Veste proastă pentru elevi: Vacanţa de vară ar putea fi desfiinţată

Mai mulţi parlamentari PDL vor să desfiinţeze vacanţa de vară pe motiv că trei luni de vacanţă de vară este prea mult, comparativ cu concediile părinţilor.


După ce au dus  țara de râpă, după ce au tăiat pensiile, după ce au tăiat ajutoarele pentru mame, după ce au tăiat indemnizațiile legale, au un tupeu ieșit din comun. Pe lângă că au intrat în Parlament aproape toți PDL-iști la resdistribuire, parlamentarii PDL le-au pus gând rău și elevilor. Vestea proastă este că majoritatea USL ar putea vota acest proiect pentru a-I îndepărta de guvernatorul României Traian Băsescu, care practice a distrus acest partid.   
Un grup de parlamentari PDL a propus un proiect de lege pentru înfiinţarea şcolii de vară pentru elevi. Aceşti parlamentari consideră că vacanţa de vară de trei luni este prea mare, comparativ cu concediile de două, trei sau patru săptămâni ale părinţilor. Astfel, în toată această perioadă, în care părinţii sunt la serviciu, copiii rămân nesupravegheaţi, stau foarte mult în faţa televizorului sau a computerului sau chiar intră în anturaje periculoase.

În consecinţă, aleşii cer ca în timpul verii să se organizeze cursuri, multe dintre ele urmând să aibă un caracter cultural-educativ. Spre exemplu, ei spun că s-ar putea face drumeţii, s-ar putea merge la concerte sau s-ar putea vizita oraşe şi ţări străine.

Sursa:
libertatea.ro, romaniatv.net

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

COLESTEROLUL - cea mai mare înșelătorie a secolului XX . Sfârșitul erei colesterolului. Medicii din România au îmbogățit farmaciștii cu așa zisă boală a colesterolului

Super Ofertă: Peste 15.000 de cărţi doar cu 299 lei

O "armată" în rezervă cu ofiţeri făcuţi la "apelul bocancilor"