Scrisoare către românii din Diasporă


Revoluția din Decembrie 1989 mi-a dat dreptul să mă exprim liber și de aceea spun ceea ce gândesc. Este o mare nedreptate că românii de peste granițe se gândesc că sunt români numai la alegeri. În rest, trimit din când în când câțiva bănuți pentru copii părăsiți și lăsați în grija proștilor de acasă. Nu se mulțumesc că majoritatea dintre ei sunt LAȘI și au fugit de sărăcie, dar mai au pretenția că numai ei sunt pregătiți să aleagă președinte țării.
Puteți să mă înjurați oricât, dar atâta timp cât voi nu plătiți taxele pe care le plătesc eu ca român, voi nu sunteți români, sunteți o masă de manevră pentru cei care au distrus țara, mă refer la cel mai oribil partid care a existat după 1990 – Partidul Democrat Liberal – PDL.
În 2009 românii din Diasporă au impus cu forța, peste voia românilor de acasă, pe infractorul președinte Traian Băsescu și consider că toți cei care l-au ales sunt complici la subminarea economiei naționale. La fel și toți cei  care l-au votat pe Băsescu a doua oară ar trebui judecați pentru complicitate la infracțiuni. Cum se numește când votezi un infracator? Complicitate la infracțiuni! Clar!
În opinia mea, Constituția trebuie modificată de urgență, în care să se prevadă interzicerea votărilor peste granițile României. Cine dorește să voteze să vină în țară și să voteze la locul de domiciliu.
Priviți această țară jefuită și nici măcar nu vreți să știți ce prăpăd a făcut PDL pensionarilor, tinerilor, mămicilor și cred că nici nu vă pasă. Spun asta că niciun român din Diasporă sau organizație civilă nu a făcut vreo scrisoare către ONU sau către UE sau alt organism mondial. Au stat pasivi și au privit dezastrul făcut de PDL și când au venit alegerile au sărit și ei la vot, fără să se gândească că foștii PDL-iști s-au ascuns în PNL și vor să dea ultima lovitură acestui popor, pe care l-au părăsit și renegat. Percepția adevărului pe care românii din Diasporă îl înțeleg sunt salariile de peste 1.000 de euro, în raport cu ale noastre de 250 euro și în lașitatea lor, tipic românească,  cred că au dreptul să ne umilească și să ne decidă soarta.
Modelul acestor alegeri prezidențiale a fost inventat de PDL în 2004 și ele au continuat în 2009. Acest partid distructiv cândva s-a numit FSN, apoi PD și peste noapte, când Stolojan a fugit de la PNL cu câțiva parlamentari s-a redenumit PDL. Din cauza abuzurilor guvernării din perioada 2008 – 2012, la alegerile parlamentare din 2012 s-a văzut slabul scor și singura salvare pentru PDL-iști a fost PNL. Astfel, astăzi toți cei care votează cu PNL votează în realitate PDL și mâinile celor care votează ar trebui să tremure. PDL a fost singurul partid care a tăiat salariile cu 25%; pensile cu 15 %, a tăiat indemnizațiile pentru mame și alte categorii de persoane, a luat împrumut de la FMI și au cumpărat bonuri la Trezoreria Americană și alte fățărnicii, pe care voi, românii din Diasporă, nici măcar nu le știți și nici nu vreți să auziți de ele.
Singura soluție, românii din țară să iasă la vot și să voteze după inima și suferința lor. Ieșind la vot cât mai multă lume ar pune în derizoriu voturile voastre date unui partid care a distrus România. Am convingerea că nu vom mai trăi un alt an 2009, când la Paris câțiva români au impus un președinte infractor, în dauna celor rămași în țară.
Români ieșiți la vot să le dăm una peste gură românilor din Diasporă, care au uitat că sunt români! Să le arătăm că noi din această țară ne vom hotărâ soarta! Și cum am trăit atâta timp fără influența acestor transfugi, putem să trăim și de aici înainte fără rușinea de a vota un partid care s-a numit PDL și astăzi se numește PNL.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cea mai mică bibliotecă din lume

Să ne cunoaştem istoria: Ce rol aveau BRĂŢĂRILE DACICE?

Impostorii lugojeni ai lui George Costin, înfiltraţi printre revoluţionari (II)