Atentat la Revoluția din Decembrie 1989


Foștii securiști, pe unde sunt ei infiltrați, în Parlament, partide politice, instituții ale statului, instituții locale, au acaparat puterea economică. Și-au împărțit țara pe gubernii și indiferent cine ajunge la putere, stânga sau dreapta, ei fac ce vreau cu poporul român și cu banul public.
După ce au pus mâna pe bani și după ce au falimentat bănci puternice (Bancorex) securiștii au început în mod organizat să denigreze Revoluția din Decembrie 1989 și în special pe cei care au înfăptuit-o.
De câțiva ani cei mai activi denigratori sunt Teodor Mărieș, Doru Braia (demascat ca și colaborator al Securității în Germania - și-a trădat și turnat conaționalii) și George Costin (cercetat sub stare de arest pentru subminarea economiei naționale și pentru fabrica de revoluționari). Despre Mărieș am mai scris și m-am bucurat enorm că timișorenii nu s-au lăsat păcăliți de omul care a luptat ca Timișoara să devină al doilea oraș liber, după Iași. Și acest articol se referă la acest impostor. Nu pot să cred că Teodor Mărieș are intrare la televiziunile naționale pentru a-l denigra pe Sergiu Nicolaescu. Nici dacă ar trăi 1000 de vieți Mărieș nu și-ar putea depăși condiția de vierme. Să vii tu Mărieș și să spui că titanul filmului românesc nu merită un nume de stradă în Timișoara demonstrează clar apartenența la odioasa securitate.
Cei trei impostori, Teodor Mărieș, George Costin și Doru Braia sunt folosiți de securiștii și serviciile secrete, dirijate de guvernatorul României Traian Băsescu ca să demonstreze după 23 de ani că în decembrie 1989 a fost o lovitură de stat, iar împușcarea lui Nicolae Ceaușescu o crimă. Lor li s-au alăturat și câțiva jurnaliști, Grigore Cartianu – un psihopat care a adus la faliment Adevărul, Robert Turcescu - un velietar, un colonel fără un minut de instrucție, Ion Cristoiu - un frustat după fostul regim comunist și mai nou o zburătoare de la România Liberă, unul Turturică.
Mărieș și Costin au avut misiunea să dezbine asociațiile de revoluționari, iar complicii lor din mass media să compromită pe cei care au înfăptuit Revoluția din Decembrie 1989, să formeze o repulsie din partea populației față de cei care au avut curajul să iese în stradă.
Poate vă întrebați ce legătură are Teodor Mărieș cu Banatul, cu Timișoara și pe bună dreptate. Dar vă asigur că are o legătură. Nu v-ați pus întrebarea de ce Mărieș nu a candidat la București? Simplu, la București nu există Societatea Securitatea Timișoara, care din port drapelul Poroclamației de la Timișoara a ajuns cârpa securității și a fost înfiltrată de oamenii serviciilor secrete.
La Lugoj, un grup de impostori ai Revoluției din Decembrie 1989, cu aceleeași gânduri, de compromitere a celor care au participat la Revoluție, au sărit în barca lui Costin și după ce acesta a fost arestat l-au pupat undeva, acoolo unde spatele își schimbă denumirea, pe Mărieș.
Repet, acest Mărieș a susținut cu tenacitate să se legifereze faptul că Revoluția din Decembrie 1989 a început la 14 decembrie 1989 la Iași și nu la Timișoara. Pentru că unii parlamentarii nu au fost de acord au fost insultați, iar el, pentru câteva zile a avut interdicție de a intra în Parlament.
Dacă în ianuarie 2012 românii nu ar fi ieșit în stradă astăzi prin Lege Timișoara și-ar fi pierdut titlul de Primul oraș liber de comunism, iar Revoluția din decembrie 1989 ar fi fost declarată Lovitură de Stat și cei care au participat ar fi umplut pușcăriile, iar cei care și-au asumat conducerea țări în decembrie 1989 ar fi fost judecați pentru crimă.
E mare păcat că la promovarea acestor schimbări au fost sprijiniți necondiționat de doi lideri timișoreni, de Ion Cin (Dumnezeu să-l ierte) și de Virgil Hosu. Cei doi au trădat idealurile Revoluției din Decembrie 1989. Prin manipulare, prin păcăleli, prin promisiuni, revoluționarii din aceste asociații au acceptat cu smerenie umilința la care i-a supus PDL-ul. Mai rămâne ca viitorul să dezvăluie legătura dintre cei doi lideri cu fosta Securitate și întreaga conspirație va ieși la iveală.
Întrebarea pe care mi-o pun în fiecare zi: cum au putut revoluționarii timișoreni să admită  și să se lase manipulați pentru sprijinirea modificării Legii, care putea să le fure cele cinci zile din Decembrie 1989, când peste 100.000 de timișoreni, singuri au stat în fața organelor de represiune. Dar să continuăm cu faptele inegalabilului trișor Teodor Mărieș.

