Pe cine reprezintă Teodor Mărieş?

Teodor Mărieş, un mitic de Bucureşti, contestat de revoluţionarii timişoreni




Venind vorba, pe revoluţionarii timişoreni nu-i deranjează că Teodor Mărieş candidează pe listele ARD (mai precis pe listele PDL), îi deranjează că spune sus şi tare că el şi numai el îi reprezintă pe revoluţionari. Cu siguranţă că Teodor Mărieş îi reprezintă pe George Costin şi pe miile de impostori traşi la xerox, pe securiştii din Societatea Timişoara (aceasta Societate ar trebui să-şi schimbe numele în Societatea Securitatea Timişoara sau Ultimul Bastion al Securităţii) şi pe mult huliţii PDL-işti, care au făcut prăpăd în timpul guvernării lor iresponsabile. 
Ipocrizia lui Teodor Mărieş merge atât de departe, încât vrea ca noi să credem că el trăieşte numai cu 916 lei pe lună, iar în declaraţia de avere lipsesc veniturile soţiei şi a rudelor de gradul I. Neavând o proprietate declarată deducem că Teodor Mărieş este un mare economist, din 900 de lei îşi achită chiria, întreţinerea şi mâncarea (dar noi nu suntem chiar aşa de proşti sa-l credem).Cu 900 de lei nu poţi trăi prea bine în Bucureşti.
Acest "revoluţionar" controversat vrea să anuleze primatul Timişoarei în Revoluţia din Decembrie 1989 şi să-l mute la Iaşi, unde câţiva intelectuali beţi ar fi scris pe o faţă de masă într-o bodegă în data de 14 decembrie 1989 un manifest anticeauşist. Şi după ce a făcut toate demersurile pentru a declara Iaşul primul oraş al Revoluţiei Române, cu un tupeu specific miticilor de Bucureşti vine la Timişoara şi se declara reprezentantul revoluţionarilor.
Vrând să-şi crească şansele a mers la mormintele eroilor timişoreni, însoţiţi de liderii PDL şi liderii de la Forţa Civică. Acest lucru i-a indignat foarte tare pe adevăraţii revoluţionari. „Nu suntem de acord ca Mărieş, cu partidul politic Forţa Civică, să vină la cimitir şi să îşi facă imagine pe seama morţilor în Revoluţia de la Timişoara”, a declarat, înainte de eveniment, Lucian Căldăraru. (sursa: http://www.debanat.ro)
Şi nu s-au oprit aici, mai mulţi lideri, revoluţionari autentici au redactat o scrisoare deschisă

Scrisoare deschisă către timişoreni care vor vota la 9 decembrie 2012

Aflăm cu stupoare că, după aproape 23 de ani de când Timişoara a decis să îşi ia soarta în mâini, oraşul a devenit scena de comedie absurdă a actorilor rataţi ai politicii şi scenei zise civice din ţara noastră.
Nu putem caracteriza altfel candidatura unui impostor, autodenumit revoluţionar, pentru înalta demnitate de senator al României, în oraşul care a declanşat Revoluţia din Decembrie 1989 – primul oraş liber de ceauşism şi securism. Teodor Mărieş, adjunct de conjunctură al struţo-cămilei politice Mihai-Răzvan Ungureanu, e un personaj cel puţin ciudat. Nu cunoaştem biografia acestuia, nu ştim cu ce merite s-a autopropulsat în calitatea de şef al unei organizaţii de revoluţionari, nu înţelegem, din punct de vedere medical, cum a putut rezista unei aşa-zise greve a foamei timp de 100 de zile, nu ştim ce a căutat la Timişoara, cu puţin timp în urmă şi sub camerele televiziunii naţionale, în contextul aniversării mişcărilor studenţeşti din oraşul nostru, din anul 1956, nu descifrăm mecansimul prin care Societatea Timişoara s-a aşezat la aceeaşi remorcă obscură a ultimelor invenţii ale laboratoarelor speciale care au creat zisa Alianţă pentru România Dreaptă şi Forţa Civică, o îmbinare monstruoasă de corupţie, securism de cea mai joasă speţă, neo-legionarism, manipulare şi corupţie învederată. Înţelegem însă prea bine că Timişoara a devenit, în analiza tuturor farsorilor politici de la Bucureşti şi de aiurea, teatrul de desfăşurare a celor mai meschine şi murdare calcule şi experimente, datorită spiritului de toleranţă, politeţe şi civilizaţie care a caracterizat capitala Banatului dintotdeauna. Ajunge!

