O reacție mai dură la derapările candidatului American: Lexington Field - F*ck Donald Trump. Asemănările lui Donald Trump cu dictatorii din istorie


Candidatul republican Donald Trump a scăpat de sub controlul echipei sale de campanie prezidențială. În acest moment ieșirile lui au creiat disesiuni în propriul partid. A spus alegătorilor că este împotriva unor reguli a democrației americane, a spus alegătorilor că este împotriva egalității dintre bărbat și femeie și a manifestat apucături rasiale.
Până acum Trump este singurul candidat American la preșidenție care a devenit ridicol și măscărici. Internetul este plin de reacțiile celor care îl privesc ca pe un viitor președinte căpcăun, hotărât, dacă va fi ales, să distrugă libertățile americane.
În ultima apariție televizată republicanul Donald Trump a acuzat-o pe contracandidata sa Hillary Clinton că ar fi diavolul în persoanî.
“Declarația prezidențiabilului republican vine într-un context complicat, în care este atacat de propriul partid pentru criticile aduse familiei unui soldat american musulman, care a murit pe frontul irakian.
De asemenea, Trump l-a criticat dur și pe senatorul socialist Bernie Sanders, pe care l-a acuzat că a făcut un pact cu diavolul atunci cand a renunțat la cursa prezidențială în favoarea contracadidatei sale.
Între timp, miliardarul este atacat atât de democrați, cât și de republicani, pentru comentariile făcute în legătura cu părinții soldatului musulman american Humayun Khan, care a murit în războiul irakian.

Respectatul senator republican John McCain a susținut că Trump nu are niciun drept de a-i defăima ”pe cei mai buni dintre noi”, făcând referire la soldatul Humayun Khan, care și-a pierdut viața în războiul irakian din 2004, la varsta de 27 de ani. De asemenea, McCain, un veteran al războiului vietnamez, a fost chiar el în trecut ținta criticilor lui Donald Trump, care a susținut că un eroul de război nu este un soldat american capturat în luptă. În schimb, McCain a fost prizonier de război al soldaților comuniști vietnamezi timp de șase ani, fiind torturat de repetate ori în acea perioadă.
Părinții soldatului american musulman, Khizr și Ghazala Khan, l-au acuzat pe candidatul republican că a lansat un atac vicios.
Trump a cauzat controverse atunci când a susținut că Ghazala Khan nu a putut să vorbească în cadrul Convenției Democrate pentru ca ar fi o femeie musulmană asuprită de soțul ei.” Sursa: stirileprotv.ro

O reacție mai dură la derapajul candidatului Donald Trump



Lexington Field - F*ck Donald Trump


Fuck Donald Trump
Fuck Donald Trump
This nightmare must stop
America wake up
Fuck Donald Trump

Fuck Donald Trump
Fuck Donald Trump
You billionaire punk
America is drunk
Fuck Donald Trump

Fuck Donald Trump
Fuck Donald Trump
You dumb racist fuck
We've all had enough
Fuck Donald Trump

O traducere aproximativă


Fuck Donald Trump
Fuck Donald Trump
Acest lucru trebuie să oprească coșmarul
America trezește-te
Fuck Donald Trump

Fuck Donald Trump
Fuck Donald Trump
El este un miliardar
America este beată
Fuck Donald Trump

Fuck Donald Trump
Fuck Donald Trump
Du-te dracului rasist prost
Am avut de toate suficient
Fuck Donald Trump
Sursa: punkcode.blogspot.ro



O altă reacție, mai cuminte.
Un fotograf englez îl aseamănă pe Donald Trump cu un copac.

Fotograful Jon Rowley a reperat un copac într-un câmp din Glewstone, Hereford, Marea Britanie, care privit dintr-o parte seamănă cu Donald Trump.
Jon Rowley a spus: "Poate că este un avertisment cu privire la cine ar putea deveni președinte în SUA".
Conturul copacului, în opinia sa, poartă o asemănare stranie  cu profilul magnatului miliardar.
Fotograful de 36 de ani a declarat:  "Am condus pe șosea și deodată am văzut asemănarea. M-am gândit – copacul arată ca Donald Trump. Nu vezi în fiecare zi un copac care arată ca Donald Trump. A fost atât de ciudat".
Sursa: dailymail.co.uk



Asemănările lui Donald Trump cu dictatorii din istorie



Sursa: twitter.com

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cea mai mică bibliotecă din lume

Să ne cunoaştem istoria: Ce rol aveau BRĂŢĂRILE DACICE?

Impostorii lugojeni ai lui George Costin, înfiltraţi printre revoluţionari (II)