Halucinant: Nu se mai știe nimic despre copilașii din Rășinari, înfiați în Canada pe mâna lui KLAUS JOHANNIS


Fiecare popor îşi are conducătorii pe care îi merită! Merita poporul român un președinte infractor? Merita oare poporul român un președinte care se comportă ca țiganii prin mahalele? Nu! Manipularea a atins cote alarmante. Președintele, din 29 iulie 2012 guvernator, amenință pe toată lumea, parlamentari, oameni de afaceri, jurnaliști, pensionari, tineri etc., și în spatele scandalurilor se îmbogățește prin orice mijloace.

Complicitatea Monică Macovei

Prin complicitatea Monică Macovei, în timp ce era ministru Justiției, Băsescu a pus mâna pe CSM, DNA, Înalta Curte de Casație și Justiție, Curtea de Apel București și Tribunalul București.
Justiția ocolește infractorii din PDL, actualul PNL, utând prevederile legale. Luluța Kovesi devine din ce în ce mai penibilă, trecând pragul dintre bine și rău, a ajuns să fie Infractorul Procuror. În loc să-și facă treaba procurorii din subordine falsifică probe, amenință martorii și își bat joc de cetățenii onești și cinstiți.
Alegerile Prezidențiale ar fi putut aduce ceva nou. Candidații să fie prin lege fără nicio pată. Însă faptul că asupra unor candidați planează suspiciuni grave și chiar au dosare penale mă cutremură.

Klaus Johannis Traficant de copii

În ceea ce-l privește pe Klaus Johannis lucrurile stau și mai rău. Nu vorbesc despre casele obținute illegal, su despre procesul cu Agenția de integritate, mă refer la cea mai gravă infracțiune, la traficul de copii. Și spun răspicat nu poate fi președintele României un traficant de carne vie, un personaj care nu a fost niciodată la manifestările Zilei Naționale a României sărbătorite în orașul unde este primar de patru mandate. 
USL s-a spart prin complicitatea directă a lui Klaus Johannis și poate că până la urmă Crin Antonescu va dezvălui cum a fost manipulat, obligat să rupă cea mai puternică alianță de luptă împotriva lui Băsescu. Antonescu are o obligație morală, față de liberali și de cei care au votat USL, să spună adevărul și să arate vinovații.

Klaus Johannis, artizanul spălării la față a infractorilor din PDL

Vina principală a lui Klaus Johannis este că făcându-se fuziunea cu PDL, infractorii și jefuitorii din acest partid s-au ascuns sub sigla PNL. Tocmai aceia care erau subiect de critică în campaniile alegerilor locale și parlamentare din 2012 au ajuns parteneri.
În opinia mea dreapta a pierdut și sloganul că dreapta salvează România nu mai are niciun sens și nici credibilitate. Infractorii au dat mâna și cred că dacă regele infractorilor din România, Traian Băsescu, a rezistat zece ani, ei vor stăpâni România tot atât.
Incredibil mi se pare și promisiunea lui Johannis, că va fi la fel ca și Traian Băsescu. Doamne ferește de cel rău! Și să scuipăm în sân, dar de noi depinde dacă cel declarat urmașul naziștilor ajunge președinte.

O familie din Rășinari își caută cu disperare copiii
Dar să revenim la subiectul traficantului de copii Klaus Johannis.
O familie din Rășinari, pe nume Iliuț, încearcă de mai mulți ani cu disperare să afle despre soarta copiilor înfiați în Canada. De când au plecat nu se mai știe absolute nimic despre acești copii, de parcă au intrat în pământ. Contactate autoritățile canadiene au declarat că nu există nicio o evidență că acești copii ar fi pe teritoriul Canadei.
Un alt fapt care înspăimântă o lume a întreagă este intensificarea în Canada a ritualurilor satanice. În ultimii ani au apărut zeci de cazuri de copii sacrificați, autoritățile fiind neputincioase, deoarece victimile erau introduse illegal în Canada și adopțiile nu au urmat  linia prevăzută de lege.
Un material, privind această problemă, a fost publicat de Ion Coja, pe blogul său, la rubrica “Textele altora” pe 18.06.2014.
Nu se mai știe nimic de acei copii, iar viitorul candidat la preșidenția României nu răspunde la nicio întrebare care i se pune privind soarta copiilor ILIUȚ.

