Șapte violatori ocoliți de LEGE


Opinia publică din România fierbe. Drama fetei din județul Vaslui, care a fost violată de șapte indivizi, continuă.  Familiile celor şapte violatori au încercat să cumpere "iertarea" fetei în schimbul retragerii plângerii, însă au fost refuzaţi de tatăl tinerei. Fata a început să fie umilită, atât de membrii comunităţii din care face parte, cât şi pe facebook de rude ale celor şapte bestii cât şi amicii acestora.

Șapte derbedei au violat o elevă

Imediat după viol, cei șapte derbedei, scursori ai societății în care trăim:  Silviu Avădănei, Ovidiu Burada, Petrică Bolboceanu, Paul Andrei Burlacu, Ionuţ Bogdan Boicu, Alin Rotaru şi Ioan Surleac au fost arestaţi preventiv, după ce au fost acuzaţi de viol şi privare de libertate. Însă, după câteva luni au fost eliberaţi pe considerentul că indivizii nu aveau antecedente penale în condiţiile în care este vorba de un viol cu şapte autori. Un caz fără precedent, iar infracţiunea este una cu grad ridicat de pericol social. Acuzaţiille pentru care indivizii sunt judecaţi s-au modificat între timp, astfel că aceştia sunt judecaţi numai pentru viol nu şi pentru privare de libertate.

Aşadar arestul preventiv a fost schimbat cu arestul la domiciliu pentru toţi cei şapte.

JUSTIȚIA menită să ne apere de INFRACTORI apără șapte violatori

Întrebarea care și-o pune fiecare român, care are o mamă, o soră, o soție, o fiică, privește cu mâhnire, cum JUSTIȚIA menită să ne apere de INFRACTORI, apără șapte violatori. Mai mult îi lasă ca și încontinuare să-și bată joc de fata violată și de familia ei. 

Câți bani a primit judecătoarea care a judecat arestul preventiv?

Întrebarea care se pune e una simplă: Câți bani a primit judecătoarea care a judecat arestul preventiv? Atâta timp cât nu există o lege a răspunderii judecătorilor când încalcă LEGEA, magistrați vor abuza de lege fără să fie pedepsiți. 

100.000 de semnături împotriva violatorilor

În urma eliberării celor 7 indivizi pe internet a apărut şi o petiţie cu numele "Cerem arestarea celor 7 băieţi violatori din Vaslui". Peste 100,000 de români au semnat petiţia până în prezent şi numărul lor este în creştere.

Să vezi și să nu crezi! Există oameni care țin cu violatorii!

La Văleni s-a produs o împărţire în tabere, pe când la Muntenii de Sus nu s-a produs, acolo oamenii ţin cu fata. Acum este vorba despre o competiţie între cele două comunităţi, pentru că cei din satul fetei ţin cu fata, iar în momentul în care cei din Văleni ar ţine cu fata din satul vecin, se consideră că-şi trădează comunitatea. Pe de altă parte, băieţii sunt un fel de beizadele rurale, nu la nivelul beizadelelor urbane, dar fac parte din familii cu stare. Ceea ce demonstrează teoria că judecătoria ar fi putut să fie plătită pentru ai pune în libertate.
Dacă fiecare dintre violatori ar fi dat magistratului 10.000 de euro, aceast ar fi putut încasa 70.000 de euro.
Mamele violatorilor brusc devin antifeministe sau antifemei. Dar aș fi vrut să văd cum ar fi suportat că fata lor ar fi fost violată. Sau de ce nu, chiar însele să fie violate. Și vine întrebarea firească: Cum ar reacționa sub năvala sălbatică a șapte violatori. Și de ce nu, cred că principalii vinovați sunt părinții și ar trtebui să fie pedepsiți fiindcă au crescut și educat niște criminali.

