Rusia ne-a luat-o înainte – interzice semințele modificate genetic. SUA susține în continuare alimentele modificate genetice pe teritoriul României pentru a distruge poporul român


Autoritățile ruse consideră alimentele modificate genetic ca fiind “arme biologice”

Un raport pegătit de primul ministru al Rusiei, Dmitri Medvedev, explică decizia sa din data de 22 aprilie prin care amână introducerea certificării semințelor modificate genetic pentru încă 3 ani în cadrul Federației Ruse, avertizând că aceste organisme “artificiale” prezintă “dovezi incontestabile” ca având caracteristicile unor “agenți patologici de război biologic”, din cauza “efectului catastrofic” asupra sănătații umane.
Potrivit acestui raport, Medvedev ar fi fost “forțat” să semneze decretul din septembrie 2013 pentru introducerea certificării semințelor modificate genetic ca urmare a procesului complex de accesiune a Rusiei în cadrul Organizației Mondiale a Comerțului, drept pentru care a declarat:
“Acest decret adoptat la inițiativa mea va fi corectat și vom amâna data introducerii certificării cu trei ani, pentru că pur și simplu nu suntem încă pregătiți, dar chiar dacă certificarea va apărea în trei ani sau după o altă perioadă de timp, aceasta nu înseamnă că vom permite folosirea materialului modificat genetic”.
În raport se menționează că decizia lui Medvedev se bazează pe cercetările efectuate de doctorul în științe Irina Ermakova, vicepreședinta Asociației Naționale Ruse pentru Siguranța Genetică, care a avertizat în decembrie 2013 că “s-a dovedit nu numai în Rusia, dar și în multe alte state că organismele modificate genetic (OMG) sunt periculoase”.
Este de notat faptul că după avertizarea facuta de Dr. Ermakova în decembrie, Medvedev a declarat că Rusia nu va importa produse OMG și a spus: “Dacă americanii doresc să consume produse OMG, lăsați-i să consume. Noi nu trebuie să facem asta. Avem destul spațiu și oportunități să producem alimente organice”.
Cercetările de peste un deceniu ale Dr. Ermakova asupra semințelor OMG au arătat că una din tehnicile folosite în crearea lor presupune inocularea în acestea de bacterii de sol cauzatoare de tumori, avertizând: “Consumul și folosirea de OMG obținute prin această metoda pot conduce la tumori, cancer și obezitate în rândul animalelor”.
Cercetările Dr. Ermakova , potrivit acestui raport, au fost confirmate de omul de știință francez Gilles-Eric Seralini, unul dintre biologii moleculari de top din lume, din cadrul Universității din Caen, având la activ cele mai îndelungate studii de siguranță în domeniu, care au arătat că “efecte adverse severe asupra sănătații, incluzând tumori mamare și vătămări ale rinichiului și ficatului, care conduc la moarte premature” proveneau de la porumbul Roundup-Ready și de la ierbicidul Roundup, indiferent dacă erau ingerate separat sau împreună.
Atât Dr. Ermakova, cât și Seralini , se arată în raport, au fost discreditați în Vest pentru îndrăzneala de a publica adevărul despre OMG, ale căror producători – corporații gigant – sunt sprijiniți de regimul Obama, președintele american promulgând în martie 2013 o lege intitulată “Legea pentru Protejarea Monsanto”, împiedicându-i pe cetățenii americani să îi dea în judecată pe creatorii acestor semințe și alimente letale.
În raport se precizează, în mod șocant, ca cercetările Dr. Ermakova leagă semințele și alimentele OMG de “epidemia” de boli mintale și obezitate din Statele Unite cauzate de dezvoltarea exagerată a ciupercii Candida Albicans.
Sunt numeroase alimente care accelerează dezvoltarea ciupercii Candida Albicans, fapt confirmat de Asociația Natural Society din SUA, respectiv expunerea la ierbicide și pesticide (conținute de alimentele OMG produse de Monsanto, Bayer și alte corporații), precum și la zahăr rafinat, antibiotice (conduc la dezechilibrul florei intestinale), fast food și alte “alimente convenabile” din magazine, carbohidrați procesați sau carbohidrați rafinați, care se transforma rapid în zahar în corp, poate cauza dezvoltarea excesivă a Candidei.
Potrivit studiilor din SUA si Olanda în deceniul trecut, s-a confirmat efectul catastrofal al alimentelor OMG asupra copiilor:
“Abia am început să înțelegem care este influența alimentelor asupra comportamentului. Un studiu științific din 2002 a concluzionat că moleculele alimentare acționează precum hormonii, reglând funcționarea corpului și provocând diviziunea celulară. Moleculele pot cauza dezechilibre mintale pe o plajă care cuprinde deficitul de atenție, hiperactivitate și chiar boli mintale serioase. Problema este că nu cunoaștem care molecule alimentare au aceste efecte. Problema și mai mare este că ingredientele alimentelor modificate genetic se pot schimba în mod radical fără să știm. Alimentele modificate genetic conțin gene inserate în DNA-ul lor. Numai că genele nu sunt un Lego. Inserarea de gene crează schimbări impredictibile și ireversibile. Într-un studiu, de exemplu, s-a monitorizat DNA-ul înainte și după ce o singură genă a fost inserată, 5 % din genele DNA-ului și-au schimbat conținutul de proteină pe care îl produceau. Nu doar că înseamnă foarte mult, dar aceste schimbări se pot multiplica ca urmare a unui complex de interacțiuni care au loc de-a lungul timpului”.
Având în vedere că aproape 35% din populația americană este înregistrată ca fiind obeză și 20% având afecțiuni psihice, concluzionează acest raport, “corelațiile extreme” dintre aceste “epidemii” și dezvoltarea industriei alimentare bazată pe OMG nu mai pot fi ignorate. Dar regimul Obama nu doar că le ignoră, ci chiar protejează corporațiile OMG, fiind “logic a se presupune” că această populație trece prin ceea ce poate fi numit cel mai amplu experiment privind războiul biologic condus vreodată în istoria umanității.
Și, se arată în continuare, în SUA nu există cerința legală de etichetare a produselor OMG, în pofida unui sondaj recent efectuat de New York Times, potrivit căruia 93% din americani doresc etichetarea acestor alimente, ceea ce ne determină să ne întrebăm… DE CE?


Surse:








Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cea mai mică bibliotecă din lume

Să ne cunoaştem istoria: Ce rol aveau BRĂŢĂRILE DACICE?

Impostorii lugojeni ai lui George Costin, înfiltraţi printre revoluţionari (II)