PNL a bătut palma trădării cu UDMR


Vă aduc la cunoştinţă o informaţie de ultimă oră: PNL a bătut palma cu UDMR pentru a constitui o nouă majoritate parlamentară şi a prelua puterea. Conform cu promisiunea din campania lui Iohannis şi cu binecuvântarea acestuia, PNL şi-a luat ţara înapoi ca să i-o dea, pe tavă, UDMR-ului, veşnic avid de guvernare. Oare în acest scop au stat la coadă la vot zeci de mii de români din străinătate, ca să aducă UDMR înapoi, cu autonomie cu tot? 
PNL a comis cea mai mare eroare politică aliindu-se cu UDMR. Aceeaşi pe care a făcut-o şi PSD-ul, de altfel. PNL, PSD, acelaşi UDMR. Aceeaşi trădare a intereselor naţionale într-un moment în care secesiunea etnică face ravagii într-o ţară vecină nouă şi în care alianţa Rusia-Ungaria nu mai e un secret pentru nimeni. Cum a putut Iohannis  să gireze o asemenea alianţă? Cum a putut PNL să îmbrace haina trădării? Va plăti scump. Niciun preşedinte de ţară şi niciun partid nu merită să conducă România dacă pentru nişte voturi mizerabile sunt gata să vândă interesul naţional!  Până când vor mai vota românii doar ca să decidă cu cine guvernează UDMR? Sunt şocat de nonşalanţa cu care PNL a decis să se îmbrăţişeze cu un partid autonomist pentru a ajunge la putere, dovadă că românii care l-au votat pe Iohannis au fost minţiţi pe faţă. De aceea nu l-am votat pe Iohannis, pentru că mă temeam de acest moment al trădării, după cum tot de aceea nu l-am votat pe Ponta pentru că o comisese deja. Niciun preşedinte de ţară şi niciun partid nu merită să conducă România dacă pentru nişte voturi mizerabile sunt gata să vândă interesul naţional! Iar o alianţă cu UDMR, aşa cum a stabilit PNL, înseamnă exact acest lucru: alte legi pentru minoritatea maghiară ca aceasta să încalece majoritatea, alte concesii pe tema autonomiei etnice şi a regionalizării, alte ministere pentru corupţii de la UDMR şi, probabil, din nou Ministerul Culturii pentru Kelemen Hunor ca să dea toţi banii pe monumente şi zile maghiare în timp ce cultura română se zbate în mizerie. 
PNL va avea şi el o surpriză la alegerile din 2016. Asocierea cu UDMR va cântări greu pentru alegători. Partidul România Unită se va asigura că românii vor înţelege bine trădarea liberalilor împănaţi cu pedelişti, foştii colegi de rele ai UDMR-ului, şi îi vor taxa corespunzător. Aceiaşi români care l-au adus pe Iohannis la Cotroceni pot, la fel de bine, să-i dea o lecţie PNL-ului pentru că nu a înţeles votul din 16 noiembrie 2014. Şi o vor face. Ajunge cu vânzarea de ţară a partidelor învechite în rele!
Bogdan Diaconu, Preşedinte Partidul România Unită
Sursa:adevarul.ro

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cea mai mică bibliotecă din lume

Să ne cunoaştem istoria: Ce rol aveau BRĂŢĂRILE DACICE?

Impostorii lugojeni ai lui George Costin, înfiltraţi printre revoluţionari (II)