Un matelot a înnebunit la cârmă

Elena Udrea, muza lui Băsescu din Pleșcoi, 

l-a adus pe președinte în pragul nebuniei

Tot mai mulți români cred că Traian Băsescu nu e în toate mințile. A trebuit să treacă zece ani ca să ne dăm seama că avem un președinte infractor, bețiv și mincinos. Din prima clipă a mințit. Și când a fost de stânga și când a devenit de dreapta. Dar, fără supărare, noi poporul suntem de vină că i-am permis unui VIERME SECURIST să-și bată joc de noi. Prin acceptarea acestui nenorocit zece ani am devenit complicii celui care a făcut treaba mare pe CONSTITUȚIA ROMÂNIEI. Și noi, lași, am tăcut și l-am lăsat să ne scuipe, să ne taie salariile și pensiile. L-am lăsat să să-și bată joc la televizor de noi, l-am lăsat să ne manipuleze și să credem că este un luptător pentru binele acestei țări.
Când JUSTIȚIA aservită acestui monstru politic a băgat adversarii lui Băsescu la pușcărie ne-am bucurat. Dar cu fiecare proces, fără a respecta drepturile fundamentale, ne-am scufundat în mocirla promisă pentru noi de un securist mizerabil, lacom, bețiv și mincinos.
Și-a pus în cap să-și pună pupăza președinte și crapă de necaz că muza lui din Pleșcoi nu urcă în sondaje. Și cine dracu o mai votează pe Elena Udrea? Niște papițoi, niște terchea berchea, care nu le pasă cine ajunge  președinte.
Unii chiar cred că ieșirile la televizor a lui Traian Băsescu fac parte dintr-un plan. Prima dată a încercat să fie prim-ministru. Dar a căzut. Dacă ești un președinte prost nu poți ajunge prim-ministru. Atunci a încercat să fie numit șef la NATO, însă dosarele de hoție l-au tras înapoi. Dar ce nu a încercat… și ultima încercare SĂ FACĂ PE PROSTU. Numai că există două supoziții: ori a fost prost și noi nu am băgat de seama, ori dacă face pe prostu și rămâne așa!
Oricum ar fi, închis să fie, la casa de nebuni s-au la pușcărie. Și culmea ar fi dacă ar și scrie pe sentință: SĂ FIE DE EXEMPLU pentru viitorul președinte.
Nu sunt singurul care își varsă scârba față de guvernatorul Traian Băsescu. Și alții fac la fel ca mine.

 “Ieri seară forma de viață neevoluată și penibilă care poartă numele de Băsescu Traian, în timp ce  tremura foarte puternic, mult mai puternic decât oricând, a prezentat niște așa zise dovezi că premierul Victor Ponta, candidatul alianței PSD+UNPR +PC la președinție ar fi fost ofițer acoperit SIE în perioada 1997 – 2001.
Băsescu a prezentat o Hotărâre de Guvern, inițiată de Teodor Meleșcanu și semnată de premierul Ponta, care extindea protecția acordată ofițerilor și la cei care și-au încetat raporturile cu Serviciul. Și ce dovedește Băsescu cu asta?! Nu dovește absolut nimic. Doar băsiștii imbecili pot crede că asta este o dovadă.
Oricum pe cei 47% de votanți de stânga nici nu îi interesează dacă Victor Ponta a fost sau nu a fost ofițer acoperit SIE. Ei sunt hotărâți să îl voteze pe Ponta orice “dezvăluiri” ar face demisul Băsescu Traian.
Nu știam că nebunia să ia prin contact, știți dumneavoastră ce fel de contact. Astăzi Elena Udrea a cerut ca Victor Ponta să își dea demisia din funcția de premier, să iasă din cursa pentru președinție, desființarea unor comisii parlamentare, anchetă parlamentara și alte nebunii. Johannis a ieșit și el la atac.  Ăștia au avut un contact neprotejat în trei? Mâine așteptăm ca Băsescu să încerce să ne demonstreze ca Victor Ponta este extraterestru, locuitor al planetei Marte.Sunt de părere că Băsescu ar trebui urgent internat la spitalul 9 pentru investigații serioase.
Sursa: theodora0303.wordpress.com
Emil Constantinescu: Traian Băsescu este ofiţer acoperit

Fostul preşedinte al României Emil Constantinescu a declarat că Traian Băsescu este ofiţer activ al serviciilor secrete. Faptul că Emil Cosntantinescu îl acuza că a colaborat cu fostă Securitate nu este o noutate, însă acesta susţine că preşedintele lucrează şi în prezent sub acoperire.  "Preşedintele Traian Băsescu nu-i liber, e un sclav al celor care i-au dat bani şi sprijin. […] Ei ştiau că preşedintele Traian Băsescu a fost un fost colaborator al Securităţii, ei ştiau că este un vechi comunist, ei ştiau că este cel puţin în ordinea dosarelor trecute şi finalizate de Procuratură, este cel mai corupt om din România. Ei ştiau cum a minţit, pentru că-i cunoşteau mesajele şi în mod normal ar fi trebuit să se desprindă de toată bădărănia mesajului şi manelizarea vieţii politice pe care un astfel de lider o induce".
Constatinescu susţine că există dovezi ale colaborării cu Securitatea şi că dovezile au fost publicate de CNSAS. "Dar nu discutăm de faptul că a fost ales un preşedinte care... toată viaţă a fost în Securitate, informator, colaborator, cu acte şi cu documente. Actele că a fost informator şi colaborator există şi au fost publicate de CNSAS". Fostul şef de stat consideră că lipsă dovezilor despre colaborarea lui Băsescu se datorează faptului că el ar mai fi încă ofiţer acoperit activ, căci "din aceste structuri nu ieşi".
 "Asta-i problemă. În societatea românească există persoane care atacă cu violentă comunismul, care atacă cu violentă Securitatea şi care fac acest lucru pentru că ei au rămas activi. Pentru că nu ieşi. Din aceste structuri nu ieşi. Problemă nu e cu cei care nu au ieşit. Pentru mine Traian Băsescu e un subiect negru, întunecat, dar încheiat, al istoriei României", a continuat acesta.
 Din punctul său de vedere, un semn extrem de elocvent că preşedintele Băsescu a avut legătură cu Securitatea este chiar discursul sau. "Este bine de investigat legătura lui Sever Voinescu şi a camarilei lui Băsescu cu zona agenţilor acoperiţi. Discursurile lui Băsescu au accente naziste", a completat Emil Constantinescu.
Sursa: romanialibera.ro