Site-ul justitiarul.ro publică scrisoarea unei mame disperate. După ce a bătut la toate ușile autorităților locale și de stat, o ultimă speranță, președintele României. 

Domnule Preşedinte,
Subsemnata Iliuţ Maria din comuna Răşinari, jud. Sibiu nr. 1139, prin prezenta mă adresez dumneavoastră, ca unică soluţie care mi-a mai rămas, pentru a dispune să se elucideze situaţia celor trei copii ai mei care au fost înfiaţi şi trimişi în Canada prin intermediul actualului primar al Sibiului, domnul Klaus Iohannis, în anul 1990, dată din care nu mai ştiu nimic despre ei. Domnul Klaus ne-a promis că-i duce la un trai mai bun, să înveţe o meserie şi limbi străine. A zis că mă vor vizita , la domiciliul meu din Răşinari, de două ori pe an. Dânsul se cunoştea cu înfietorii canadieni. În ziua aceea au dus nouă copii pentru plecare. Domnul Iohannis nu şi-a respectat angajamentul. Încercările mele de a-l găsi au rămas fără rezultat timp de doi ani, când am aflat că domnia sa este profesor la liceul Gheorghe Lazăr din Sibiu. L-am aşteptat în cancelarie. Ştia şi femeia de serviciu că se ocupă cu trafic de copii pentru organe. La întâlnire eu m-am bucurat, dar dânsul era nervos şi mi-a pus mâna în piept, m-a înjurat şi a dat cu piciorul în mine. Era cu soţia lui, Carmen. Am căzut de geam şi am reuşit cu greu să scap de lovituri. A spus că dacă-l mai caut, o să păţesc şi mai rău. Doresc să spună unde sunt copiii şi dacă mai trăiesc. Nu doresc la nimeni să treacă prin ce am trecut eu: să-ţi vezi morţi doi copii şi nepoţii plecaţi. Nu am ştiut că voi fi înşelată, că mă aşteptau toată ziua şi era pe capul meu cu soţia lui, care m-a minţit că are şi ea o fetiţă şi pleacă odată cu ai mei. Eu fiind supărată după cele întâmplate cu părinţii lor, nu am realizat ce se întâmplă. Era de faţă şi mama fetei, nora mea, care zicea şi ea să-i dau pentru ajutor, că le vor da o meserie şi trai mai bun. Eu nu i-am dat nici pe bani sau pe alte obiecte. Am fost de două ori şi la Bucureşti, în audienţe, unde am aflat că s-au trecut la graniţă cu drept de la domnul Ion Iliescu. Am stat de vorbă cu acesta la „Fii satului”, în curte la Octavian Goga, când a spus că-mi dă răspuns Petre Roman, Adrian Năstase. Există Dumnezeu pentru toţi, dar pentru ei nu! Atâta bucurie să aibă cei care ne-au luat copiii şi nu-mi dau nici un răspuns. Atât mai vreau înaintea morţii, să ştiu dacă nepoţii mai trăiesc pentru că sunt foarte bolnavă. Pentru înşelăciunea lui Klaus, care a dus sute de copii. Avea o cameră unde-i ţinea, la prietenul lui Mitrea Ioan, care a decedat în chinuri grele, că a ştiut şi nu a spus. Câţi copii aţi dat pentru organe domnule Klaus? Patru au plecat cu ai mei. Am fost la ambasadă şi ne-au spus şi ora la care i-aţi trecut. Şi mai vreţi şi (n.r.: prim) ministru! Nu ţi-ai făcut plinul? Vă rog nu mai puneţi un profesor să ne mai trădeze ţara! Dacă nu i-a fost milă de nişte copilaşi, i-au dat la tăiat, ca pe miei primăvara. Vă rog din toată inima de părinte înşelat de Klaus şi soţia sa, Carmen, care-i transporta (n.r.: pe copii) în valiză de 2 ori pe an. Să nu mă lăsaţi fără răspuns. Unde sunt copiii nevinovaţi, care au căzut pe mâna hingherului Klaus Iohannis?
                               Iliuţ Maria, Răşinari

