Emigranții lui Merkel și musulmani francezi au omorât nevinovați la Paris


Un bilanț tragic: vineri seara la Paris au fost ucise 129 de persoane într-o serie de atacuri cu bombă și pistoale mitralieră. Din totalul de 352, 99 de răniți sunt în stare critica și se zbat între viață și moarte.

Vineri, 13 noiembrie: 

orele 21:20 — Un atacator sinucigaș detonează o centură explozivă în apropierea uneia dintre porțile Stade de France, în cartierul Saint-Denis (nordul Parisului), unde președintele Franței și șeful diplomației germane urmăreau meciul amical de fotbal dintre selecționatele celor două țări. În explozie și-a pierdut viața un trecător, precum și teroristul kamikaze. 

orele 21:25 — În arondismentul XX al Parisului, la intersecția străzilor Bichat și Alibert, bărbați înarmați au deschis focul asupra clienților aflați pe terasele barului "Le Carillon" și a restaurantului "Petit Cambodge", ucigând 15 persoane și rănind grav 10. 

orele 21:30 — În afara Stade de France, un al doilea atacator kamikaze detonează bomba pe care o avea asupra sa, pierzându-și viața. 

orele 21:32 — Mai mulți indivizi deschid focul în fața barului "A La Bonne Biere", situat la intersecția străzilor Fontaine au Roi și Faubourg du Temple, în arondismentul XXI, ucigând cinci oameni și rănind grav opt. 

orele 21:36 — Bărbați înarmați ucid 19 persoane care se aflau pe terasa restaurantului "La Belle Equipe" de pe Rue de Charrone. În atac au mai fost răniți grav nouă oameni. 

în jurul orelor 21:40 — Un atacator sinucigaș se aruncă în aer în interiorul restaurantului "Le Comptoir Voltaire" de pe bulevardul Voltaire, situat tot în arondismentul XXI, rănind grav o persoană. 

orele 21:40 — O mașină se oprește în fața sălii de concerte din Bataclan. Mai mulți bărbați înarmați intră în sală, în timpul unui concert susținut de formația americană de rock Eagles of Death Metal, și deschid focul la întâmplare în direcția mulțimii, ucigând 89 de oameni și rănind mulți alții. Atacatorii fac referiri la situația din Siria și Irak. 

orele 21:53 — Un al treilea atacator sinucigaș se aruncă în aer în apropiere de Stade de France. 

Sâmbătă, 14 noiembrie: 

orele 00:20 — Forțele de securitate franceze dau asaltul asupra sălii de concerte din Bataclan, în încercarea de a-i elibera pe cei aflați înăuntru. Trei atacatori sunt uciși: unul este împușcat de forțele de ordine, iar alți doi se aruncă în aer, detonându-și centura explozivă pe care o avea asupra sa.

   
La Paris au murit oameni nevinovați și o lume întreagă, mă refer la partea cea normală, îi jelește. Dacă vorbești de rău musulmani ești considerat rasist. După aceste atrocități declar că musulmani sunt tolerați de prea multă vreme în Europa.
Acum există un pretext pentru a-i alunga din Uniunea Europeană. Nu mă mulțumește faptul că musulmanii de peste tot se dezic de acțiunile Statului Islamic, dar cred că a sosit timpul să curățăm Europa de acești maniaci, care nu țin cont de femei, de copii și de bărbați, nu țin cont de legi și în plus nu au nici onoare și nici caracter.
Au venit musulmanii la noi și au fost acceptați, mai mult, li s-a permis toate libertățile, au fost sprijiniți de stat, au fost educați, iar ei ca “recunoștiință” a bunătății noastre au răspuns cu gloanțe. Și din păcate nu e prima dată și după cum acționează ISIS nu va fi nici ultima.

Slăbiciunea UE este ambiția doamnei Merkel

Ce s-a întâmplat  la Paris arată slăbiciunea Uniunii Europene și îmi vin în minte o mulțime de întrebări: De ce nu există nicio acțiune teroristă pe teritoriul Germaniei? Ce înțelegere are Merkel cu teroriștii Statului Islamic de a impus Uniunii Europene să primim pe continent teroriști islamici?
Istoria va demonstra complicitatea cancelarului german și răzbunarea ei față de înfrângerea celui de-al treilea reich.

