Se duc dracului ziarele care îl sprijină pe Băsescu


Încă din 2004, când a câștigat alegerile discutabil, când a mințit că s-a făcut fraudă și a  doua zi a uitat, a atacat în mod constant mogulii din presă. După ce a fost suspendat în 2007, la revenire Băsescu a instituit un plan diabolic. A impus în 2008 ilegal un guvern PDL, deși guvernul trebuia făcut de formațiunea câștigătoare în alegeri – PSD, deși guvernul Boc a fost dat jos prin moțiune l-a pus de patru ori premier. Avea nevoie de Boc pentru a da legi prin care să-i crească puterea.
Nu s-a mulțumit numai cu atât. Și-a atras jurnaliștii care au putut fi șantajați, adică pe Ion Cristoiu, Grigore Cartianu, Dan Turturică, toți conduși de Robert Turcescu. Această șleatcă de golani au fost meniți să facă partea din direcția de dezinformare. Cum apare o acuzație împotriva guvernatorului Traian Băsescu echipa de lătrători încep cu dezinformarea și manipularea opiniei publice. Numai că poporul român nu mai e stupid people din 2009 sau 2007 sau 2004. Acest lucru este demonstrat și prin faptul că B1 TV stă prost cu audiența și dacă nu ar avea sprijin masiv finaciar din căi oculte s-ar duce dracului. 
Trei ziare mari și late, care au schimbat macazul, din imparțiale au devenit parțiale, și îl laudă până la exces pe tătucul Traian a lui Băsescu, se clatină rău de tot. „Evenimentul zilei” și „România liberă”, dar și „Adevărul” se duc la vale cântând ode pentru marinarul bețiv. Cele trei cotidiene sunt conduse de trei corifei ai lui Robert Turcescu, cel care se uită de pe sticlă în ochii noștri și spune: Nu-i așa că sunt diștept. Nici Grigore Cartianu, nici Ion Cristoiu și nici Dan Turturică nu excelează printr-o inteligență ieșită din comun. Toți trei și junele de la B1 TV, cel care a vrut să zbiere și la Eurovizion, colonelul fără nicio o zi de cătănie, urlă ca apucați că numai Ponta și Antonescu sunt de vină dacă astăzi plouă sau e frig. Firar să fie am uitat-o și pe Pora. Cum am putut să fac greșeala asta și să uit o asemenea analistă silfidă, care cum deschide gura parcă nu știe ce spune și parcă toată viața ei a trăit într-o casă de nebuni.
Când organele statului s-au luat de Evenimentul zilei care nu și-a mai plătit dările la stat de pe vremea imberbului de Boc, guvernatorul României a sărit ca ars, cică se încalcă libertatea de expresie. Eu cred că de fiecare dată când deschide gura junele de Traian se calcă libertatea de impresie.
Și cum v-am spus, cele trei ziare tac mâlc când ieși la iveală ingineriile finaciare ale lui Băsescu și o țin pe a lor că Traian este cel mai bun președinte pe care l-a avut România și eu cred că e și va fi cel mai bun tovarăș a lui Ceaușescu Nicolae.
Zece ani din viața noastră ne-a tras înapoi și a împins securitatea în serviciile secrete și în toate instituțiile statului. Zece ani a împins oameni în Curtea Constituțională, zece și-a bătut joc de noi și de democrație, îmbogățându-se fără frica că va fi tras la răspundere. Și totuși cred că va fi tras, fiindcă nu se uită așa ușor că 7 milioane de români i-au spus să plece și el s-a urinat pe dorința lor.
Dar ca tot românul aștept să nu mai fie unde este acum, ca să-l înjurăm și mai dihai, în gura mare, fără teamă că niscai securiști din serviciile secrete îmi vor asculta telefoanele și îmi vor citi emailurile.
Și să-l vezi pe Trăienică cum fuge la moldoveni ca să-i aducă și pe ei la sapă de lemn.
Dar de pedeapsă nu va scăpa. Chiar dacă Robert Turcescu, Ion Cristoiu, Grigore Cartianu și Dan Turturică vor protesta în pielea goală în fața Parlamentului.     
Și alte publicații scrise și on line îl iubesc pe guvernatorul României Traian Băsescu și jurnaliștii de la aceste publicații cred că mesia pentru România este Traian Băsescu. Hot News, Gândul și altele uită că atunci când nu va mai fi Băsescu vor da socoteală poporului roman pentru complicitate la infracțiunile marinarului bețiv.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cea mai mică bibliotecă din lume

Să ne cunoaştem istoria: Ce rol aveau BRĂŢĂRILE DACICE?

Impostorii lugojeni ai lui George Costin, înfiltraţi printre revoluţionari (II)