Politicieni și nu numai, care refuză să fie personaje pozitive: Klaus Iohannis


Bravo, herr Iohannis, „din greşeală în greşeală, spre  victoria finală”! În rest, rămâne cum am stabilit: eşti un mincinos de ultimă speţă!


Liberalii, deși după 1989 s-au declarat partid istoric, iar securiștii penetrați în această fosilă politică au făcut tot ce le-a stat în putință să distrugă idea de liberalism. Până prin 2000 PNL s-a fărămițat, dezmembrat, de câteva ori, iar apoi s-au unit din nou sub aceeași siglă.  PNL a făcut alianță și cu stânga și cu cei care au trecut de la stânga la dreapta și tot așa au bâjbâit prin politica românească uimindu-ne pe toată lumea.
După 2000, începând cu Valeriu Stoica și Teodor Stolojan, acești lideri cu siguranță foști securiști, au încercat distrugerea numelui de PNL. După fuga din PNL a fostului securist Teodor Stolojan cu câțiva liberali, Partidul Democrat a devenit peste noapte de dreapta și a adăugat încă un cuvânt, transformându-se în PDL. Guvernul lui Tăriceanu a rezistat patru ani asaltului necioplitului Traian Băsescu fiindcă a fost susținut, protejat de PSD. La terminarea mandatului de premier Tăriceanu s-a trezit săpat de veșnicul nemulțumit Ludovic Orban, mare șmenar de culise, care a pus în fruntea partidului pe cel mai chiulangiu și cel mai neserios parlamentar, pe Crin Antonescu.
Spre surprinderea tuturor, Crin Antonescu a luat lucrurile în serios și la alegerile prezidențiale din 2009 a făcut un scot foarte bun, dând de înțeles că la următoarele alegeri va ajunge prteședintele României. Alianța USL, dintre PSD și PNL a câștigat alegerile locale și parlamentare din 2012 cu un scor foarte mare. PDL-iști și-au dat seama că încet încet dispar din istorie și au sabotat cât au putut această alianță. Mari infractori din PDL vor să se ascundă în PNL și astfel o așa zisă dreapta vrea să aibă președinte. După ce inexplicabil Crin Antonescu retrage dictatorial PNL-ul din USL, fiind  manipulat de cetățeanul german Klaus Iohannis să-și dea demisia. După ce Crin își dă demisia Klaus îi ia locul cu sprijinul aceluiași Ludovic Orban.
Cert este un singur lucru, neamțul vrea să fie președinte. Însă nu prea cred că românul va vota un președinte străin de neamul românesc cu metehne de hoț, de mincinos și infractor pe deasupra.
Despre Klaus Iohannis s-a scris în justitiarul.ro, însă din păcate mass-media națională împărțită în tabere este ocupată de infracțiunile lui Băsescu. Practic se dă o bătălie mediatică între lătrătorii lui Băsescu și între acuzatorii aceluiași președinte impostor.
Pentru că trebuie să știm totul despre infractorul și mincinosul Klaus Iohannis reproducem două articole publicate pe site-ul justitiarul.ro  


Noile aventuri al baronului Klaus Werner Iohannis von Münchhausen – I


  Proces cu Agenţia Naţională de Integritate (ANI) suspendat, s-a început urmărirea penală
    O grămadă de politicieni şi ziarişti îi dedică ode de slavă primarului sibian, văzut ca un salvator al României, un fel de Carol I reşapat, dar nimeni, din pleiada de analişti, nu pune problema celor două dosare ale lui Klaus Iohannis privind incompatibilitatea (dosar nr. 508/57/2013) şi conflictul de interese (dosar nr. 780/57/2013), ambele aflate pe rolul instanţelor de judecată. Nimeni nu observă sau se face că nu remarcă faptul că în eventualitatea în care unul dintre aceste dosare se va soluţiona în defavoarea primarului sibian, atunci se va termina şi aventura politică a acestuia, cel puţin pentru următorii trei ani, ca în cazul preşedintelui Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu.
   Atenţie, noi scrisesem din data de 24 iulie 2013 despre conflictul de interese al primarului sibian:
http://www.justitiarul.ro/ce-nu-stie-ani-despre-klaus-iohannis-2/, pe lângă mai multe abuzuri şi acte de corupţie! ANI a comunicat doar pe data de 8 august 2013 acest conflict de interese, aşa că suntem cu câţiva paşi înaintea autorităţilor!

