Serviciul Român de Informații s-a compromis: Întrebari pentru generalul Florian Coldea


Serviciul Român de Informații s-a compromis încă de la înființare. Peste 80% din foștii securiști au fost încadrați în SRI. În loc să fie băgați la pușcărie și trași la răspundere pentru complicitatea Securității cu PCR la infracțiunile de genocid, securiștii au fost încadrați în noul serviciu.
Nu PCR a împușcat și a băgat oameni la pușcărie. Securiștii au executat românii care au fost împotriva regimului comunist. Și atunci de ce să fie egali cu noi acești criminali?

În afară de represiune securiștii au furat secrete militare și economice și le-au vândut cui plătea mai bine. În altă ordine de idei Securitatea trebuia scoasă în afara legii și format un nou Serviciu de Informații cu alți oameni, indiferent cât ar fi durat perfecționarea lor. Nu suntem o putere nucleară și nicio forță economică și militară ca să avem mai mulți agenți secreți decât marile puteri militare.
Pensiile nesimțite ale securiștilor reprezintă o bătaie de joc pentru poporul care l-a oprimat. Aceste pensii și alte facilități arată clar că foștii securiști s-au infiltrat în toate instituțiile statului și prin dosarele pe care le-au furat din arhiva Securității șandajează și conduc destinele acestei țări.
De 25 de ani se fură în țara asta și SRI doarme. De ce doarme? Pentru că are o legătură cu aceste furăciuni. Într-un anumit fel o parte din bani ajung la șefii SRI.

Marile dosare Microsoft și EADS au fost servite de alții. Microsoft de FBI, iar EADS de poliția germană. Desecretizarea acestor dosare va scoate la iveală implicarea SRI-ului.
Începând cu 2004 servciile secrete române s-au implicat la alegerea președintelui. Așa a ajuns președinte de două ori Traian Băsescu. Și la alegerile din 2014 servciile secrete s-au implicat aducându-l la Cotroceni pe Klaus Iohannis. Autorii tuturor diversiunilor și minciunilor din timpul celor 10 ani de preșidenție băsistă sunt tot oamenii serviciilor secrete.

Faptul că Elena Udrea a scos la iveală că SRI are o influență majoră și conduce în realitate destinele României reprezintă o realitate. Și până nu vom scoate în afara legii SECURITATEA și foștii securiști ne vom confrunta cu diversiuni și scandaluri, care au menirea să acopere adevărata activitate a SRI-ului.
Această instituție a vrut o lege să fie deasupra LEGII și Constituției, însă Curtea Constituțională, cu toate păcatele ei, a văzut pericolul și nu a permis unei instituții se fie deasupra tuturor.
Și cea urmat s-a văzut. Maior și-a dat demisia sau a fost dat afară și Codlea a stat câteva săptămâni interimar.
Acum Klaus Ioannis a numit un alt șef, care va trebui validat de Parlament.
Deși majoritatea instituțiilor statului s-au schimbat, Serviciul Român de Informații și-a schimbat doar numele, fiindcă majoritatea dintre foștii securiștii au fost angajați în ultimii 25 de ani în această instituție.
Astfel foști securiști, deținătorii tuturor informațiilor ecnomice, au ajuns peste noapte oameni de afaceri. Peste 90% din economia României aparține foștilor securiști și ce este mai grav că și economia neagră este dominată tot de ei.  


Florian Coldea, denunţat la Parchetul General

Şeful SRI, Florian Coldea, ministrul Justiţiei, Robert Cazanciuc, şi comandantul Secţiei Judeţene de Informaţii Dâmboviţa, Marin Constantin, au aprobat detaşarea lui Florian Teodor Andronache, ofiţer activ în cadrul SRI Prahova, la ministerul lui Cazanciuc pe un post de consilier, încălcând astfel Legea securităţii naţionale, reiese din denunţul depus miercuri, la Parchetul General, de fostul ofiţer SRI Adrian Radu.
Anterior acestui denunţ, Adrian Radu prezentase, în exclusivitate pentru postul B1 TV, două declaraţii de avere ale consilierului ministrului Justiţiei, Florian Teodor Andronache, din 2013 şi 2014, din care reiese că acesta este ofiţer activ SRI în cadrul UM 0735 Ploieşti şi a fost plătit ca atare de Serviciu în tot acest timp.
Mai mult, fostul ofiţer SRI Adrian Radu dezvăluie, în denunţul penal depus la Parchetul General, că Florian Andronache este chiar finul ministrului Justiţiei.
Potrivit b1.ro, fostul ofiţer îl mai acuză pe generalul Florian Coldea că nu a verificat dacă şeful Secţiei Judeţene de Informaţii Dâmboviţa, Marin Constantin, a făcut poliţie politică şi l-a numit astfel în funcţie în condiţiile în care acesta ar fi lucrat înainte de 1989 în fosta Securitate.
Adrian Radu mai are ceva să îi reproşeze şefului SRI – că acesta nu l-a informat pe preşedintele ţării cu privire la problemele penale ale fostei şefe DIICOT, Alina Bica.
Cu câteva zile în urmă, acelaşi Adrian Radu ameninţa că va depune o plângere penală şi pe numele şefei DNA, Laura Codruţa Kovesi, care, alături de Coldea, ar fi săvârşit infracţiunile de abuz în serviciu şi favorizarea infractorului, lansând acuzaţii extrem de asemănătoare cu cele făcute de Elena Udrea. Pentru mai multe detalii intraţi aici
De fapt, Adrian Radu a ieşit la rampă şi l-a acuzat pe Florian Coldea că a încălcat Legea securităţii naţionale aprobând detaşarea unui ofiţer SRI în postul de consilier la Ministerul Justiţiei exact în ziua în care Elena Udrea a fost arestată preventiv, alimentând astfel războiul declanşat de fosta şefă PMP împotriva şefului SRI, pe numele căruia aceasta a depus, de altfel, şi un denunţ la DNA.
Sursa: vreaudreptate.ro