La Paris au murit oameni nevinovați

Forțe ale Statului Islamic au atacat în șase locuri vineri seara și nu au ținut cont de femei și copii, au tras în mulțime și au secerat vieți fără milă.
În sala Bataclan, unde era un concert rock, au fost masacrați mai  mult de 80 de persoane.  Jihadiștii au strigat în timp ce trăgeau cu kalașnikoavele "Allahu Akbar" - Dumnezeu este mare. Înainte de a se retrage, teoriștii au făcut câteva fotografii a celor căzuți și au dispărut pe străzi. Doi dintre teoriști s-au urcat într-un BMW negru, cu număr german, potrivit martorilor.
Când s-au oprit din tras teroriști au strigat: "E vina lui Hollande, este vina ta președinte, nu ar fi trebuit să fi intervenit în Siria".

Statul Islamic, o grupare criminală, a revendicat crimele din Paris

Și ca într-un film idiot ISIS a revendicat responsabilitatea crimelor comise la Paris  spunând "opt frați care poartă centură cu explozivi și care transportă puști de asalt au efectuat un atac binecuvântat în Franța".
Ucigașii au ales mai multe locuri destinate pentru tineri și în ziua de vineri în capital Franței se juca un meci amical cu echipa Germaniei.
Un tânăr de 35 de ani a declarat: "Au tras în mulțime și oamenii au încercat să scape, dar atacatorii au spus:  "Ce se întâmplă cu voi, e vina voastră. Suntem aici pentru a răzbuna frații noștri din Siria".

Teroriștii s-au infiltrate în Europa printre emigranții din Siria

Pe fondul emigrației populației din Siria, jihadiști au strecurat în Europa refugiați sirieni falși. Teroriștii arestați la Paris au sosit în Europa prin Grecia, în urmă cu doar câteva săptămâni.
În acest moment se știe că doi dintre atacatorii sinucigași, care au provocat masacrul de la Paris, s-au strecurat în Franța dându-se drept refugiați din Siria.
Acest atac arată slăbiciunea serviciilor de informații din Franța și Uniunea Europeană.
Un alt atacator, Almuhamed, de 25 de ani, a ajuns în Europa pe insula grecească Leros, la 3 octombrie 20015, de unde și-a continuat drumul spre Paris. Un ziar din Serbia publică știrea că teroristul a intrat în Serbia pe 7 octombrie, la Miratovce, după care a trecut frontiera cu Macedonia. Ziarul a mai raportat că Almuhamed a cerut azil în Serbia în orașul Presevo, înainte de a trece în Croația și Austria. Procurorii au confirmat faptul că suspecții îmbrăcați cu  veste explozive au acționat în capitala franceză în trei echipe și actele comise  sunt  "cele mai grave acte de violență" din Franța de la al cel de-al doilea război mondial.
Șase dintre teroriști și-au luat propria viață, în timp ce unul a fost împușcat mortal de poliție.

Un stadion a scăpat de teroriști prin vigilența unui angajat

Pe stadionul Stade de France, unde  80.000 de persoane urmăreau un meci de fotbal amical între Franța și Germania și au scăpat ca prin minune. Un angajat vigilent a evitat o catastrofă, percheziționând persoanele care intrau la meci a descoperit că un atacator purta o vestă explozibilă.
Planul teroristului era de a detona vesta în mijlocul suporterilor. După ce a fost descoperit criminalul a fugit și a detonat bomba în afara stadionului, omorând  un  portughez de 63 de ani și rănind alți câțiva trecători.