Faptul că un fost membru al CC al UTC, fie el şi elev, un băieţaş ambiţios şi dedicat idealurilor Partidului Comunist în 1989, te califică drept "revoluţionar autentic", cum a făcut-o cu Mărieş, este descalificant. Mihai-Răzvan Ungureanu este produsul bizar al unei lumi politice oculte, creaţia unor forţe interne şi externe care au demonstrat că nu vor binele României, un om acuzat public de reprezentantul SRI că serveşte interese şi puteri străine. Acest autodeclarat "politician" a ajuns să fie identificat de oamenii de rând cu luxul deşănţat şi pofta de bani maladivă, nu a trecut niciodată prin filtrele democraţiei autentice, faţă în faţă cu electoratul, fiind exponentul clasic a ceea un întreg popor vede ca fiind noii ciocoi ai noii colonii numite România. Ce are cu Timişoara şi spiritul ei această creatură ieşită din eprubetele de import ale politicii de subsol, propulsat de la Iaşi în fruntea diplomaţiei şi apoi spionajului românesc pe căi absolut ascunse ? Ce caută aici, în calitate de adjunct al său, aşa numitul revoluţionar Mărieş, venit călare pe o structură impusă cu jandarmeria în stradă şi cu ofiţerii sub acoperire în scena politică?

Societatea Timişoara ne transmitea recent că sprijină public Comisia Monicăi Macovei, a PDL, pentru "îmbunătăţirea etică" a listelor de propuneri ale partidului lui Băsescu, Boc, Udrea şi compania, pentru, vezi Doamne!, impunerea unor "principii morale". Oare nu e limpede pentru toată lumea cât valorează activitatea acestei comisii a unei foste procuroare ceauşiste ? Câţi deputaţi aprobaţi de ea mai trebuie arestaţi, câte "pile" ale patronului decident mai trebuie să ignore public orice umbră de etică şi morală, precum Roberta Anastase, autoare a celui mai mare şi flagrant furt politic din istoria ţării, pentru a deveni evident că asistăm la o comedie de prost gust ? Dacă Mărieş este exponentul ideilor de revoluţie autentică, ce caută în această companie "selectă", un adevărat almanah al corupţiei şi autorilor prăbuşirii ţării pe plan intern şi internaţional ? Regretăm faptul că Societatea Timişoara coboară la noi limite de compromitere prin sprijinul acordat unor structuri împotriva cărora s-a lăudat ani de-a rândul că luptă, că a ajuns sluga preaumilă a unor interese cu totul străine de scopurile care au dus la înfiinţarea ei.

Timişoara a fost mereu, în ultimele două decenii, fieful opoziţiei la ideile social-democrate. Mai mult, oraşul şi-a pierdut aproape cu totul identitatea proprie, fiind sufocat de politicienii şi politicianismul dinafară. Puterea a fost în ultimii ani de partea celor în slujba cărora s-au pus Societatea Timişoara şi o mână de intelectuali locali, care astăzi ne vorbesc despre dezastrul în care se află oraşul, datorită "corupţiei şi fărădelegilor", care ne amintesc astăzi de "durerea cea mai mare a timişorenilor", care este, pe scurt, ţiganizarea patrimoniului urban, prin mijloace ilicite şi adesea violente. Da, aceşti domni au dreptate, Timişoara este astăzi "departe de ceea ce a fost odinioară", cum spune Informarea Societăţii Timişoara din 29 septembrie, 2012. Noi întrebăm scurt şi la obiect: cum va lupta aşa numitul revoluţionar Teodor Mărieş cu clanurile ţigăneşti, care au monopolizat cu bani negri piaţa imobilelor istorice ale oraşului, alungând cu cinism bătrâni din casele lor şi muribunzii din spitale ? De la un asemenea om şi cei care îl sprijină aşteptăm salvarea oraşului, de la cei care se fac vinovaţi în mare parte de starea în care a ajuns Timişoara?