Circulă pe net un text care cuprinde o serie de întrebări, pe cât de retorice pe atât de cumplite despre general-locotenent Florian Coldea, fost director interimar în Serviciul Român de Informații - SRI. Se pare că aceste întrebări au fost formulate de mai mulți angajați ai Serviciului Român de Informații. Nu știm deocamdată răspunsul, dar viitorul ne va rezerva dezvăluiri despre implicarea agenților secreți în devalizarea și subminarea economiei naționale.

Vă prezentăm textul fără modificări și vă menționăm sursa:


"- Este adevărat domnule general-locotenent Florian Coldea că averea dumitale depășește 25 de milioane de euro?  

- Este adevărat domnule general - locotenent că în anul 2005 ai furat 2.750.000 de euro?  

- Este adevarat domnule general-locotenent Florian Coldea că promovările în SRI se fac în funcție de situația materială a bărbaților sau cât de drăguțe sunt angajatele cu generalii de la vârf? 

- Este adevărat domnule general-locotenent Florian Coldea că pentru mutarea dintr-un departament în altul, din cadrul SRI, se plătesc sume cuprinse între 5.000 și 15.000 de euro?

- Este adevărat domnule general-locotenent Florian Coldea că jurnaliștii  Liviu Mihaiu, dependent de marijuană, și Cristian Tabără, sunt ofițeri acoperiți în cadrul Serviciului Român de Informații? 

- Este adevărat domnule general-locotenent Florian Coldea că Tabără a fost scăpat de dosarul de viol și pedofilie, mușamalizare de cea mai joasă speță, tocmai din cauza faptului că lucrează în Serviciul Român de Informații?

- Este adevărat domnule general-locotenent Florian Coldea că existau probe clare că Tabără avea înclinații de pedofil? 

- Este adevărat domnule general-locotenent Florian Coldea că o prezentatoare extrem de cunoscută de la Antena 3, o vedem seară de seară la televizor, are grad de căpitan în cadrul Serviciului Român de Informații și-n fiecare seară primește un dosar-raport despre ce trebuie să vorbească în emisiune?

- Este adevărat domnule general-locotenent Florian Coldea că în ziua în care Adrian Năstase a ieșit de la închisoare i-ai transmis printr-o terță persoană: “Dacă ieși în față și deschizi gura despre ceva scot pe piață un alt dosar și te trimit înapoi…”? 

- Este adevărat domnule general-locotenent Florian Coldea că în vara anului 2013, luna iulie, mai mulți ofițeri dintr-o Divizie Specială a Serviciului Român de Informații au participat la misiuni de luptă în Siria, alături de americani și jihadisti care activează la ora actuală în Statul Islamic? 

- Este adevărat domnule general-locotenent Florian Coldea că unul dintre ei a fost ucis de forțele pro Bashar Al Assad și nici până în ziua de astăzi trupul lui nu a fost repatriat?

- Este adevărat domnule general-locotenent Florian Coldea că fiecare ofițer deplasat în Siria a primit lunar suma de 5.500 de euro, plus bonficații?

- Este adevărat domnule general-locotenent Florian Coldea că Serviciul Român de Informații, declarat la nivel de instituție ca ultrasecret, se află în propietatea tuturor saloanelor de lux, bordeluri de lux pentru clienții cu dare de mână, din zona Piața Unirii – Alba Iulia – Mall Vitan? 

- Este adevărat domnule general-locotenent Florian Coldea că Serviciul Român de Informații are la dispoziție o divizie de “Amazoane”, lucru cunoscut doar de câțiva generali de la vârf, folosite exclusiv pentru șantaj sexual? 