O elevă a fost violată de şapte tineri până la leşin

Drama elevei din Vaslui, care a fost violată de şapte tineri, a fost abuzată cu sălbăticie până la leşin, a fost  stropită cu alcool să se trezească din leșin şi iarăşi batjocorită fără cruțare. Audierile în faza de cercetare penală, în cazul celor şapte violatori,  au scos la iveală aceste detalii cutremurătoare.
După ce au violat-o rând pe rând şase indivizi, agresorii s-au urcat în maşină şi s-au deplasat în apropierea satului Moara Domnească, unde a fost chemat un alt  tânăr şi au forţat din nou victima să întreţină raporturi sexuale, deşi aceasta abia se mai putea ţine pe picioare şi a continuat să-i implore să o lase în pace.

Trei ore fără oprire de abuzuri sexuale

După trei ore de chinuri, în jurul orei 22.30, violatorii au dus victima la domiciliu şi i-au cerut să nu spună nimănui despre cele întâmplate. 60 de apeluri pe telefonul victimei În timpul cercetărilor, poliţiştii au descoperit că în cele trei ore în care a fost ţinta orgilor sexuale, eleva de 18 ani a fost sunată de nu mai puţin de 60 de ori, de părinţi, prieteni şi colegi. Primii care s-au gândit că s-a întâmplat ceva cu adolescenta au fost părinţii. În momentul în care aceştia au observat că fata nu a ajuns cu autobuzul pe care îl folosea în fiecare seară, au sunat-o. Văzând că nu răspunde la telefon, au început să sune la colegi, la prieteni. Cu toţii au încercat să afle unde ar fi putut să dispară adolescenta în drumul de la şcoală spre casă.  Îngrijorat că i s-ar fi putut întâmpla ceva rău, tatăl a sunat la 112, anunţând dispariţia fiicei sale. În jurul orei 22.30, fata a ajuns acasă într-o stare jalnică, dusă fiind de violatori. Ea a povestit părinţilor ce i s-a întâmplat, care au cerut ajutor la ambulanţă pentru a i se acorda îngrijiri medicale. 

Tatăl a anunţat Poliţia

Medicii legişti care au examinat tânăra au confirmat că aceasta a fost victima unor agresiuni sexuale îngrozitoare. Acuzaţi de lipsire de libertate şi viol, cei şapte agresori din Văleni riscă până la 12 ani de închisoare. Rudele violatorilor discutând cu avocatul Rudele violatorilor încearcă să cumpere familia victimei Rudele agresorilor au mers la părinţii fetei şi au încercat să-i cumpere în schimbul iertării. Părinţii însă au refuzat, ei cer să se facă dreptate, iar tinerii să răspundă în faţa legii pentru nesăbuinţa lor.  Mama fetei nu poate trece peste suferinţa fiicei sale şi a fost categorică. „Agresorii nu vor fi iertaţi. A ieşit soţul înaintea ei, nu putea să meargă, o dureau picioarele şi burta. Au venit (rudele n.r.), da. Spun că au şcoli de terminat, şi a mea are viitorul în faţă”, a declarat mama elevei.

În acest moment, cei şapte tineri din judeţul Vaslui, judecaţi după ce au sechestrat şi violat, în 2014, o tânără de 18 ani pe un câmp şi într-o maşină, până când aceasta a leşinat, sunt obligaţi să se prezinte zilnic la Poliţie, măsura fiind dispusă, marţi, de conducerea IPJ Vaslui, în urma mediatizării cazului.

Mai multe ONG-uri au solicitat implicarea Ministerului Justiţiei şi Preşedinţiei

În 25 iunie, mai multe organizaţii neguvernamentale şi asociaţii care promovează prevenirea şi combaterea violenţei sexuale au solicitat Ministerului Justiţiei şi Preşedinţiei să se implice în cazul elevei din judeţul Vaslui, după ce autorii au fost puşi în libertate de către instanţă. În acest sens, reţeaua ”Rupem tăcerea despre violenţa sexuală”, din care fac parte 15 asociaţii, grupuri şi ONG, a transmis o scrisoare deschisă celor două instituţii ale statului intitulată ”Nu uitaţi drepturile victimelor”.

Sursa: jurnalul.ro, adevarul.ro, gandul.info
Sursa foto: nasul.tv

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cea mai mică bibliotecă din lume

Să ne cunoaştem istoria: Ce rol aveau BRĂŢĂRILE DACICE?

Impostorii lugojeni ai lui George Costin, înfiltraţi printre revoluţionari (II)