din prezent populația este ușor de manipulat, mai ales a celor neinformați sau ignoranți.

Numai din ceea ce am prezentat pe blogul meu de când l-am inițiat sunt nenumărate dovezi că SUA și UE nu sunt ceea ce vor să ne inducă cu înverșunare mass-media, adică instituții de binefacere care vor binele omenirii.

Până și americanii, tot mai mulți dintre ei spun că față de ce se prezintă la știri, adevărul este exact invers…, atunci cum pot atâția oameni să acorde credibilitate unor lideri falși, compromiși, corupți, mincinoși, fără cuvânt și caracter, fără moralitate, care apar cu un surâs cu gropiță în obraz și le promit o mărire de pensii sau alte mici concesii…?? Niște marionete și maimuțe umane .  Nu-mi pot imagina modul de gândire și de existență ale acestor oameni care cred în acești lideri și sunt o majoritate, totuși !  
Doamne desteaptă-i pe români !!


Sursa: Operatiunile de tip steag fals – 

arma terorista a guvernelor in istoria moderna


Sursa foto: searchnewsglobal.wordpress.com




Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cea mai mică bibliotecă din lume

Să ne cunoaştem istoria: Ce rol aveau BRĂŢĂRILE DACICE?

Impostorii lugojeni ai lui George Costin, înfiltraţi printre revoluţionari (II)