- Este adevărat domnule general-locotenent Florian Coldea că toate aceste tinere cu vârste cuprinse între 19 și 27 sunt folosite în cluburile de lux ca cliente false și au obligația să agațe diferiți străini care intră în atenția SRI-ului? 

- Este adevărat domnule general-locotenent Florian Coldea că toate aceste tinere sunt duse într-o locație din spatele hotelului Intercontinental, la o mica distanță de fosta policlinică a Securității Române, și instruite cum trebuie? 

- Este adevărat domnule general-locotenent Florian Coldea că această idee cu “Amazoanele” a fost preluată de la Mihail Moruzov, părintele serviciilor secrete din România?

- Este adevărat domnule general-locotenent Florian Coldea că în zona Rond Piața Unirii, vis-a-vis de Patriarhia Română, o serie de apartamente de lux au fost închiriate de Serviciul Român de Informații și transformate în bordeluri de lux unde tinerele “amazoane” își duc clienții agățați în Centrul Istoric al Capitalei? 

- Este adevărat domnule general-locotenent Florian Coldea că pe vremuri apartamentele au fost locuite de ofițeri superiori din cadrul D.I.E (S.I.E) și D.I.A ( D.G.I.A – Armata Română) ? 

- Este adevărat domnule general-locotenent Florian Coldea  că apartamentele respective sunt ințesate cu aparatură ultrasofisticată de înregistare audio/video?

- Este adevărat domnule general-locotenent Florian Coldea că Serviciul Român de Informații se află în posesia unui program ultraperformant cu ajutorul căruia monitorizează activitatea pe Facebook a politicienilor importanți din România și-n momentul în care apar cuvine ca “sex, bani, marfă, prajitură, teren…” sunt santajați la modul: “Dacă îți dai drumul la gură ai plecat din politică, pierzi tot și la închisoare avem grijă să te aranjăm”?  

- Este adevărat domnule general-locotenent Florian Coldea că un politician a suferit un infarct în urma unui șantaj de acest fel? 

- Este adevărat domnule general-locotenent Florian Coldea că telefoanele tuturor politicienilor români, mă refer la eșaloanele 1 și 2, sunt ascultate non-stop de Serviciul Român de Informații și în proporție de 95% aceste convorbiri sunt folosite pentru șantaj?

- Este adevărat domnule general-locotenent Florian Coldea că ofițerii sub acoperire care au fost plantați în zona Gara de Nord pentru a monitoriza activitatea pedofililor de la ambasadele străine ca Statele Unite, Spania, Franța, Italia, Belgia, Marea Britanie, Olanda, și așa mai departe, au strâns sute de probe video/audio prin care se dovedea vinovația gunoaielor respective și dosarele au fost declarate ca ultrasecret – 0000 și ținute în locuri știute doar de anumiți generali SRI? 

- Este adevărat domnule general-locotenent Florian Coldea că dosarele respective sunt folosite pentru șantaj știut fiind faptul că persoanele în cauză sunt dispuse să plătească chiar și sume de peste un milion de dolari/euro?

- Este adevărat domnule general-locotenent Florian Coldea că cei mai buni ofițeri plantați în zona respectivă ajunseseră să doarmă prin parcul Gării de Nord ca boschetarii și nu odată au fost ridicați cu dubele de Jandarmeria Română și duși la marginea Bucureștiului și călcați efectiv în picioare? 

- Este adevărat domnule general-locotenent Florian Coldea că unul dintre ei a fost la un pas de comoție cerebrală? Este adevărat domnule general-locotenent Florian Coldea că înfiltrarea în zona respectivă a fost declarată ca misiune ultrasecretă și cineîși dă drumul la gură față de Poliție/Jandarmerie este trimis la închisoare? 

- Este adevărat domnule general-locotenent Florian Coldea că mai mulți aurolaci au fost recrutați ca surse de informații și unii dintre ei au ajuns în patul sceleraților din cadrul ambasadelor străine? 

- Este adevărat domnule general-locotenent Florian Coldea că unul dintre cei mai mari muzicieni din România se află pe lista pedofililor de la Gara de Nord?

- Este adevărat domnule general-locotenent Florian Coldea că înainte cu trei zile ca Elan Schwartzenberg să fuga din România, te-ai întâlnit cu acesta într-un restaurant de lux și i-ai cerut suma de 2.500.000 pentru a pleca liniștit din România? 

- Este adevărat domnule general-locotenent Florian Coldea că Elan nu a fost dispus să ofere mai mult de un milion de dolari într-un cont al unei bănci de Caracas? 

- Este adevărat domnule general-locotenent Florian Coldea că Sorin Sava, purtătorul de cuvânt al SRI-ului, transformat de dumneata în Anexa CIA și Mossad, a fost nevoit să mintă în ziua respectivă pentru dumneata? 

