Clanul Băsescu


Tatăl lui Băsescu, Dumitru Băsescu, a avut funcție politică mare, în armată, unde i-a avut subordonați pe Vasile Milea și pe... Ion Dincă, zis ”Teleagă”, și de care s-a ocupat la modul cel mais erios cu putință. I-a trimis la studii la Academia Militară și le-a supravegheat atent cariera politică și militară. Ion Dincă, cel care a devenit secretar al CC al PCR, i-a întors serviciile și s-a ocupat de cei doi fii ai lui „Nea Mitică”, al căror protector a fost în tot și în toate...
Se întreabă mulți cum de a avansat Băsescu aşa rapid în carieră, când erau ofițeri în marina comercială mult mai buni profesionişti, mai vechi în promoție, mai experimentați, cu o lungă experiență pe mările şi oceanele lumii decât Băsescu şi frate-său Mircea?... Foarte simplu avansau cu ordin de la CC, direct de la tovarăşul Dincă.
Incendiul din Rouen (10 sept. 1981) a fost un avertisment dat de securitate proaspătului preşedinte al Franţei, François Mitterrand, care declarase că atâta timp cât va fi el preşedinte, Ceauşescu nu va pune piciorul pe pământ francez, pentru că nu respecta rezoluția Conferinţei de la Helsinki din 1975. Înfăptuitorul acelui mare dezastru, nu putea fi decât un om al securităţii şi un recomandat al lui Dincă, cel care i-a protejat apoi şi în alte mari escrocheri, pe care marinarul le-a făcut cu ştirea... securității.
Revoluția din 89 trebuia să curme cariera fraţilor Băsescu, cei care scoteau bani frumoşi din reparaţiile navale şi... licitațiile aranjate, dar Ion Dincă şi-a anunțat, chiar şi din puşcărie „colaboratorii”, ca băiatul lui „Nea Mitică” să meargă mai departe...
Atunci când Stolojan era anunţat candidat SIGUR la preşedinţia României, în 2004, când Ion Dincă nu plecase încă spre locul cu multă verdeaţă, Băsescu i-a spus lui „Dragă Stolo” că ştie că el, Stolo, a fost un mare securist şi că oricum, în campanie se va afla şi alianța DA va fi zdrobită în alegeri... „Dragă Stolo” a trebuit să dea ascultare spuselor lui Băsescu, el fiind singurul care ştia... ce hram poartă Băsescu şi... nu i-a fost lui rău deloc. A urmat binecunoscuta scenetă a minciunii cu... Dragă Stolo!...
Băsescu a trebuit să se revanşeze şi față de binefăcătorul lui, Ion Dincă, şi l-a ajutat mult pe... Puiu Popoviciu, ginerele lui Dincă, să... concesioneze terenul Facultății de Agronomie de la Băneasa, i-a asigurat ca primar general, utilitățile (apă, gaze, canalizare în zonă) şi l-a apărat de puşcărie... „Ce crimă a făcut Puiu Popoviciu? Că a investit în imobiliare?”... spunea primarul Băsescu.
Nu mult după asta, Ioana Băsescu „a cumpărat din... vânzări anterioare” un penthaus de 1,25 milioane de euro cu vreo 800.000 (???), de la... Puiu Popoviciu, şi a primit SEDIU NOTARIAL tot de la Puiu Popoviciu.
Gigi Becali, cel cu gura mare, a demascat şarlatania cu terenul de la Băneasa, dar și S.R.Stănescu, care a investigat afacerea, au ajuns acum la zdup.
În 2005 Ion Dincă a plecat pe lumea cealălaltă, dar a lăsat în urma lui un puternic sistem securisto-comunist, cel mai mare pericol la adresa tinerei democraţii din România... şi, se pare, „cel care a decis cine va fi... noul preşedinte al României”.
NU TREBUIE UITAT CĂ Mihai Nicolaiciuc, proaspătul puşcăriaş, este văr primar cu... Maria Băsescu, deci este membru al clanului mafiot de jefuirea României, Clanul Băsescu.
Sursa: trilulilu.ro, puterea.ro, searchnewsglobal.wordpress.com, reporterntv.ro, glasul.info

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cea mai mică bibliotecă din lume

Să ne cunoaştem istoria: Ce rol aveau BRĂŢĂRILE DACICE?

Impostorii lugojeni ai lui George Costin, înfiltraţi printre revoluţionari (II)