Bineînțeles, președintele infractor nu a răspuns, dar a pus Serviciile Secrete să se ocupe de Klaus Johannis. Cu aceste informații îl are la mână pe candidatul dreptei și îl șantajează, pentru a fi un demn umraș a unui președinte care a terorizat un popor zece ani.

Tuam, Irlanda si Bruxelles

Aproape 800 de copii au fost găsiti într-un rezervor-cisternă la Casa de copii ,,Mama Catolică Sf. Maria” din Tuam cu “semne de ucidere ritualică“, potrivit unei surse din cadrul Garda, Forțele de Poliție din Irlanda.
Mărturie : “Legiștii ne-au spus că configurația rămășițelor și dovezile de decapitare și dezmembrare seamănă cu semnele obișnuite de omor ritualic… Acești copii nu au fost pur și simplu tăiati, ei au fost masacrați.”
Guvernul irlandez și Biserica Romano-Catolică și-au anunțat “investigația” lor în casa gropii comune, și au închis sit-ul, fără a declara ca aceasta să fie un loc al crimei: procedura standard în orice acoperire instituțională. Sute de protestatari au mărșăluit în Dublin la Irish Dail, sau Parlament, cerând o anchetă completă, cu puterea de a urmări în justiție.
Între timp, în procesul de drept comun al Papei Francisc și alții pentru traficul de copii și procedurile de crimă de la Bruxelles, un nou martor olandez a adus mai multă lumină cu privire la rețeaua Celui de-al IX-lea Cerc satanic și legăturile sale cu crimele săvârșite asupra copiilor în Anglia, Belgia și Irlanda.

Martorul, un funcționar public pensionat, a numit nouă judecători de top, politicieni, membrul Bilderberg – George Soros și Prințul Friso, fratele regelui actual al Olandei, în calitate de participanți la uciderea de copii, toate acestea observate în Oudergem, Belgia și Zwolle, Olanda în 1996 și 2000. Martorul a dat mărturia video anchetatorilor Curții.
Marturie : “În unele păduri de lângă Oudergem, ei vânau acei copii, care alergau goi prin pădure și după ce erau doborâți … le tăiau penisurile băieților morți și le luau ca trofee. Am văzut soldați belgieni care patrulau prin pădure și protejau oamenii care participau la vânătoare, oameni ca Prințul Friso, Regele Albert al Belgiei și Mark Rutte – primul ministru. Am recunoscut pe George Soros în partida de vânătoare, știti, miliardarul. El este bun prieten cu soția lui Friso, Mabel Wisse Smit. “

Friso, fratele mai mic al regelui olandez Willem, a murit subit într-un spital anul trecut, în timp ce se recupera dupa un “accident de schi”. Moartea lui a venit chiar înainte de expunerea publică a uciderii de copii la nivel înalt de către fostul membru al Parlamentului belgian Louis Laurent.
Martorul a descris, de asemenea, prezența unui ” prelat catolic”, la o crimă separată a trei infractori minori adolescenți aproape de Zwolle, Olanda în 2004.
Marturie : “Un sindicat al crimei numit” Octopus “, oferea copii, luându-i din centrele de detenție pentru minori. Au fost trei dintre ei în acea zi, doi băieți și o fată. Toti acestia au fost violati și torturati până la moarte, intr-o casă din apropiere de Zwolle deținuta de gangsteri. Friso a fost acolo, si un prelat catolic, nu l-am recunoscut pentru că a vorbit limba engleză. Dar îmi amintesc ca Friso la numit “Irlandezul“, el s-a referit, de asemenea, la Nouă sau grupul al nouălea sau asa ceva."

