Afară cu ungurii de la guvernare

  
Deşi am fost avertizat că nu e bine că sunt de partea USL-ului, nu am ascultat îndemnul şi ca şi altădată m-am fript. USL-ul are o majoritate şi nu are nevoie de ungurime să facă guvern, dar mai ales ungurii nu trebuie să aibă imunitate şi să scape de justiţie. Dacă nu era UDMR-ul guvernul Boc nu ar fi tăiat pensiile şi salariile bugetarilor, fiindcă nu ar fi avut sprijin parlamentar. Dacă nu era UDMR-ul astăzi nu mai era preşedinte Traian Băsescu şi circul s-ar fi terminat în 29 iulie 2012. Dacă nu era UDMR-ul, premierul Ungariei Victor Orban nu ar fi îndemnat pe cetăţenii maghiari din România să nu meargă la vot. Dacă nu era UDMR-ul în ţara asta am fi trăit de o sută de ori mai bine.
  

De 23 de ani UDMR-ul oscilează când la stânga când la dreapta şi ungurii au participat şi contribuit masiv la toate nenorocirile aduse pe capul românului. Şi acum când a venit ceasul să plătească pentru ce au făcut, noi ce facem, ne aliem cu şarpele. Consider că este cea mai mare greaşeală şi faptul că se începe aşa demonstrează clar că iarăşi am greşit. USL-ul este aceiaşi Mărie, cu altă pălărie. 
Obligaţiile pe care le are USL-ul este să modifice Constituţia, dar să nu uite că modificarea Constituţiei se face numai prin referendum. Populaţia trebuie consultată la mai multe puncte.
Ce formă de guvernământ dorim: republică prezidenţială, republică parlamentară, monarhie constituţională.
Desfiinţarea partidelor pe criterii etnice şi înscrierea ungurilor la regimul celorlalte minorităţi.
Interzicerea accesului în Parlament şi la Guvern, precum şi la alte funcţii social politice după vârsta de pensionare.
Pentru parlamentari şi aleşii locali să se stabilească maxim două mandate.
Stabilirea pensiilor în funcţie de cotizaţia plătită.
Stabilirea salariilor în raport cu salariul şefului statului, ceea ce înseamnă ca niciun salar din instituţiile statului să nu fie mai mare. Toate instituţiile statului să dea un raport anual public.
Justiţia să fie independentă, să nu se mai facă numiri de la Preşidenţie, de la Parlament, magistraţii să fie numiţi pe bază profesională şi moralitate.
Desfiinţarea imunităţii pentru politicieni.


Conluzie: este o mare greşeală alierea cu ungurii.
Sursa caricaturilor: ziarulnatiunea.ro; roncea.ro.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cea mai mică bibliotecă din lume

Să ne cunoaştem istoria: Ce rol aveau BRĂŢĂRILE DACICE?

Impostorii lugojeni ai lui George Costin, înfiltraţi printre revoluţionari (II)