100 de zile greva foamei

Numai proștii mai cred că un om mai poate trăi după 100 de zile de grevă a foamei. Oamenii de știință au stabilit că după 36 de zile fără mâncare, organismul uman începe să consume proteinele din corp și practic persoana își va pierde viața. În istoria omenirii există un singur caz, Ghandi, care a stat 37 de zile în greva foamei. Această invenție a lui Teodor Mărieș conturează comportamentul paranoic și demonstrează apartenența la o mare conspirație națională împotriva Revoluției din Decembrie 1989. Din păcate are aliați, marea majoritate impostori ai Revoluției, emanați din cadrul serviciilor secrete.

Amenințare la adresa lui Ion Iliescu

Fie că vrem, fie că nu vrem, Ion Iliescu este singurul președinte ales după Revoluție de o majoritate covârșitoare. Fostul președinte  a declarat despre Mărieș: Toți membrii fondatori ai Asociației 21 Decembrie 1989 București sau cam retras. Pe acolo fost Dan Iosif și mulți alți revoluționari recunocuți prin faptele lor. Nu știu cum a ajuns Teodor Mărieș președintele Asociației...
În 28 februarie 2012, Ion Iliescu a declarat despre un amendament adoptat de Codul penal, potrivit căruia crimele mai vechi de 20 de ani nu vor fi prescrise. Aici au fost incluse și infracțiunile de omor de la Revoluția din decembrie 1989.
Ion Iliescu: Demersul modificării legii Codului Penal cu privire la prescrierea infracțiunilor de omor este rezultatul agitației acestui Teodor Mărieș, un tip obscur, cultivat, din diverse motive, de unii și de alții. Eu l-aș întreba ce fel de revoluționar este el, din moment ce nu l-a cunoscut nimeni ca atare, în decembrie 1989...
În context, Ion Iliescu a declarat că nu se simte amenințat de noile prevederi ale legii, în ceea ce privește activitatea sa revoluționară din 1989: Numai un idiot poate gândi că noi ne facem vinovați de moartea revoluționarilor din decembrie, așa cum susține Mărieș. Noi am fost, în 22, ținta și nu agresorii. Noi am introdus alegeri libere, pluralism politic, confirmarea prin vot pupular...

Mărieș pe statul de plată la Doi și-un sfert

Înainte de a ajunge președinte de asociație, Mărieș a fost liderul unei fantomatice organizații numită Alianța Poporului. În timpul desfășurării manifestației din Piața Universității, din 1990, Mărieș promova constant un mesaj al confruntării violente. Considerat un provocator aflat în slujba Poliției, Teodor Mărieș a fost izolat de studenți, fondatorii Pieței Universității. Studenții l-au suspectat de la bun început pe Mărieș și gruparea sa că au misiuni diversioniste.
Un oficial din cadrul poliției, pensionar, a declarat sub anonimat: În timpul manifestației din Piața Universității Mărieș a încercat prin toate mijloacele determinarea unor acțiuni violente ale demonstranților împotriva puterii, oferind astfel pretextul mult așteptat al represiunii...
Represiunea  a avut loc pe data 13 iunie 1990, iar noaptea, înainte de intervenția în forță a Poliției împotriva greviștilor foamei, Mărieș și-a strâns catrafusele și a dispărut din București și după mai bine de un deceniu apare brusc instalat la Asociația 21 Decembrie București.
Ene Viorel, un participant la evenimentele din Piața Universității a declarat pentru ziarul Evenimentul Zilei: După scena cu incendierea autobuzelor, în Piață mai rămăsese grupuri răzlețe de persoane. Unii spuneau hai la Poliție, alții spuneau hai la televiziune. Într-unul din aceste grupuri era Teodor Mărieș - pe care l-am descoperit ulterior pe statul de plată la Doi și un sfert...
Această declarație confirmă că Tedor Mărieș  și-a construit i biografie de impostor și în 2003, când a apus mâna pe Asociația 21 Decembrie 1989 București a început să iasă în spațiul public cu tot felul de pretenții și aberații menite să manipuleze opinia publică împotriva celor care ne-au adus libertatea.    