Martorul a fost prezent la aceste crime și este un fost membru al pretinsei “Octopus“, sindicat al crimei organizate, care controlează comerțul cu droguri din Olanda și Belgia. Ea este a patra martora care a iesit în fata pentru a descrie crimele ritualice ale oficialilor de top din Olanda și Belgia.

Ritualurile “Celui de-al IX-lea Cerc” vizate pentru închidere din Montreal și Dublin
Șerifi instruiți profesional, se pregătesc să închidă ritualurile sacrificiale planificate ale Celui de-al IX-lea Cerc din bisericile catolice din Montreal, Canada și Dublin, Irlanda în această vară și toamnă, precum și arestarea participanților la aceste crime. Șerifii sunt în prezent în curs de formare în cadrul unităților de acțiune directă stabilite de Curtea de Drept Comun de Justiție de la Bruxelles, precum și ale filialelor locale.
O declarație a Oficiului Șerifilor Curții scrie :
“Tintele noastre sunt două catedrale în care au avut loc crime ritualice de copii ale “Celui de-al IX-lea Cerc”. Mai sunt programate să aibă loc la 15 august și la lună nouă, în septembrie, acestea fiind în Pro Catedrala din Dublin și Catedrala Marie Reine du Monde în Montreal. Toți cei prezenți vor fi arestati și judecati în fața Curții ca suspecti de crime asupra copiilor. Vom folosi orice forță care este necesară pentru a salva viețile acestor copii. “
Biroul șerifului va face o notificare catre Garda, politia din Dublin cu privire la intențiile lor și va face apel la ajutorul lor. În Montreal, poliția regulată, în calitate de agenți ai condamnatei penal “Regina Angliei”, ar va fi ordonat să nu actioneze și să nu interfereze cu acțiunile serifilor, altfel va fi acuzată de complicitate penală și obstrucționarea justiției, dacă aceștia interferează.

Noua Republica în Canada : Instanțele Curții Comune de Justitie primesc legitimitate constituțională
Winnipeg: În urma condamnării penale și anularea legală a autoritatii capului de stat al Canadei, Elizabeth Windsor, pentru crime împotriva umanității, patrioți din Canada se adună în Winnipeg în acest octombrie, la o convenție constituțională pentru a stabili Republica suverană în Canada, pentru a înlocui așa-numita autoritate a  “Coroanei”.
Va fi emisă Convenția pentru Proclamarea Independenței și Constituția să fie ratificata de către oamenii din Canada. Aceasta va oferi, de asemenea, o bază legitimă pentru stabilirea juratilor în instanțele de drept comun din Canada.
Kevin Annett, consilier de bază al Consiliului Provizoriu al Republicii din Winnipeg, a declarat într-o declarație comună cu președintele Consiliului, Cameron Shields :
“O femeie din Londra, Elizabeth Windsor, detine toate terenurile și mineralele din țara noastră, a ucis și poate ucide în continuare copiii din plăcerea ei. Ea, de asemenea, se autodenumește șef de stat în Canada. Nu vom mai trăi într-o astfel de tiranie și nu vom permite asta nici copiilor noștri. Conform legii, nu există nici o autoritate legală în Canada. Trebuie să creăm această autoritate a poporului și să aducem statul de drept comun sub control și Republică adevărată. Cerem fiecărui canadian să ni se alăture. “
Convenția va avea loc între 27-31 octombrie 2014. Aceasta va sta la baza constituțională pentru instanțele de drept comun în Canada și pentru desființarea legală a Coroanei Angliei și sponsorului său, Biserica Romei.
Consiliul a emis un proiect de declarație oficială și Constituție al delegaților Convenției.
Pentru a primi o copie și să participe la Convenția, contactați Consiliul  republicii prin  kanata@gmail.com.