Iată ce conţine comunicatul ANI  şi acuzaţiile care i se aduc lui Iohannis Klaus Werner: 
Agenţia Naţională de Integritate a constatat încălcarea regimului juridic al conflictului de interese în materie administrativă și penală de către KLAUS-WERNER IOHANNIS (Primarul Municipiului Sibiu), întrucât acesta a semnat, la data de 23 decembrie 2010, un contract de prestări servicii încheiat între Primăria Municipiului Sibiu și S.C. Tipografia Honterus S.R.L., societate comercială deținută de Forumul Democrat al Germanilor din România (F.D.G.R.). KLAUS-WERNER IOHANNIS a deținut funcția de Președinte al F.D.G.R. în perioada 2002 – 2013.
Obiectul contractului semnat cu încălcarea regimului juridic al conflictului de interese administrativ și penal de către KLAUS-WERNER IOHANNIS constituie servicii de informare și publicitate în vederea implementării Proiectului (cod SMIS: 4915) finanţat din Fondul European de Dezvoltare Regională (FEDR), Programul Operațional: Creșterea Competitivității Economice 2007 – 2013 (POS CCE), Axa Prioritară 3 „Tehnologia Informaţiei și Comunicaţiilor (TIC) pentru sectoarele privat și public”.
De asemenea, KLAUS-WERNER IOHANNIS a aprobat, în perioada ianuarie – iunie 2011, un număr de trei facturi fiscale în vederea efectuării plăţilor către prestator (S.C. Tipografia Honterus S.R.L.).
Astfel, KLAUS-WERNER IOHANNIS nu a respectat dispozițiile art. 75, lit. b) și f) din Legea nr. 393/2004 privind Statutul aleşilor locali, potrivit cărora „Aleşii locali au un interes personal într-o anumită problemă, dacă au posibilitatea să anticipeze că o decizie a autorităţii publice din care fac parte ar putea prezenta un beneficiu sau un dezavantaj pentru sine sau pentru: […] b) orice persoană fizică sau juridică cu care au o relaţie de angajament, indiferent de natura acestuia […] f) o asociaţie sau fundaţie din care fac parte”. Primarul Municipiului Sibiu a încălcat și dispozițiile art. 2531 din Codul Penal al României, potrivit cărora „Fapta funcţionarului public care, în exerciţiul atribuţiilor de serviciu, îndeplineşte un act ori participă la luarea unei decizii prin care s-a realizat, direct sau indirect, un folos material [...] pentru o altă persoană cu care s-a aflat în raporturi comerciale ori de muncă în ultimii 5 ani sau din partea căreia a beneficiat ori beneficiază de servicii sau foloase de orice natură, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 5 ani şi interzicerea dreptului de a ocupa o funcţie publică pe durată maximă”.

Având în vedere cele de mai sus, s-a dispus sesizarea parchetului cu privire la posibila săvârşire de către KLAUS-WERNER IOHANNIS a infracţiunii de conflict de interese, prevăzută de art. 2531 din Codul Penal al României.
     Curtea de Apel Alba Iulia a solicitat, la termenul din 12.03.2014, Parchetului de pe lângă ÎCCJ comunicarea dacă pentru infracţiunea de fals în înscrisuri sub semnătură privată, ce face şi ea obiectul dosarului cu nr. 780/57/2013 privind conflictul de interese, s-a dispus începerea urmăririi penale. Deci, pe lângă conflictul de interese pentru care fusese sesizat Parchetul General de către ANI, a mai apărut şi infracţiunea de fals în înscrisuri sub semnătură privată!
    De unde poate să apară falsul în declaraţii sub semnătură privata? Nu-i exclus să fie vorba chiar de declaraţiile date de Iohannis Klaus Werner cum că nu ar fi făcut parte din Consiliul de Administraţie al societăţii comerciale „Honterus”. Noi susţinem, în continuare, că Iohannis a făcut parte şi din Consiliul de Administraţie al Tipografiei Honterus, aşa cum şi succesorul său în fruntea FDGR-ului, dr. Porr, face parte acuma din respectiva conducere a tipografiei Honterus! Pentru a ne argumenta afirmaţia , cităm din Adunarea Reprezentanţilor FDGR din data de 29.04.2013: „A fost adoptată deasemenea propunerea, ca Preşedintele dr. Porr să fie pe viitor reprezentantul FDGR în cadrul Consiliului de Conducere al Tipografiei Honterus, urmând ca Organizaţia regională  FDGR Transilvania, al cărei reprezentant a fost până acum, să nominalizeze un alt reprezentant în Consiliul de Administraţie al tipografiei.” http://www.fdgr.ro/cms/news_more.php?id=214_0_1_0_C Deci, se vede clar că-i musai ca preşedintele FDGR să facă parte din Consiliul de Conducere al tipografiei Honterus!!! Reamintim că acest domn Paul-Jürgen Porr este finul lui Klaus Iohannis şi a fost numit de către acesta ca succesor al său la preşedinţia FDGR-ului, în iarna anului trecut, când Klaus Iohannis a trecut în barca PNL-ului , unde a şi primit funcţia de prim-vicepreşedinte, după doar două zile de liberalism. Libertinaj în toată regula!

