ZILELE FILMULUI ROMÂNESC LA LUGOJCâştigătorul marelui trofeu „Ursul de Aur” la Festivalul Internaţional de Film de la Berlin din acest an, filmul „Poziţia copilului”, va putea fi vizionat şi la Lugoj vineri, 26 aprilie, în cadrul Zilelor Filmului Românesc.
Iniţiativă a casei de distribuţie Voodoo Films, condusă de Cristian Mungiu, Zilele Filmului Românesc (ZFR) se constituie într-un eveniment care se adresează publicului larg şi constă în proiecţii ale celor mai noi producţii cinematografice româneşti.
Evenimentul este organizat de Primăria Municipiului Lugoj în colaborare cu Voodoo Films. În perioada 28 martie – 30 iunie, filmele româneşti ajung în toată ţara. Proiecţiile vor avea loc în oraşele rămase fără săli de cinema sau în oraşele în care filmele româneşti nu sunt suficient promovate. Cele două reprezentaţii (începând cu orele 17.00, respectiv 19.00)  vor avea loc în sala Teatrului Municipal „Traian Grozăvescu”. Preţul uni bilet este de 5 lei. Biletele pot fi procurate de la Agenţia de bilete a teatrului. Orarul casieriei este următorul:
- luni, marti, miercuri: 12.00 - 15.00
- joi, vineri, sambata: 13.00 - 18.00.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

COLESTEROLUL - cea mai mare înșelătorie a secolului XX . Sfârșitul erei colesterolului. Medicii din România au îmbogățit farmaciștii cu așa zisă boală a colesterolului

Super Ofertă: Peste 15.000 de cărţi doar cu 299 lei

O "armată" în rezervă cu ofiţeri făcuţi la "apelul bocancilor"