În Anul Domnului 2012, românii din întreaga ţară, nu doar timişorenii, vor alunga prin vot pe cei care le-au distrus existenţele, le-au omorât speranţele, le-au călcat demnitatea în picioare. O ţară întreagă se pregăteşte pentru a asista, după vot, la înfăptuirea dreptăţii, pedepsirea celor vinovaţi de prăbuşirea statului, revenirea la normalitate, demnitate şi suveranitate naţională, la reapariţia şanselor pentru viitorul copiilor noştri. Timişoara a demonstrat în Decembrie 1989 că răbdarea are limite, că frica poate fi depăşită, că idealurile pot ţine loc de arme. Aici a fost Revoluţie adevărată, o Revoluţie din care Teodor Mărieş, Mihai-Răzvan Ungureanu şi alţi înghesuiţi în al 12-lea ceas pe imunda lor corabie politică, de culoarea portocaliului murdar, nu au făcut parte. În semn de respect pentru acest oraş şi istoria sa, îi rugăm să ne lase în pace. Nu suntem cobaii voştri, nu suntem o masă de manevră pentru experţii voştri în manipulare, nu credem în minciuni, nu vrem să fim în continuare victimele voastre. Timişoreni, la vot !

Semnează:
Ion Marcu, conducătorul manifestanţilor de pe platforma UMT si iniţiatorul negocierilor cu Dăscălescu din Judeţeana de partid în 20 Decembrie 1989;
Adrian Sanda, membru fondator al Frontului Democratic Român la 20 Decembrie 989 în Opera din Timişoara;
Petre Boroşoiu, membru al grupului de Revoluționari ce a dialogat cu Dăscălescu in Judeţeana de partid din Timişoara în 20 Decembrie 1989;
Sorin Oprea, conducătorul manifestaţiei din 16 Decembrie 1989 din faţa Bisericii lui Tokes Laslo;
Angela Ţintaru, urmaş de Erou Martir;
Dumitru Părpăluţă, rănit în 17 Decembrie 1989 în Timişoara;

O grevă a foamei simulată
Potrivit site-ului http://ro.wikipedia.org, un singur român a făcut greva foamei timp de 50 de zile. Virgil Cristian Pop, 38 de ani, a fost arestat de autorităţile italiene în 2000, pentru că ar fi comis mai multe furturi şi jafuri. A fost condamnat la 18 ani de închisoare, deşi a susţinut mereu că este nevinovat. În disperare de cauză, a recurs la greva foamei, în speranţa că prin acest protest extrem va obţine o suspendare a pedepsei. Deţinutul a refuzat hrana timp de 50 de zile, perioadă în care starea lui de sănătate s-a deteriorat din ce în ce mai mult. Deşi în închisoare a fost văzut de medici şi de specialişti psihiatri, românul a refuzat să primească hrană intravenos şi chiar si-a smuls perfuziile puse de doctori. Când conducerea penitenciarului a decis să-l ducă la spital, trupul său era atât de slăbit încât nu a mai putut fi salvat.
În 1997 Michael Peelsenior a publicat un raport în Jurnalul Medical Britanic al Fundaţiei Medicale a Victimelor Torturii în care se semnalau cazuri de supravieţuire a unor grevişti ai foamei după 28, 36, 38 şi chiar 40 de zile.
Cele două exemple demonstrează că Teodor Mărieş este un şmecher, care a simulat greva foamei pentru a atrage atenţia. În realitate, Teodor Mărieş împreună cu George Costin au acţionat sub comanda lui Traian Băsescu pentru a compromite Revoluţia din Decembrie 1989 şi pe cei care au înfăptuit-o. Acest lucru l-au reuşit şi primul pas a fost suspendarea indemnizaţiei pentru luptători, urmând modificarea Legii Recunoştiinţei nr. 341/ 2004, prin care Iaşul se va declara primul oraş a Revoluţiei Române, iar Timişoara, să devină al doilea oraş liber de comunism. Faptul că George Costin a fost arestat a împiedicat înfăptuirea celei mai odioase manevre politice, în care sunt implicate serviciile secrete, penetrate de foştii securişti. Nu vreau să cred, dar se pare că adevărul este că şi Societatea Timişoara este implicată în mecanismul de dezinformare şi de denigrare a Timişoarei. Nu există nicio explicaţie logică pentru alianţa pe care a făcut-o Societatea Timişoara cu Traian Băsescu, cu PDL, cu procurorul ceauşist Monica Macovei şi cu securistul Mihai Răzvan Ungureanu. Apartenenţa Societăţii Timişoara la PDL poate fi demonstrată de organele de cercetarea a statului, care cu siguranţă vor descoperi că prin această societate s-au spălat sume enorme de bani între 2008 - 2012, sume primite de la guvernul Boc. 
Tovarăşilor securişti de la Societatea Timişoara schimbaţi-vă numele şi nu mai batjocoriţi locul de unde a început Revoluţia Română. Timişoara nu are nevoie de trădători, mutaţi-vă la Bucureşti să trăiţi împreună cu preşedintele securist, beţiv, neghiob şi chior.