   Profitând de ambiguitatea menţinută de Curtea de Apel Alba Iulia în jurul acestui proces, Klaus Iohannis a declarat azi, 20 martie 2014, că nu este urmărit penal, deşi recunoaşte că a dat cu subsemnatul pe la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (http://www.agerpres.ro/justitie/2014/03/20/update-iohannis-eu-nu-sunt-urmarit-penal-12-48-39)  Domnul primar şi fost viitor prim-ministru nu a spus în ce calitate a dat declaraţia în cauză, fiindcă la Parchet nu sunt decât două variante: martor sau învinuit. Ori, din moment ce acel dosar a fost deschis ca urmare a acuzaţiilor de conflict de interese aduse de ANI lui Iohannis Klaus Werner, e greu de crezut că a dat declaraţii în calitate de martor! Procesul de la CA Alba Iulia s-a suspendat deoarece Parchetul ICCJ desfăşoară o urmărire penală pentru aceleaşi fapte. Din moment ce făptuitorul conflictului de interese în speţa respectivă este Klaus Iohannis, e normal ca tot el să facă şi obiectul dosarului de urmărire penală. Dacă situaţia ar fi fost aşa „oablă”, cum o vede domnul Iohannis, atunci acel dosar penal era azi închis şi nu mai era necesară suspendarea procesului civil aflat pe rolul Curţii de Apel Alba Iulia. În treacăt fie spus şi raportat la felul în care este „cocoloşit” primarul sibian de către CA Alba Iulia, toate procesele pe care le-a avut Klaus Iohannis la respectiva instanţă, indiferent de natura lor, au fost câştigate de el… La fel a avut câştig de cauză şi mafia sibiană imobiliară patronată de acesta! Doar prin strămutarea unor procese la instanţele braşovene a fost posibil să se facă justiţie reală şi Iohannis Klaus Werner să-şi piardă unul din cele două imobile luate prin fals în acte, cel de pe strada G-ral. Magheru, nr. 35!

Jurnalişti habarnişti
    În ziarul sibian „Turnul sfatului” ziaristul Traian Deleanu scria următoarele prostii: „Cererea de suspendare a judecării procesului a fost formulată de inspectorii de integritate, care au invocat existența dosarului 780/57/2013, la Parchetul de pe lângă ÎCCJ. Dosarul a fost deschis pentru infracţiunea de fals în înscrisuri sub semnătură privată, dar nu este făcut public și cine sunt învinuiții din acest dosar. Instanţa de la Alba Iulia va decide când va fi reluat procesul deschis de Johannis împotriva celor de la ANI.” Se vede că aiurelile sunt scrise de un jurnalist fără cunoştinţe juridice, deoarece dosarul 780/57/2013 este chiar cel care se judeca la Curtea de Apel Alba Iulia, iar suspendarea a fost decisă de completul de judecată la sosirea răspunsului de la Parchetul General. La termenul anterior, din 12.03.2014, s-a hotărât o adresă către Parchetul de pe lângă ÎCCJ în vederea comunicării dacă pentru infracţiunea de fals în înscrisuri sub semnătură privată, ce face şi ea obiectul dosarului cu nr. 780/57/2013 privind conflictul de interese, s-a dispus începerea urmăririi penale. A sosit răspunsul afirmativ. Greu să faci presă după ureche, greu la deal cu boii mici!