Mărieș a furat Asociația 21 Decembrie București

Un fondator al Asociației 21 Decembrie 1989 București a scris recent despre impostura care a adus indivizi ca Mărieș în fruntea organizației cu care nu a avut nimic de a face până a furat-o: Cine este așa zisul președinte care conduce Asociația 21 Decembrie 1989 București? Un impostor pe nume Mărieș, revoluționar invizibil din 21 decembrie și provocatorul din Piața Universității, incitator la violență și distrugeri în 13 iunie 1990...
Mărieș dușmanul de moarte al revoluționarilor dind ecembrie 1989
Am urmărit mai multe postări pe internet, care îi dau peste nas impostorului Mărieș și reproducem una: Mărieș se agață de acei care au luptat în Revoluție, pentru a-i denigra și scoate din drepturile legitime, doar așa să sea firme că este împotriva lui Iliescu...
Proiectul de modificare a Legii impus atât de brutal de Mărieș reflectă subiectivismul acestui individ fără scrupule. Cum își permite Mărieș să dea în numele Revoluției din Decembrie 1989 declarații și sentințe?
Faptul că Mărieș a fost putătorul de cuvânt și apărătorul lui George Costin, cercetat sub stare de arest și nu este cercetat de procurorii DNA demonstrează apartenența la serviciile secrete.

Un deputat a fost amenințat cu moartea

Fiindcă deputatul Nicolae Mircovici a urmărit atent Comisia Juridică din Camera Deputaților în perioada ianuarie – noiembrie 2012. Această Comisie condusă de Budai Daniel a încercat de mai multe ori să încalce Legea, voind să introducă în plen modificarea Legii Recunoștinței. Furios că deputatul Nicolae Mircovici a denunțat lipsa de cvorum Mărieș l-a amenințat cu moartea, chiar în clădirea Parlamentului. Încă o dovadă că Mărieș aparține de serviciile secrete, ester faptul că nu a fost cercetat până în acest moment pentru infracțiunea de amenințare.
În dosarul fostului secretar de stat Emilian Vasile Cutean Mărieș a fost cercetat pentru mărturie mincinoasă, dar iarăși a scăpat basma curată la intervenția securiștilor din serviciile secrete.
Și o ultimă probă care demonstrează clar că Teodor Mărieș apraține serviciilor secrete, care se folosesc de abilitățile acestuia acestui apentru denigrarea celor care au înfăptuit Revoluția din Decembrie 1989.
Marți, 13 martie 2012, o instituție a statului român, SSPR-ul a fost vizitat la două noaptea de o comisie ciudată, care nu avea nicun drept să umble prin dosarele revoluționarilor. Infractorii care au intrat sunt: Teodor Mărieș, Doru Braia și Daniel Budai, Această vizită la SSPR a fost făcută după ce secretarul de stat George Costin a fost arestat de DNA Pitești. Nici până astăzi cei trei infractori nu sunt cercetați, cu toate că înregistrările de pe camerele video mai există, securiștii din serviciile secrete l-au apărat și de astădată.

Ce e de făcut?

Viermii trebuie striviți! Nu fizic! Mediatic! 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cea mai mică bibliotecă din lume

Să ne cunoaştem istoria: Ce rol aveau BRĂŢĂRILE DACICE?

Impostorii lugojeni ai lui George Costin, înfiltraţi printre revoluţionari (II)