Klaus Iohannis, președintele României, a acceptat relocări forțate de migranți pe teritoriul României încălcând Art.3 (4) din Constituția României. Un refugiat pakistanez din Centrul de migranți Rădăuti a agresat sexual o fetiță româncă de 12 ani


Constituția României
Teritoriul
ARTICOLUL 3
(1) Teritoriul României este inalienabil.
(2) Frontierele ţării sunt consfinţite prin lege organică, cu respectarea principiilor şi a celorlalte norme general admise ale dreptului internaţional.
(3) Teritoriul este organizat, sub aspect administrativ, în comune, oraşe şi judeţe. În condiţiile legii, unele oraşe sunt declarate municipii.
(4) Pe teritoriul statului român nu pot fi strămutate sau colonizate populaţii străine.

Se pare că neamțul Klaus Iohannis îl doare în cot de legea fundamentală a României. O încalcă și când iese în stradă la o manifestare neautorizată, o încalcă și când se pronunță împotriva deciziilor politice și mai ales încalcă grav Constituția când susține pe infractoarea Laura Codruța Kovesi în fruntea DNA.

Încălcând Constituția, la cererea progresiştilor federalişti de la Bruxelles: Juncker, Timmermans, Merkel etc, Iohannis a acceptat relocarea de populații străine pe teritoriul României prin Cote Obligatorii venite de la UE.

Și odată cu plasarea ilegală a migranților au apărut probleme comportament specific emigranților musulmani.
Un refugiat pakistanez din Centrul de migranți Rădăuți a agresat sexual o fetiță româncă de 12 ani
Pakistanezul cazat la Centrul Regional de Cazare și Proceduri pentru Solicitanții de Azil din municipiul Rădăuți și-a petrecut o noapte în arestul Inspectoratului Județean de Poliție Suceava, după ce în weekendul trecut a abordat cu intenții nu tocmai pașnice o fetiță de 12 ani din municipiu.

Fetița, elevă la una dintre unitățile de învățământ din municipiu, se îndrepta, vineri după-amiază, de la școală spre casă, după ce terminase orele de curs. Undeva în spatele Colegiului Național "Eudoxiu Hurmuzachi", eleva a fost abordată în limba engleză de un tânăr, care i-a oferit o bancnotă de 10 lei pentru un kiss (n.r sărut în limba engleză), însă copila i-a respins avansurile și s-a grăbit spre casă.

Chiar dacă a reușit să intre într-o scară de bloc, aceasta a fost urmată de individ, care a insistat și a încercat să o îmbrățișeze și să o sărute. Fetița a început să strige, ceea ce l-a speriat pe bărbat, care a părăsit în fugă scara.  Imediat ce a intrat în casă, fetița i-a povestit mamei sale ce i s-a întâmplat, iar femeia a sunat la 112 și a relatat ce se întâmplase.

În aceste condiții un echipaj de judiciariști rădăuțeni s-a deplasat la fața locului și după o serie de investigații, oamenii legii au realizat că autorul agresiunii era, cel mai probabil, unul dintre internii de la Centrul Regional de Cazare și Proceduri pentru Solicitanții de Azil din municipiu. Ceea ce au presupus lucrătorii de la Biroul Investigații Criminale din Poliția municipiului Rădăuți s-a confirmat și, după verificări, a fost identificat cetățeanul pakistanez Y.H., în vârstă de 20 de ani.

Bărbatul a fost reținut vineri noapte pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, sub acuzația de tentativă de agresiune sexuală, iar magistrații rădăuțeni au decis sâmbătă măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile și o serie de restricții.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cea mai mică bibliotecă din lume

Să ne cunoaştem istoria: Ce rol aveau BRĂŢĂRILE DACICE?

Impostorii lugojeni ai lui George Costin, înfiltraţi printre revoluţionari (II)