- Este adevărat domnule general-locotenent Florian Coldea că i-ai spus lui Elan că arunci pe piață bomba că este ofițer acoperit al Mossadului (lucru cunoscut de toți ofițerii din cadrul biroului de contraspionaj din SRI)?

- Este adevărat domnule general-locotenent Florian Coldea că Dana Nastase, soția fostului premier Adrian Năstase, propietara tuturor spațiilor comerciale din cadrul Carrefour, a fost șantajată la modul ” 25% pentru noi să nu se afle nimic”? 

- Este adevărat domnule general-locotenent Florian Coldea că într-un final s-a ajuns la un procent de 20%? 

- Este adevărat domnule general-locotenent Florian Coldea că Serviciul Român de Informații se află în propietatea a numai puțin de 85 de terase/buticuri/cafenele/cluburi de lux și două centre comerciale controlate prin terțe persoane? 

- Este adevărat domnule general-locotenent Florian Coldea că sumele imense de bani, de ordinul milioanelor de euro, sunt transferate în cel mai mare secret către bănci din străinătate? 

- Este adevărat domnule general-locotenent Florian Coldea că 90% din actualii angajați ai SRI-ului habar nu au cu ce se ocupă în realitate instituția pentru care lucrează?! 

- Este adevărat domnule general-locotenent Florian Coldea că Serviciul Român de Informații se află în propietatea a 215 spații comerciale subînchiriate unor firme din străinătate?

- Este adevărat domnule general-locotenent Florian Coldea că de ani de zile ai o relație sexuală cu Laura Codruța Kovesi, lucru arhicunoscut  la cel mai înalt nivel din SRI, și odată a amenințat că se sinucide când dumneata te-ai combinat cu o tânără extrem de sexy, recrutată ulterior pentru SRI? 

- Este adevărat domnule general-locotenent Florian Coldea că alaturi de Kovesi ești implicat într-un tun financiar care depășește CINCI MILIARDE DE EURO?

- Este adevărat domnule general-locotenent Florian Coldea că i-ai transmis lui Edmond, mason de rang înalt și fostul soț a lui Kovesi, că îl lași fără bani și nevastă? 
Este adevărat domnule general-locotenent Florian Coldea că odată ai primit un mesaj cu moartea și ai fost la un pas de atac de panică? 

- Este adevărat domnule general-locotenent Florian Coldea că Edmond a jurat răzbunare cruntă?

- Este adevărat domnule general-locotenent Florian Coldea că evreul Vladimir Tismăneanu este general-maior (r) în cadrul Serviciului Român de Informații și Ioana Petrescu, fiica unui colonel în rezervă din cadrul D.I.E (S.I.E), a fost trimisă în Statele Unite să-l monitorizeze pe Volodea? 

- Este adevărat domnule general-locotenent Florian Coldea că informația despre Ioana a plecat dintr-un birou al SRI-ului către o sucursală a CIA din Baltimore? 

- Este adevărat domnule general-locotenent Florian Coldea că Ioana a fost la un pas să își piardă viața n Statele Unite?

- Este adevărat domnule general-locotenent Florian Coldea că Ion Maticiuc , tatăl celebrului Codin “Poponeț” Maticiuc, colonel în rezervă în cadrul D.I.E (S.I.E), fost coleg de birou cu colonelul (r) Filip Teodorescu – Directia a III-a Contraspionaj, în urmă cu trei ani de zile printr-o serie de firme fantome a dat câștig de cauză unei firme controlate de SRI pentru o lucrare făcută din bani de la bugetul statului, 3.700.000 de euro, la modul: “Să mănânce toată lumea…”? 

- Este adevărat domnule general-locotenent Florian Coldea că la ora actuala există o uriașă încrengătura de firme controlate de vechea gardă a Securității Române, în colaborare cu “noiile” instituții pe nume SRI/SIE? 

- Este adevărat domnule general-locotenent Florian Coldea că la un moment dat se bănuia că cifra de afaceri a acestei mafii depășește suma de 14 miliarde de euro/anual?

- Este adevărat domnule general-locotenent Florian Coldea că Ion Maticiuc a fost în audiență la primarul Sorin Oprescu și după câteva ore a apărut în presă știrea că mai marele Bucureștiului se apucă de reconstruit Capitala? 

- Este adevărat domnule general-locotenent Florian Coldea că o parte din firmele care vor participa la aceste licitații sunt controlate din umbră de SRI/SIE?"
Sursa: criterii.ro, amosnews.ro

Concluziile o trag cititorii noștrii care sunt mai deștepți decât informatorii serviciilor secrete.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cea mai mică bibliotecă din lume

Să ne cunoaştem istoria: Ce rol aveau BRĂŢĂRILE DACICE?

Impostorii lugojeni ai lui George Costin, înfiltraţi printre revoluţionari (II)