Cu Legea pe Lege călcând


Fără nicio îndoială, regimul Băsescu şi guvernarea PDL va rămâne în istorie. Emil Boc este nominalizat la titlul "Cel mai prost prim-ministru al tuturor timpurilor", Mircea Răzvan Ungureanu este nominalizat "Cel mai "unguent" prim - ministru", iar Traian Băsescu va intra în partea urâtă a istoriei cu câteva "nerealizări" pe spatele românilor, care le-au permis în linişte toate fărădelegile. Guvernatorul Traian Băsescu este primul preşedinte impus de Uniunea Europeană, mai precis de "new führer" Angela Merkel, cancelarul Germaniei şi José Manuel Barroso, preşedintele Comisiei Europene, după ce la 29 iulie 2012, circa 7 milioane şi jumătate dintre români i-au spus "ne-am săturat de tine". Guvernatorul Traian Băsescu este primul preşedinte care a prins două mandate de câte cinci ani, este primul preşedinte care nu a câştigat cu un număr major de voturi şi primul preşedinte care a fost suspendat de două ori. Nesimţirea şi minciuna se împletesc şi prin eforturi susţinute Traian Băsescu şi clica PDL manipulează o mare parte dintre cetăţeni, îndeosebi cei care nu au acces la informaţie.
Când Traian Băsescu şi Guvernul PDL tăiau pensiile şi alte drepturi, când Guvernul PDL închidea spitale şi şcoli, se derulau cele mai mari hoţii, cele mai mari devalizări a patrimoniului din istoria acestui neam. Şi culmea cine strigă "Hoţii!"?

Încă din alegerile din 2004 securistul dovedit Traian Băsescu a minţit cu neruşinare că luptă împotriva comunismului şi corupţiei. Aceste promisiuni le-a uitat şi după 2008 a început să aducă modificări majore la Curtea Constituţională, la DNA şi la Parchetul General, unde a numit persoane pe criterii de slugărnicie şi aservire totală "tătucului" Traian Băsescu. Toţi lideri PDL care au intrat în atenţia justiţiei au scăpat, chiar şi şeful statului acuzat în mai multe dosare de spălare de bani a fost achitat.
Traian Băsescu şi baronii PDL au stors bogăţiile acestei ţări până când sărăcimea a ieşit în stradă. Ce mare noroc a avut Traian Băsescu în iarna lui 2012, când din cauza frigului, revolta întinsă în peste 40 de oraşe, s-a oprit. Totuşi a avut un rezultat, ca să aibă un moment de răgaz, Traian Băsescu l-a numit prim - ministru pe Victor Ponta, gândindu-se că USL îşi va rupe gâtul până la alegerile din 9 decembrie 2012. Cât de proşti ne cred Traian Băsescu şi capii PDL pe noi românii, dacă acum urlă pe toate posturile băsiste că USL ne-a adus la sapă de lemn şi că singura salvare e PDL-ul. Numai că noi ştim că toate se trag de pe vremea guvernării PDL-iste, când s-au făcut contracte în defavoarea statului, iar băieţii deştepţi au făcut mulţi bani pe spatele poporului român. Cu siguranţă, că după ce Băsescu nu va mai fi preşedinte va ieşi la iveală că şi acesta şi-a primit partea şi că s-a îmbogăţit din cauza ignoranţei poporului român.

Nu trebuie ignorat şi faptul că guvernatorul Traian Băsescu controlează serviciile secrete. În 2011 au fost ascultate 150 de telefoane, iar în 2012 circa 2500. Acest lucru este o încălcare gravă a libertăţii câştigate în decembrie 1989 şi demonstrează clar că în fruntea statului se află un dictator, un psihopat, care trebuie îndepărtat prin toate mijloacele, atenţie, precizez democratice.
Minciuna a ajuns pentru Traian Băsescu politcă de stat. O ţine mereu pe a lui că la referendum au fost un milion şi jumătate de fraude, cu toate că procurorii lui de la DNA şi Parchetul General nu au putut trece de cifra de 50. Procurorii au iritat ţăranii, încălcând procedurile prevăzute de lege, doar, doar vor descoperi câteva milioane de fraude. Oricât s-ar strădui, adevărul nu poate fi ascuns. Traian Băsescu formal nu mai este preşedintele ales, este doar guvernatorul României, aşa că din punctul meu de vedere este un "fanariot" numit de "Poarta" Uniunii Europene.
Guvernatorul Traian Băsescu minte cum respiră şi se pare că are trei mari preocupări: să-şi bată joc de poporul român, să-l mintă cu neruşinare şi să bea cât 10 ruşi.
Deocamdată, până la 9 decembrie 2012, justiţia nu mai este a românilor, este aservită total guvernatorului Traian Băsescu. După ce USL va câştiga alegerile va trebui să facă mari modificări în Constituţie, ca nimeni să nu o mai poată încălca vreodată fără să poată fi pedepsit.

Şi mai cred că USL-ul va trebui să mai facă un referendum, prin care cetăţenii României să fie întrebaţi dacă mai stau în UE. În toate ţările comunitare s-a făcut referendum pentru aderare la NATO şi la UE, numai la noi nu şi mă întreb de ce? Cine a hotărât în numele meu, fără să mă întrebe, că musai trebuie să fiu cetăţean al Uniunii? Poate pentru că nu am fost întrebaţi suntem trataţi ca şi fraţii cei săraci şi ignoraţi de marile puteri, care şi-au permis să se şteargă la fund cu votul meu şi a altor milioane de români.
Dar pentru a pune punct regimului Băsescu trebuie să mergem la vot.
Sursa caricatura: basarica.wordpress.com.




Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cea mai mică bibliotecă din lume

Impostorii lugojeni ai lui George Costin, înfiltraţi printre revoluţionari (II)

Să ne cunoaştem istoria: Ce rol aveau BRĂŢĂRILE DACICE?