Să fim uniţi cum am fost în Decembrie 1989
M-a încântat peste măsură replica adevăraţilor revoluţionari din Timişoara faţă de Teodor Mărieş, care se autointitulează "reprezentant al revoluţionarilor timişoreni". După mulţi ani, majoritatea dintre Asociaţiile de Revoluţionari au ajuns să aibă un punct comun faţă de impostorul Teodor Mărieş. Poate că acest impostor a reuşit ce nu a reuşit nimeni, să unească întreaga mişcare de revoluţionari din Timişoara şi să devină o forţă, nu forţă civică, ci o Forţă Revoluţionară. Nu trebuie uitat sloganul din Decembrie 1989 "Azi în Timişoara, Mâine în toată ţara!".
Surse: http://www.newstimisoara.ro; http://oradetimis.oradestiri.ro;

P.S. Vineri, 30 noiembrie 2012, pe traseul tramvaiului 5, intre staţiile Sala Sporturilor "Olimpia" si Piata 700, un hoţ, profitând că aveam bagaje, mi-a furat portofelul cu acte. După circa şase ore am descoperit că nu mai aveam portofelul cu acte şi m-am deplasat la Poliţia Municipiului Timişoara să declar furtul. Spre surprinderea mea la intrare, ofiţerul de serviciu mi-a înmânat portofelul. Actele erau la locul lor, însă lipseau patru carduri şi două sute de lei. Ofiţerul mi-a spus că un bătrân de 80 de ani a găsit portofelul în faţa Abatorului din Timişoara şi l-a adus la Poliţie. Nu-i cunosc numele, dar vreau să-i mulţumesc pentru gestul de omenie pe care l-a făcut. Acest gest mă face să cred că acesta e spiritul Timişoarei, iar hoţii cu siguranţă au venit din altă parte. Poate i-a adus Teodor Mărieş să infecteze spiritul Timişoarei. Cu siguranţă că timişorenii vor avea grijă ca acest nevolnic, farsor, să nu ajungă în Parlamentul României. Trebuie oprit la 9 decembrie 2012, fiindcă dacă ajunge în Parlament scapă de acuzaţiile pe care i se aduc: cârdăşie cu infractorul George Costin, înşelăciune şi trafic de influenţă.
Dumnezeu să ne ajute să scăpăm odată pentru totdeauna de securiştii strecuraţi pritre noi şi să terminăm odată pentru totdeauna cu acest blestem pentru România numit SECURITATEA.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cea mai mică bibliotecă din lume

Să ne cunoaştem istoria: Ce rol aveau BRĂŢĂRILE DACICE?

Impostorii lugojeni ai lui George Costin, înfiltraţi printre revoluţionari (II)