    Cele susţinute de noi sunt confirmate şi de un oficial: „Curtea a dispus suspendarea judecării cauzei de contencios administrativ, dosarul Iohannis contra ANI, întrucât s-a început urmărirea penală de către Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie pentru o infracţiune care ar avea un efect important asupra hotărârii ce urmează să o pronunţe instanţa”, conform spuselor domnului Cosmin Muntean, purtător de cuvânt al Curţii de Apel Alba Iulia.
   Deleanu de la Sibiu se poate consola cu gândul că sunt alţii şi mai pe arătură decât el. Astfel, Iulian Bratu de la site-ul DC News al morsei competente, Bogdan Chirieac, încurcă şi mai rău borcanele, dând dovadă de  incompetenţă crasă şi totală lipsă de profesionalism. Scribălăul morsei competente confundă dosarele şi amestecă borcanele, deşi „e” numa’ două! Astfel, Bratu scrie: „În 24 aprilie 2013, Agenţia Naţională de Integritate a anunţat constatarea conform căreia primarul Sibiului se afla în stare de incompatibilitate, întrucât avea şi calitatea de reprezentant al municipiului în Adunarea Generală a Acţionarilor de la SC Apă Canal SA Sibiu – din 5 august 2010 – şi la SC Pieţe SA – din 30 aprilie 2009, ceea ce contravine prevederilor legale.”
(http://www.dcnews.ro/curtea-de-apel-alba-iulia-a-suspendat-procesul-lui-iohannis-cu-ani-ce-ar-urma-sa-se-intample-in-acest-dosar_439558.html)
Nu, flăcău, acela este alt dosar (508/57/2013), aflat acum la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie! Şi spune-i şefului tău să nu mai tot pupe papucul baronului sas pe la toate televiziunile pe unde se perindă de dimineaţa până noaptea, că dăunează grav demnităţii! Sau aşa a primit ordin de la şefii lui din Israel, să pună umărul la înscăunarea baronului local de la Sibiu ca preşedinte al României? (http://www.cotidianul.ro/bogdan-chirieac-acuzat-ca-ar-fi-agent-al-mossad-ului-serviciul-israelian-de-informatii-219567/)

   Dar, de departe, cel mai caraghios a fost articolul din Mediafax, de unde preiau o sumedenie de ziare! (http://www.mediafax.ro/social/procesul-in-care-iohannis-contesta-raportul-ani-privind-un-conflict-de-interese-suspendat-12295046)
De  exemplu, cei de la „Cotidianul”, o publicaţie cu orientare clar partinică, liberală, după ce au preluat de la Mediafax, au dat un titlu pe măsura subiectivităţii lor: „Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, nu este urmărit penal, în prezent, în dosarul privind conflictul de interese”!La Mediafax, probabil, s-a primit ordin să fie scos, musai, „basma curată”  Herr-ul de la Sibiu! Cităm din aberaţiile lor: „Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, nu este urmărit penal, în prezent, în dosarul privind conflictul de interese aflat la Parchetul general, au declarat miercuri seară, pentru MEDIAFAX, surse judiciare. «Este începută urmărirea penală faţă de faptă, nu faţă de persoană. În urma probatoriului, se va decide dacă urmărirea penală va fi extinsă şi faţă de persoană», au mai spus sursele citate.” Asta cu „sursele judiciare” anonime este tare de tot, aşa se face presă în România şi de aceea parte din jurnalişti şi-au pierdut credibilitatea! Păi, băi „surselor”, faptele de cine sunt săvârşite, de Sfântul Duh, nu de persoane? Ori singura persoană implicată în acel proces de la Curtea de Apel Alba Iulia era una solitară, nefiind vorba de „Iohannis Klaus Werner şi alţii”, aşa că, în mod cert, numele acestuia se regăseşte şi în dosarul de urmărire penală!
   Dintre cei puţini care au îndrăznit să scrie obiectiv despre suspendarea procesului pe care-l are Iohannis cu ANI, singurii care au prezentat corect situaţia au fost cei de la „Adevărul”:
http://adevarul.ro/locale/sibiu/procesul-iohannis-ani-suspendat-cauza-s-a-inceput-urmarirea-penala-1_5329bbef0d133766a80ba22e/index.html

