Iarăși cei PUȚINI aleg pentru cei MULȚI


Raportat la populația României în stradă a ieșit 0,03 % din populația României.
Și atunci mă întreb dacă cei care au ieșit în stradă, la fel ca la Revoluția din Decembrie 1989, cred că România mai poate fi schimbată. E adevărat că în România CORUPȚIA a atins cote alarmante, dar derapajul justiției nu combate corupția o susține. Un exemplu este DNA care face justiție la televizor și de câțiva ani ocolește grupul de infractori ai lui Băsescu. Mai mult de câteva luni s-a lansat acuzația că șeful DNA și legiunea de procurori au dublă cetățenie, română și americană, ceea ce încalcă CONSTITUȚIA și nimeni nu spune nimic.
Nu o mână de oamenii care au ieșit în stradă va schimba ceva în țara asta și fiindcă am dreptul meu la opinie eu cred că mișcarea este manipulată.
De ce spun asta? Pentru că în ultima vreme peneliști pedeliști au făcut eforturi mari să-l debarce pe Ponta, deși din 2008 a fost cel mai bun guvern pe care l-a avut România. Au forțat două moțiuni și nu au reușit. În complicitate cu procurorii DNA, măscărici precum Uncheșel, s-a inventat un dosar din 2008 și presiunile asupra lui Ponta au devenit insuportabile și când s-a ivit prilejul a demisionat.
Pe lângă faptul că sunt alături de familiile îndoliate de la Clubul Colectiv eu îmi pun întrebarea: Cine răspunde de minorii arși? Părinții sau autoritățile?
În ultimii 25 de ani cei puțini au hotărât mereu pentru cei mulți. Suntem singura țară care am intrat în NATO și UE fără referendum și atunci mai pot să cred că 0,03% din populația României poate schimba ceva.
Să fie alegeri anticipate și să vedeți că va câștiga PSD și ce o să faceți o să anulați alegerile. Cred că Societatea Civilă trebuie să se implice în actul legislativ și Constituția o permite. Să impună parlamentarilor să voteze Legea răspunderii magistraților, Legea răspunderii ministeriale  și răspunderii parlamentare. Corupții să rămână fără averile ilicite și să nu mai fie acoperiți de justiție.
La alegerile prezidențiale din 2009 au fost depuse 35.000 de constestații și nicio anchetă nu s-a demarat. Ce spuneți de justiția aceasta mereu părtinitoare cu președintele infractor?
Și în cazul de la Colectiv DNA s-a implicat în mod nejustificat, fiindcă paralel Parchetul general face anchetă. Această incluziune arată fața murdară a manipulării și arată implicare serviciilor secrete în mișcările de stradă.
La manipulare contribuie din plin Realitatea TV și Nașul TV, cu rahat încă pe buze de când l-au pupăcit în cur pe Băsescu și fără rușine înjură alți confrați, care totuși vin în sprijinul rudelor celor decedați și a oamenilor săraci. Arătați-mi o singură faptă caritabilă făcută de cele două instituții mass media și mă înclin.
Cred că prin aceste mișcări se urmărește creștera puterii președintelui, care la fel că celălalt interpretează Constituția după bunul plac. Și ce spun puritanii din stradă, că la fel ca și Ponta președintele Klaus Iohannis are dosar penal, și nu unul ci șapte, în care este acuzat că a obținut imobile prin acte false, când era primarul Sibiului.
Dar asta se întâmplă de 25 de ani HOȚII NOȘTRI SUNT MAI MICI DECÂT HOȚII VOȘTRI!

Așa să ne ajute Dumnezeu și să ne dea înțelepciune să acceptăm prostia și să ne lăsăm manipulați și scuipați de serviciile secrete! 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cea mai mică bibliotecă din lume

Impostorii lugojeni ai lui George Costin, înfiltraţi printre revoluţionari (II)

Să ne cunoaştem istoria: Ce rol aveau BRĂŢĂRILE DACICE?