André Rieu – cetațean de onoare al Bucureștiului


Pentru felul în care a promovat cultura și folclorul din România, pentru cuvintele extraordinare și îndemnul adresat zecilor de mii de spectatori de a-i aplauda pe artiștii români în cele șapte concerte susținute în aceasta vară la Maastricht, în Olanda, pentru acțiunea extrem de eficientă de a face publicitate capitalei București, propunem Consiliului General al Municipiului București și Primarului General acordarea titlului de cetațean de onoare violonistului André Rieu.
Dacă susțineți acest demers și dacă doriți în acest fel să vă exprimați mulțumirea și simpatia pentru artistul care a reușit să ridice în picioare Europa pentru a aplauda România, vă invităm să semnați această petiție.

André Rieu - cetatean de onoare al Bucurestiului


Succesul concertelor pe care le-a avut în ţara noastră l-au determinat pe Andre Rieu să includă un ”moment românesc” în show-ul de la Maastricht din această vară.
Andre Rieu le-a oferit celor prezenţi la concerul său de la Maastricht un moment 100% românesc, cu muzică și dansuri tradiţionale.
Alături de el, pe scenă, au urcat Gheorghe Zamfir și un ansamblu de muzică populară românească.
Momentul a fost înregistrat și publicat pe YouTube, unde a strâns peste un milion de vizualizări.
Andre Rieu a susţinut, în această vară, în România, o serie de șapte concerte. Iniţial fuseseră programate doar trei spectacole, însă, datorită cererii foarte mare de bilete, violonistul a hotărât să susţină mai multe reprezentaţii.

La Maastricht,  Andre Rieu a demosntrat  că este mai român decât mulți dintre noi!

Cele mai emoționante moment din Concertul de la Maastricht:

Andre Rieu - Romanian Moments (Maastricht 2015) 

André Rieu & Gheorghe Zamfir - Tribute to James Last (Maastricht 2015)


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

COLESTEROLUL - cea mai mare înșelătorie a secolului XX . Sfârșitul erei colesterolului. Medicii din România au îmbogățit farmaciștii cu așa zisă boală a colesterolului

Super Ofertă: Peste 15.000 de cărţi doar cu 299 lei

O "armată" în rezervă cu ofiţeri făcuţi la "apelul bocancilor"