Minciunile baronului sibian
   Ironia sorţii a făcut ca taman în aceeaşi zi cu suspendarea procesului cu ANI de la Alba Iulia (19 martie 2014) să apară şi un interviu al măreţului Klaus în revista „Kamikaze” (http://www.kmkz.ro/de-pe-teren/interviu-dezvaluiri/klaus-iohannis-si-un-neamt-si-un-roman-daca-vor-sa-functioneze-nemteste-functioneaza-daca-nu-nu/), iar Iohannis fiind întrebat despre ANI, făcea abstracţie de dosarul care se judeca taman în aceeaşi zi. Aceasta este  o minciună prin omisiune! El se referă, în interviu, doar la celălalt proces (dosar 508/57/2013 – incompatibilitate) care se va judeca la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie: „În primă fază, eu am câștigat procesul cu ANI şi nu mă tem de asemenea procese. Teoretic, există acest risc, dar practic am mai câștigat procese cu ANI, care au rămas irevocabile. Nu mă tem nici de următoarea fază.” Interesant este ce afirmă şi în continuare, jurnalistul Alexandru Căutiş insistând pe varianta pierderii respectivului proces: „Rep.: OK, dar dacă totuşi se întâmplă să pierdeţi următoarea fază a procesului şi sunteţi declarat incompatibil, ce faceţi? Că rămâneţi un simplu neamţ din România, fără dreptul de a fi pus într-o funcție publică. ; K.I. (râde): Aș rămâne un simplu politician neamţ din România, așa e. Dar găsim noi o soluţie nemţească şi în situaţia aceea, deşi sper să nu ajungem acolo.” Măi să fie, halal „soluţii nemţeşti”, adică pe lângă legile româneşti sau cele germane „de la mama lor”, dacă ne gândim că sasul sibian dorea legi speciale pentru el ca să poată fi simultan premier şi primar, în anul 2009 sau ministru de interne, vicepremier şi primar, în 2014!

   O altă minciună prin omisiune debitată de Klaus Iohannis este şi afirmaţia aceasta: „UDMR-ul este un partid etnic ce ştie foarte exact ce doreşte, intră mereu la guvernare pentru a-şi rezolva anumite probleme, ceea ce va face şi acum.” În ce constă minciuna prin omisiune? Păi FDGR-ul păstorit de Klaus Iohannis ca preşedinte, până în februarie 2013 când „neamţul” a trecut la PNL, nu este tot partid etnic? Ca să poţi intra ca membru în FDGR este obligatoriu să fii sas sau şvab, la fel ca şi la UDMR unde este musai să fii ungur sau secui. Din moment ce participă la alegeri, la fel ca UDMR, şi FDGR are rolul politic al unui partid! Contrar evidenţelor, iată ce declara Klaus Iohannis pe vremea când era preşedintele formaţiunii etnice: „FDGR nu are o dogmă politică, nici nu-şi doreşte şi nu va avea. Forumul este o formaţiune etnică, aşa cum fiecare etnie recunoscută din România are cel puţin o formaţiune de acest tip. Noi nu suntem nici ONG, nici partid, ci suntem reprezentanţii grupurilor etnice germane din România. Şi atunci, prin definiţie, nu este posibil să avem orientare politică, fiindcă membrii noştri sunt membri prin apartenenţa la o anumită etnie. Ei pot fi de dreapta, de stânga, liberali, de orice fel şi noi trebuie să-i reprezentăm pe etnicii care se declară alături de noi. Deci, nu avem o orientare politică.” (Revista „22”,numărul 905 din iulie 2007). Păi, dacă FDGR nu are orientare politică, atunci de ce are candidaţi în alegeri locale şi naţionale, de ce nu se limitează la activităţi strict culturale? Şi în interviul acordat revistei „22”, Klaus Werner Iohannis, când spune că „noi nu suntem nici ONG, nici partid…”, ori minte, ori habar nu are ce conduce, fiindcă Forumul Democrat al Germanilor din România (F.D.G.R.) este O.N.G. şi figurează ca atare chiar în catalogul ONG-urilor din judeţul Sibiu, editat de „Fundaţia Comunităţii Sibiu” în anul 2003!
   Este de-a dreptul ilar cum îşi lasă loc de întors în ceea ce priveşte o viitoare candidatură la prezidenţiale, în locul lui Crin Antonescu, cităm: „Rep.: Dar dacă sondajele arată că staţi mai bine decât el, nu ar însemna că-l sprijiniţi pe Antonescu făcându-l să nu piardă PNL alegerile prezidenţiale?; K.I.: Asta e ecuaţia pe care ţin să o sprijin. Acum, dacă sondajele relevă ceea ce spuneţi, voi face şi asta. Eu rămân însă la părerea că domnul Antonescu va fi candidatul. Dar ce trebuie să înţeleagă lumea: nu vorbim aici de un automatism, nu înseamnă că automat eu devin prim-ministru dacă domnul Antonescu devine preşedinte. Vorbim de şansa ca PNL-ul să facă un guvern.”

