O nouă suspendare îl propulsează pe Băsescu în Cartea Recordurilor


Traian Băsescu își încheie cele două mandate cu rezultate morbide: Cel mai mincinos președinte; Președinte și infractor; Fost securist se poartă ca un securist;  Cel mai mare impostor președinte – din 29 iulie 2012 nu mai este legal președintele românilor;  Cel mai corupt președinte; Cel mai mare hoț de vapoare din istoria lumii etc.
Și comentând toate lucrurile rele despre Traian Băsescu nu m-aș opri din scris zile și nopți. Dar hai să căutăm și lucrurile bune. Arătați-mi un necăjit care a primit ceva de la Băsescu. Da! Mi-am adus aminte. Copilul care a primit o palmă de la Băsescu. Cum era să greșesc. Darnicul președinte, pardon guvernator, a mângâiat-o pe o jurnalistă cu epitetul “țigancă împuțită”. Cât romantism poate ascunde o asemenea declarație de iubire față de tânăra jurnalistă. Și cuprins de o bunătate fără margini i-a luat ca și amintire telefonul. Ce frumos să fii și președinte și infractor în același timp și cum reușește să le ducă la îndeplinire pe amândouă, scuipând, urinând pe Constituție cu complicitatea judecătorilor de la Curtea Constituțională și a parlamentarilor aleși cu mult mult drag de noi prostimea, din patru în patru ani.  
Am putea aminti moșia de la Nana și împrumutul de un million de eurod e la CEC fără garanție, de cele patru milioane de dolari pentru eliberarea ziariștilor răpiți în Irak, dar lăsăm pe altă dată…
Cred că este o mare hibă în Constituția României. Parlamentul suspendă președintele pentru că a încălcat Constituția. Conform procedurii se face referendum și poporul stupid spune, nu-i bai că a încălcat-o și infractorul merge mai departe și o încalcă iar. Deci în conformitate cu Codul Penal cei care sunt de acord cu acțiunile unui infractor devin complici și favorizează infracțiunile. Prin cele două referendumuri am ajuns un popor de penali. Dacă UE face un descălecat și verifică legea ne bagă pe toți la pușcărie pe viață.
Păi dacă președintele este infractor să fie dat afară cu picioare lovite acolo unde spatele își schimbă denumirea și să fie închis la ocnă. De ce să fiu eu popor întrebat dacă infracțiunea președintelui reprezintă ceva pentru mine?
Un lucru să fie clar: Nimeni nu este mai presus de lege! Și atunci ce vorbim noi aici?
Concluzia! Constituția este proastă și trebuie modificată să fie mai bună și mai restrictivă pentru dobitocii care ajung în funcții de răspundere.
Să ne întoarcem la posibila a treia suspendare a guvernatorului Traian Băsescu.
Președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, propune inițierea procedurii de suspendare și demitere a președintelui Traian Băsescu.
Tăriceanu înaintează și un calendar: suspendarea de către Parlament a președintelui în preajma datei de 23 septembrie și organizarea referendumului de demitere pe data de 2 noiembrie, ziua în care se organizează primul tur de scrutin al alegerilor prezidențiale.
Președintele Senatului susține că zilele următoare îi va invita pe toți parlamentarii să se alăture demersului său.
Potrivit lui Tăriceanu, iniţiativa vine ca urmare a unor "evenimente politice recente şi de notorietate", care s-ar fi constituit în "avertismente oficiale fără echivoc la adresa comportamentului anti-constituţional al Preşedintelui României".
El menţionează, în acest sens, declaraţia adoptată de Parlament în 25 iunie cu 344 de voturi "pentru" prin care se cere demisia preşedintelui Traian Băsescu, precum şi comunicatul pe care l-a dat în calitate de preşedinte al Senatului, în 21 august, referitor la întâlnirea de la Palatul Cotroceni a şefului statului cu o delegaţie a PMP şi la declaraţiile făcute de Traian Băsescu ulterior la un post de televiziune.
În ultimile luni de mandat mă întreb tot mai des dacă Traian Băsescu e întreg la minte!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cea mai mică bibliotecă din lume

Să ne cunoaştem istoria: Ce rol aveau BRĂŢĂRILE DACICE?

Impostorii lugojeni ai lui George Costin, înfiltraţi printre revoluţionari (II)