Și Dan Tapalagă, băsist până în măduva oaselor, mare mahăr la Hotnews, observă cum Băsescu se înneacă cu muza Elena Udrea de gât. Iată ce spune junele băsist, acum câteva zile: 
“Pot să vă înțeleg starea de surescitare. Vine finalul de mandat, Doamna stă prost în sondaje, partid nu aveți, vă părăsesc colaboratorii, adio imunitate, fratele zace în arest, nici alții din familie nu se simt prea bine, în fine, se anunță o mică apocalipsă în viața dvs. Terminați aiurea, credibilitatea țăndări. Un final, trebuie să admitem cu toții, profund nedrept. Trist destin pentru un mare politician. Uman, vă înțeleg disperarea și vă privesc cu toată compasiunea de care sunt în stare.
 Politic vorbind mi se pare că primiți ce meritați. Nu prea înțeleg cum ați eșuat într-o mlaștină fără viață cu o sirenă roz în ea. Cum ați ajuns dvs, un comandant atât de abil și experimentat, să cădeți de la comanda petrolierului într-o bărcuță cu vâsle cam ciuruită? Ce anume v-a dereglat busola de navigator? Tot scriu pe aici de vreo doi - trei ani, de când ați sacrificat totul pentru sirena roz, că veți termina urât, trimis la fund de o halucinație ieșită din spuma marii. […]
V-au murit lăudatorii, adevărat, dar parcă tot nu sună bine să vă ridicați singur în slăvi de câte ori aveți ocazia. Apreciez grija față de noi, jurnaliștii de dreapta, de a nu ne blestema cu "să vă fie rușine" ca să nu pățim ca răposatul Patriciu. Știind că aveți gura mai spurcată, mi se pare chiar remarcabil că n-ați găsit să ziceți altceva decât că mințim ca Antena 3. Dar tot nu vom scrie frumos de Doamna. Puteți să ne fierbeți în smoală.
În caz că nu murim de la vreun cocoș cu gâtul tăiat sau lumânare întoarsă, vom zice tot timpul așa: Doamna reprezintă ceva foarte nociv în politica românească. Este o calamitate și vom tot repeta chestia asta cât ea mișcă pe radar, iar noi suntem vii.
Vestea cumva proastă este că vă sinucideți și nimeni nu înțelege de ce. Ce faceți acum este să vă afundați în mocirlă, cu cât dați mai mult din mâini și din picioare...”.
Sursa: hotnews.ro

“Băsismul – denumire voit insultătoare, scornită de către marii adversari ai președintelui și ai vechilor lui susținători, denumire asumată apoi cu un anumit orgoliu de cei târâți în noroi de Antene – a murit. Și nu de moarte naturală. Iar asasinul lui se numește Traian Băsescu, chiar dacă, în unele momente, la omor au fost și alții complici.[…]”
“Băsismul nu este mort, abia acum e vizibil în toată splendoarea lui. Principiul de baza a fost "cine nu e cu noi e împotriva noastră". Având ceva forță și putere mulți s-au încolonat în spatele acestui principiu. Acum că treptat se pierde din vlagă, dispare ceața care învăluia acest animal politic și râmâne o gloabă nervoasă și disperată care da cu copitele în oricine se apropie indiferent că e lup sau miel. Atmosfera toxică lăsată în urmă e prielnică doar celor imuni la mirosul fetid.”
Sursa: revista22.ro

 Mungiu-Pippidi: Băsescu se îngroapă
 "Traian Băsescu se poartă ca un şofer de autocar căruia nu i-a venit schimbul la vreme, a dormit prost, a consumat cam mult seara precedentă, conduce periculos, şi, când pasagerii îl critică, vrea să sară în prăpastie cu ei cu tot. De prisos să spun că dacă lăsa oricui volanul ne descurcam noi cumva. Aşa însă, se îngroapă pe sine şi tot ce se mai ridicase pe lângă crezând că ne îngroapă pe noi, pasagerii nerecunoscători", a scris Alina Mungiu-Pippidi.
Sursa: romaniacurata.ro

Sursa foto: argesplus.ro, ionelmesaros.blogspot.ro

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cea mai mică bibliotecă din lume

Să ne cunoaştem istoria: Ce rol aveau BRĂŢĂRILE DACICE?

Impostorii lugojeni ai lui George Costin, înfiltraţi printre revoluţionari (II)