   Adevărul este că râvneşte din toată inima la înalta funcţie în stat! Încă din anul 2007, la întâlnirea Clubului Economic German din comuna Biertan, în luna august, se stabilise ca Iohannis Klaus Werner să candideze în anul 2009 la preşedinţia României cu sloganul de campanie electorală „Pentru ca România să arate ca Sibiul!”. Nu a fost posibil deoarece Traian Băsescu, care aflase de candidatură, l-a şantajat cu dosarele penale aflate la DNA pentru retrocedări frauduloase la Sibiu, toate fiind „năşite” de primarul sibian. În schimb nu s-a arătat deranjat de „proiectul Iohannis – premier”, lansat de Crin Antonescu în toamna anului 2009, fiindcă ştia că nu are sorţi de izbândă. Acuma, pentru că nu mai poate candida pentru un nou mandat de preşedinte, Băsescu face jocurile Angelei Merkel pentru a-l instala pe Klaus Iohannis, care are şi cetăţenie germană, la conducerea României!   Marius Albin MARINESCU

Noile aventuri al baronului Klaus Werner Iohannis von Münchhausen (II)


Iohannis Klaus Werner continuă seria de minciuni cu care s-a lansat în politica naţională şi cu care i-a obişnuit pe sibieni de 14 ani de când este primar. Iată ce afirma cu o zi înainte de Congresul PNL, la postul de televiziune „Realitatea”, în faţa slugarnicului moderator Rareş Bogdan: „Eu am spus că mă aștept la foarte multe atacuri și nu s-au lăsat așteptate. Dar putem sta foarte liniștiți. Sunt etnic german, chiar am condus Forumul Democratic al Germanilor timp de 12 ani. Nu este nimic suspect în jurul grupului etnicilor germani. Aceste povești se crează în jurul persoanei mele pentru a mă decredibiliza, dar nu există nici un fel de urmărire penală, nici o decizie a unei instanțe care mă incriminează în vreun fel. (…) A existat o grupare etnică, Grupul etnic german, organizație nazistă la ora aceea, dar Forumul German s-a delimitat clar de acea grupare, nu există nici o continuitate ideologică. Chiar a fost speculată în una dintre campaniile electorale și cineva chiar a făcut o plângere penală și instanța competentă a stabilit că nu există nici un fel de problemă în jurul FDGR”. După cum se poate observa, Iohannis se contrazice singur! Mai întâi susţIne că „nu este nimic suspect în jurul grupului etnicilor germani”, încercând să minimalizeze nazismul acestei organizaţii etnice din Al Doilea Război Mondial, după care tot el afirmă că„a existat o grupare etnică, Grupul etnic german, organizație nazistă la ora aceea”!

Însă gogomănia cea mai mare rostită de liderul liberalilor este reprezentată de următoarele cuvinte:„Forumul German s-a delimitat clar de acea grupare, nu există nici o continuitate ideologică.” Cum poţi să vorbesti despre o delimitatare, din moment ce documentele din dosarul nr. 1672/306/2007, de la Judecătoria Sibiu, te contrazic vizibil?  Mai jos aveţi Cererea de chemare în judecată  care a fost depusă de  Hans Klein (preot evanghelic şi consilier local FDGR), în calitatea sa de preşedinte al organizaţiei municipiului Sibiu a Forumului Democrat al Germanilor din România (F.D.G.R.). Acesta a înaintat la Judecătoria Sibiu respectiva Cerere de chemare în judecată împotriva municipiului Sibiu, reprezentat de primarul Klaus Iohannis (şeful lui Klein în F.D.G.R., Iohannis fiind preşedintele organizaţiei la nivel naţional!) şi Consiliului Local Sibiu, unde F.D.G.R. avea majoritate absolută la acea dată, 16 consilieri (printre care şi „petentul” Hans Klein) din totalul de 23.
 Deci, practic, saşii sibieni s-au dat în judecată chiar pe ei înşişi! Culmea ar fi fost să piardă! Nu aveau cum, din moment ce Primăria Sibiu nu s-a prezentat la proces şi nici nu a atacat sentinţa prin care se admitea succesiune FDGR-ului după Grupul Etnic German, astfel încât sentinţa civilă a rămas definitivă şi irevocabilă la nivel de Judecătorie, o instanţă inferioară, deşi s-a tranşat o acţiune foarte gravă care privea în mod cert siguranţa naţională şi încălca flagrant un tratat internaţional, Convenţia de Armistiţiu din 12 septembrie 1944 şi o lege organică, Decretul-Lege nr.  485, semnat de regele Mihai în data de 7 octombrie 1944. Prin aceste două legi a fost desfiinţat DEFINITIV Grupul Etnic German (Deutsche Volksgruppe).  Contrar acestor acte oficiale parafate în toamna anului 1944, iată ce cerea Hans Klein în acţiunea civilă depusă la Judecătoria Sibiu: „Vă rugăm să constataţi calitatea de succesor în drepturi al organizaţiei noastre faţă de Grupul Etnic German (Deutsche Volksgruppe)”, adică, să priceapă toată lumea, recunoaşterea în mod oficial, fără echivoc, a continuării doctrinei naziste pe care o promova Grupul Etnic German nu doar în România, ci pe întregul continent european, înaintea şi pe parcursul desfăşurării celui de al Doilea Război Mondial. Judecătoarea iresponsabilă Maria Morar nu a stat mult pe gînduri şi a admis cererea preşedintelui FDGR Sibiu, Hans Klein şi astfel FDGR a devenit OFICIAL succesor al organizaţiei naziste Grupul Etnic German prin Sentinţa civilă nr. 2790, din 28 mai 2007!