Un ultim comentariu: violarea copiilor nu este o crimă în catolicism
Un arhiepiscop catolic admite ca este un apel la trezire
Arhiepiscopul catolic Robert Carlson a declarat unor avocați americani, care se ocupă de crime, că el “nu a fost conștient de faptul că violarea unui copil este o crimă“. Carlson este responsabil pentru tăinuirea preoțeasca a traficului de copii în dioceza sa din Minneapolis, începand din 1980. (NBC News, 10 iunie 2014)
Remarcile scandaloase ale lui Carlson nu sunt o aberație sau un motiv pentru a fi pur și simplu revoltat: ele sunt, de fapt, o descriere onestă a politicii si atitudinii catolice oficiale. Violul de copii nu este o crimă sub “drept canonic” catolic (a se vedea Crimen Sollicitationas, http://www.hiddennolonger.com/, anexa 9), nici în conformitate cu valorile depravate ale clericilor și oficialilor catolici.
Când Carlson exprimă îndoieli asupra faptului că este greșit să violeze un copil, ar trebui să fim surprinși. El a fost crescut într-o cultură religioasă, care trece cu vederea și minimalizează crima, pentru că profită masiv de ea, este o valoare de mai multe miliarde de euro pe an, în casa industriei traficului de copii.
Cat timp va mai dura ca orice politician să facă remarca lui Carlson ? Biserica Romei, bineînțeles poate scăpa cu crima și acest tip de obscenitate tot timpul.
Deci, de ce lumea tolerează existența acestei biserici în continuare: cea mai groaznică din istoria omenirii ?
Da raspunsul în stradă, nu în retrezirea ta indignată!


Jurnaliștii de la publicația voiceofrussia.com public un articol halucinant despre o rețea de turiști pentru sex cu copii. De asemenea aprofundează tema copiilor, care au ajuns să fie victime unor ritual teribile voodoo. Pentru că legislația europeană este mai restrictivă copii sunt răpiți sau cumpărați cu bani puțini din Africa.
ONU a intrat în alertă și atrage atenția guvernului englez să  îndemnând ofiicliatățile de la Londra să își intensifice lupta împotriva flagelului.

"Suntem îngrijorați de rapoartele pe care sute de copii au fost răpiți de la familiile lor din Africa și traficate în Marea Britanie, mai ales la Londra, pentru ritualuri religioase", a declarat Kristen Sandberg, șeful Comitetului ONU pentru drepturile copilului.
"Copiii folosiți  în așa-numitele ritualuri voodoo, și sunt, de asemenea, violați și abuzați cu perversiuni sexuale. Numărul de condamnări pentru cei care ucid și chinuie copii este extrem de scăzut", a spus fostul judecător la Curtea Supremă din Norvegia.
Poliția britanică a înregistrat zeci de cazuri în ultimii zece ani. Au făcut cercetări și au descoperit copii torturați și violați în timpul unor  ritualuri de vrăjitorie, relateaza agenția de presă AFP.

Cazuri de copii uciși
Victoria Climbie, de opt ani, născută în Coasta de Fildeș, a intrat în atenția publicului în 2000 a fost ucisă bestial de o sectă satanic.
În 2001 poliția londoneză a găsit cadavrul dezmembrat al unui  băiat nigerian în râul Tamisa.
Kristy Bamu, în vârstă de 15 de ani, în 2010,  a murit după ce a fost torturat.

Sursa: voiceofrussia.com, http://ioncoja.ro, justitiarul.ro

Sursa foto: justitiarul.ro

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cea mai mică bibliotecă din lume

Să ne cunoaştem istoria: Ce rol aveau BRĂŢĂRILE DACICE?

Impostorii lugojeni ai lui George Costin, înfiltraţi printre revoluţionari (II)