Un nou curent în artă: Body Art


Arta de a picta pe un corp gol de femeie a primit denumirea de Body Art. La început a fost considerat un divertisment, însă în ultimii ani Body-paintingul a devenit extrem de căutat, fiind catalogat drept o artă modernă.
Body Art este caracterizat prin diferite stiluri și teme, flori, zodii, animale, ori pur si simplu propriile creații. Artiști creează orice desen, de la cel mai simplu la cel mai complex. Ei folosesc cele mai bune vopsele, care se aplică cu pensula pe corp. Vopselele profesionale Grimas sunt special create pentru o piele delicată, sunt antialergice și au o mare putere de acoperire. Aceste vopsele speciale au o cromatică de culori și se usucă repede. Cel mai mare avantaj este că aceste vopsele se pot înlătura foarte ușor cu apă și săpun. Sunt vopsele pe bază de apă sau creme, create special pentru profesioniștii din teatru, din cinematografie sau televiziune.

Artiști au creat imagini uimitoare pictate pe femei célèbre goale, reprezentând idealul femenin, folosind imagini de apusuri de soare, oceane tropicale și munți luminați de lumina lunii.
John Poppleton, din California, creează opere incredibile pictate direct pe pielea umană, folosind nuanțe fluorescente de liliac, portocaliu și verde, și apoi fotografiază rezultatele uimitoare. Proiectul său a fost numit “Under Black Light” și prezintă fenomene naturale spectaculoase, cum ar fi apusurile de soare din Africa, oceanele tropicale în timpul furtunii, și lanțuri muntoase sub lumina lunii. În alte modele artistul pictează peisaje supranaturale, scene cosmice, constelații de stele și galaxii, precum și aurore sclipitoare.
Scenele superbe picturale sunt fotografiate în lumină neagră pentru a produce imagini aparent stralucitoare.
John include curbele și formele modelelor în picturile sale, iar în unele pânza se intinde dincolo de partea din spate a modelului de pe fundal din spatele.

 John Poppleton  a primit numeroase premii pentru fantezia portretelor sale prezentate  la “Wedding & Portret Fotografi International”, iar activitatea sa a fost prezentată în mai multe cărți de fotografie, editate în SUA.
El locuiește în prezent într-un oraș mic și liniștit, în Wellsville, aflat la nordul statului Utah, împreună cu soția sa Becky și cei trei copii.

Sursa: dailymail.co.uk

Sursa foto: John Poppleton, 4tololo.ru, stupiddope.com, ilovebodyart.com,streakarts.com,gsx-r.it, madhead.ru,pictify.com, scenicreflections.com,chinatoday.com,frederiksamuel.com,walyou.com

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cea mai mică bibliotecă din lume

Să ne cunoaştem istoria: Ce rol aveau BRĂŢĂRILE DACICE?

Impostorii lugojeni ai lui George Costin, înfiltraţi printre revoluţionari (II)