 Amănunte despre FDGR, succesor al Grupului Etnic German, găsiţi aici: Forumul Democrat al Germanilor din România (F.D.G.R.), condus de Klaus Iohannis, se declară oficial continuatorul partidului nazist din al Doilea Război Mondial
Acelaşi Klaus Iohannis a afirmat în continuare: „Dacă ar fi fost ceva, în cei 15 ani, cât am fost primar, în cele patru campanii pentru primărie, plus campania din 2009, cineva ar fi sesizat-o și organele competente ar fi intrat în acțiune. Eu stau foarte liniștit, nu am comis vreodată o ilegalitate, nu există.” O nouă minciună, deoarece Klaus Iohannis a avut mai multe doare penale care au fost muşamalizate, dar asta nu înseamnă că au şi fost închise! Unul dintre acestea este relativ recent, fiind începută urmărirea penală, în urma sesizării Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie de către Agenţia Naţională de Integritate în luna august a anului trecut. Detalii găsiţi aici, în primul episod al minciunilor iohannnisiene:Noile aventuri al baronului Klaus Werner Iohannis von Münchhausen

După cum se vede, primarul sibian şi preşedinte al liberalilor minte cu acelaşi tupeu balcanic: „S-au reluat discuțiile pe ANI. Vreau să vă spun că am câștigat toate procesele, în toate fazele procesuale față de ANI și nici o acuzație nu a stat în picioare. Sunt convins și mă aștept la noi și noi povești țesute în jurul persoanei mele, dar cei care vor fi interesați de politicianul Klaus Iohannis, mă vor cunoaște și vor știi că nu mă ocup de lucruri slabe.”  Deci, domnul Iohannis Klaus Werner face abstracţie de cele două procese  cu ANI aflate pe rol, unul privind incompatibilitatea (dosar nr. 508/57/2013) aflat la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi altul referitor la conflictul de interese (dosar nr. 780/57/2013), acesta din urmă fiind suspendat de Curtea de Apel Alba Iulia datorită începerii urmăririi penale! De acest ultim dosar face abstracţie şi mass-media, deşi urmărirea penală vizează mai multe infracţiuni: conflict de interese, abuz în serviciu şi fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Tot la postul tv. „Realitatea”, unde este abonat la permanenţă, Klaus Iohannis: „Privesc liniştit spre viitor. Mă aştept la noi şi noi poveşti ţesute în jurul persoanei mele, dar cei care vor fi interesaţi de politicianul Klaus Iohannis vor avea ocazia să mă cunoască mai bine şi să-şi dea seama că eu mă ocup de politică. Niciuna dintre acuzaţii nu a fost adevărată.” Ce spui, Franz? Cum se explică atunci că instanţele braşovene au decis, fără drept de tăgadă că soţia matale şi soacra au fost două escroace care au obţinut un imobil pe baza unui Certificat de moştenitor anulat ca fiind emis pe bază de documente false? La fel, Klaus Iohannis a fost dovedit de aceleşi instanţe braşovene şi ca fiind cumpărător de rea-credinţă a unei părţi din alt imobil sustras statului român pe baza aceluiaşi Certificat de moştenitor eliberat prin falsuri! Amănunte aici: Klaus Iohannis a pierdut în instanţă al doilea imobil obţinut prin uz de fals
Avalanşa de minciuni a continuat şi la Congresul PNL-ului, partid pe care Iohannis îl foloseşte ca trambulină pentru a ajunge la Cotroceni, în locul lui Traian Băsescu, ocrotitorul său de până acuma în faţa Legii! Puţin îi pasă noului preşedinte al PNL-ului de partidul pe care-l păstoreşte, el vrea una şi bună: să ajungă preşedintele românilor, Gauleiter peste o colonie aflată la margine de Balcani şi numai bună de muls de Vaterland! Cea mai de pomină minciună, de la Congresul formal-umoristic al liberalilor, a fost cea cu denumirea viitorului partid nou, creat prin fuziunea cu PDL, care urma să devină…  PNL! Cică aşa „a fost mandatat” Iohannis, să dea pe goarnă bazaconia respectivă. Această minciună a fost spusă ca să-i mai anime pe participanţii de la Congres, care căscau de zor la platitudinile debitate de noul preşedinte ales cu o majoritate aidoma celei cu care era votat Ceauşescu pe vremuri. Această minciună a fost demontată imediat de liderii PDL-ului şi nu are rost să mai insistăm pe acest subiect.