Conducătorul teroriștilor era musulman francez

Procurorul francez, Francois Molins, a declarat că atacatorul, care pare a fi conducătorul grupurilor teroriste este francez și locuia în suburbia Courcouronnes, în același cartier la sud de Paris, locul unde s-au născut teroriștii, care au împușcat ziariștii de la Charlie Hebdo.
Criminalul s-a născut în 22 noiembrie 1985, și a avut antecedente penale, dar niciodată nu a fost închis. El și activitatea lui a fost cunoscută de a serviciile de securitate ale Franței. Din 2010 a fost considerat ca persoană periculoasă și era menționat în  "Fișa S", care face referire la extremiștii și teroriștii cunoscuți. El a fost cunoscut ca fiind o persoană radicală, dar nu a fost niciodată implicat într-o anchetă de combatere a terorismului.
Faptul că teroristul a acționat demonstrează că nu a fost suficient de atent monitorizat,  pentru a-l opri să ia parte la atacurile monstruoase de vineri.
Profesorul Anthony Glees, expert în acțiuni teroriste de la Universitatea din Buckingham, a declarat: "Nu am nici un fel de îndoială că unii dintre oamenii din acest complot au fost infiltrați în Franța printre solicitanții de azil".
Cu o săptămână în urmă, un suspect puternic înarmat, a fost oprit în Germania în drum spre Paris. Ascunse în mașina lui, poliția a găsit un arsenal terifiant, inclusiv șapte Kalașnikov-uri, puști de asalt și șapte grenade de mână. Destinația programată pe  sistemul său gps a fost Paris, dar acest lucru nu a reușit să alerteze ofițerii de poliție anti-teroriste.
În urma acțiunilor polițiștilor din ultimile zile au fost arestați trei francezi în Belgia. Poliția și-a  concentrat ancheta pe două vehicule. Unul era un Seat negru folosit de oameni înarmați la două atacuri și care nu a fost încă găsit. Celălalt este un Volkswagen Polo negru, cu numere de înmatriculare belgiene.

Se așteaptă măsuri radicale împotriva Statului Islamic

Primarul Londrei, Boris Johnson, scrie The Mail on Sunday, a promis public: "Nu poate exista nici un compromis cu această ideologie a Statului Islamic. Nu e loc pentru un teren comun, deoarece ambiția lor este cu totul nihilistă. Aceștia trebuie să fie învinși - și vor fi învinși".
Atacurile din Paris sunt fost cele mai grave din Europa după 2004, când atentatele cu bombă a trenurilor din Madrid au ucis 191 de persoane.
Președintele francez Francois Hollande a declarat că aceste acte de terorism sunt "acte de război" și a promis că Franța va fi "fără milă" și va riposta împotriva "barbarilor" jihadiști.


Serviciile secrete și de securitate franceze sunt vinovate

Serviciile de securitate franceze sunt considerate vinovate pentru trei eșecuri majore. Mai multe semne ale unui atac la Paris au fost ratate: arestatul din Germania cu un arsenal; musulmanii radicali francezi nu au fost monitorizați atent, pentru a fi opriți înainte de a lua parte la acest atac criminal.
Serviciile de informații și de securitate franceze au fost reorganizate în urma masacrelor de la ziarul Charlie Hebdo, unde au fost împușcați 16 ziariști, în ianuarie 2015. Cercetările au demonstrat că frații teoriști din spatele crimelor, Cherif și Said Kouachi, au fost bine cunoscuți de către autorități și au fost monitorizați - dar supravegherea a fost anulată cu doar șase luni înainte de lansarea atacului lor.

Concluzii

La fel ca și atacurile din 11 septembrie 2001, teoriștii au profitat de slăbiciunea serviciilor de informații, care cheltuie nejustificat sume imense din bugetele țărilor țintă a Statului Islamic. Se impune o reorganizare temeinică a acestor servicii și eliminarea verigilor putrede. În acest context și serviciile secrete din România în loc să ducă o luptă comună împotriva terorismului islamic se implică în politică, cheltuind bani pe supravegherea poporului și infiltrarea în instituțiile statului, pentru a pune mâna pe putere.  


Sursa: dailymail.co.u, cotidianul.ro

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Cea mai mică bibliotecă din lume

Să ne cunoaştem istoria: Ce rol aveau BRĂŢĂRILE DACICE?

Impostorii lugojeni ai lui George Costin, înfiltraţi printre revoluţionari (II)