O altă minciună a constat în afirmaţia lui Iohannis că el nu se teme de competiţia cu Crin Antonescu, deşi a fost vizibilă surprinderea preşedintelui proaspăt ales atunci când a realizat că nu o să fie singura propunere pentru candidatura la alegerile prezidenţiale ale României. Atacul lui Antonescu la candidatura râvnită de Iohannis a dat peste cap planurile acestuia din urmă şi a trebuit să retragă  Rezoluţia privind candidatura sa, fiindcă era clar că la un vot instantaneu, în cadrul Congresului, Antonescu l-ar fi învins fără drept de apel. Pentru cei care au urmărit lucrările Congresului, a fost de-a dreptul distractiv să observe cum, în timp ce Mircea Ionescu-Quintus tot întreba de zor ce candidaţi mai sunt,  Iohannis îl tot indica cu degetul pe Teodor Atanasiu care, conform scenariului, trebuia să parafeze de la tribună unicitatea candidatului Iohannis!
Iohannis Klaus Werner s-a temut întotdeauna de competiţie, el fiind obişnuit să câştige alegerile locale de la Sibiu, ca preşedinte al  FDGR,  datorită unui aparat de propagandă germană bine pus la punct şi a unei atitudini de non-combat din partea tuturor partidelor româneşti. Întotdeauna a evitat confruntarea directă, „duelul”, refuzând la toate alegerile un dialog televizat cu contracandidaţii săi! La fel, întotdeauna s-a eschivat de la asumarea eşecului, aşa cum s-a văzut la alegerile prezidenţiale din 2009, după care Iohannis a afirmat că el nu este un perdant fiindcă nu a candidat, făcând astfel abstracţie că Geoană a mizat pe „proiectul Iohannis” lansat de Crin  Antonescu ca fiind cartea câştigătoare, „asul din mânecă”! Tot aşa, a dat dovadă de lipsa curajului în asumarea eşecului la alegerile europarlamentare de anul acesta! Culmea, iniţial a dat impresia că este om de onare atunci când a fost primul care şi-a anunţat demisia din funcţia de prim-vicepreşedinte  al liberalilor ca urmare a rezultatelor slabe la nivel naţional, care s-au repercutat şi la Sibiu, PSD-ul fiind câştigător pentru prima oară în istoria alegerilor! S-a dovedit că aşa-zisa „demisie” a fost un gest parşiv, menit să-l scoată din joc pe rivalul Antonescu, deoarece Iohannis a anunţat imediat că o să candideze pentru preşedinţia partidului. Adică, nu a fost bun ca vicepreşedinte, urmările campaniei electorale, la care a contribuit şi el, fiind dezastruoase prin rezultatul umilitor din alegeri, dar o să fie foarte bun ca preşedinte!? Bravo, herr Iohannis, „din greşeală în greşeală, spre  victoria finală”! În rest, rămâne cum am stabilit: eşti un mincinos de ultimă speţă! Marius Albin MARINESCU

Concluzii
Nu cred că românii sunt atât de proști, dar cine știe... dacă am acceptat zece ani un infractor ca președinte ce ne oprește să înlocuim un infractor cu altul, iar pe fostul guvernator, pe Traian Băsescu, să îl avem ca premier. Mare lucru! De ce să nu intrăm în Cartea Recordurilor la categoria: Cel mai prost popor!

Sursa: justitiarul.ro

Sursa foto: justitiarul.ro, karikaturapolitika.wordpress.com, patraru.altphel.ro, ztb.ro, ziarpiatraneamt.ro,baricada.wordpress.com,botosaneanul.ro  

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cea mai mică bibliotecă din lume

Să ne cunoaştem istoria: Ce rol aveau BRĂŢĂRILE DACICE?

Impostorii lugojeni ai lui George Costin, înfiltraţi printre revoluţionari (II)