Unde au ajuns miliardele de euro luaţi împrumut de la FMI de guvernul Băsescu – Boc? - I


20 DE MILIARDE DE EURO - CEL MAI MARE ÎMPRUMUT FĂCUT DE ROMÂNIA VREODATĂ!

ACEST IMPRUMUT TREBUIA SĂ FIE APROBAT SAU DEZAPROBAT DOAR PRIN CONSULTAREA POPULAȚIEI PRIN REFERENDUM.

Asasinată Economic, România va fi la dispoziția "firmelor prietene" FMI, care au venit ca hienele să se înfrupte din ce a mai rămas din țara noastră.


Și anul acesta oamenii vor ieşi în stradă cauzând probabil mai multe guverne. Din păcate mânia maselor e manipulată, canalizată într-o direcție greșită, menită să acopere statutul de colonie a României.

În România, cu complicitatea Băncii Naționale și a lui Mugur Isărescu, s-a isntaurat o dictatură a băncilor. Criza din 2010 din România a fost provocată de băncile austriece, care pe fondul crizei economice cauzate de băncile din SUA, au avut pierderi. În acest context, băncile austriece au ameninţat că vor falimenta piaţa bancară europeană dacă nu primesc fonduri de la statul român. În consecinţă politicienii autohtoni au fost chemaţi la Bruxelles, unde li s-a impus ca România să angajeze acest imprumut.

Acești politicieni corupți, mulți fiind pe statele de plată ale masoneriei mondiale, au elaborat rapid un plan de aservire a României printr-un împrumut debilitant,
CEL MAI MARE ÎMPRUMUT FĂCUT DE ROMÂNIA VREODATĂ!

Împrumutul de la FMI a fost făcut în condiții penale, de trădare de țară și cei care și-au asumat acest împrumut merită pedeapsa capitală.
Acest împrumut a fost luat practic pe șestache și asumat de guvernul Băsescu – Boc. Etapele privind acordarea acestui împrumut cu forța demonstrează clar că România nu face parte din UE ci este o colonie, un teren cucerit fără a avea un cuvânt de spus în uniune.

1. SECRETISM (aflăm că UE a impus împrumutul de la FMI). Nu s-a prezentat niciun document care să reiese că în cadrul Comisiei Europene sau a Parlamentului European s-ar fi încheiat vreo rezoluție prin care România este obligată la un împrumut de 20 miliarde de euro de la FMI. Probabil că impunerea cu forța s-a făcut în psatele ușilor închise și nu a fost menționată de niciun act. Ceea ce ne face să credem că funcționari înalți UE au primit mită de la FMI și de la Băncile Austriece.

2. GRABĂ (împrumutl a fost luat repede, repede și cât ai clipi au şi venit şacalii FMI.

3. NU S-AU DAT JUSTIFICĂRI CLARE PENTRU UTILIZAREA SUMEI de 20 miliarde de euro.

4. Nu s-au organizat întruniri mediatizate, cu participarea cremei economiştilor români, unde să se dezbată clar, pe faţă, dacă avem sau nu, nevoie de împrumut

5. S-a evitat declararea sumei totale! Asta a permis mărirea ulterioară a sumei, la oricît e "nevoie". Unii afirmă, 20 miliarde, dar e puţin probabil, deoarece o ţară, mai mică, ca UNGARIA, împrumută 25 miliarde de euro, iar noi numai 20?

6. Nu s-a indicat un organism clar de control, un sistem de indicatori de verificare a sumelor date.

7. Dat fiind mărimea sumei şi condiţiile globale deosebit de grave, precum şi faptul ca în final, poporul român a returnat împrumutul, ar fi trebuit să fie tratat cu o transparenţă TOTALĂ, în mass media; de asemenea, să se publice o listă cu ce bani se dau şi cui?

Deci, acestea sînt definitorii unei FRAUDE DE PROPORŢII, care i s-a pregătit poporului roman de PDL și de guvernul Băsescu – Boc.

În Ungaria, au argumentat că au nevoie de 25 miliarde de euro. Au împrumutat şi tot nu au putut evita recesiunea.

Dar să urmărim traseul celor 20 de miliarde luați împrumut de la FMI.
Banii au intrat "virtual" în BNR, iar de aici au fost daţi în proporţie de 80%, băncilor străine. Aceşti bani, împreună cu banii strînşi de la populaţie, prin dobânzile mari oferite (atenţie români!) au fost transferaţi în străinătate, la băncile-mamă.

După cei au primit banii, sucursalele și filialele băncilor care au primit bani pe gratis și-au declarat falimentul aici, local.
Între timp se vor strădui să reducă şi limita minimă de siguranţă în BNR, care a ajuns singura bancă din lume să controleze cursul leu – euro după cât cumpără euro într-o zi Banca Națională de pe piața de capital.

Restul de bani, după cum era de aşteptat: a fost folosit în campanii electorale și  politicieni care nu au prea avut de furat în ultimul timp au devenit abonați la borcanul cu miere!

Deci românii s-au ales cu PLATA ÎMPRUMUTULUI + DOBÎNZII.

De la început împrumutul a fost condiţionat de acceptarea de către guvern a următoarelor condiţii:

- banii trebuie sa "AJUTE" băncile austriece în dificultate în România;

- creşterea taxelor, TVA, impozit pe profit;

- reducerea bugetului sănătăţii şi învăţămîntului;

- obligativitatea cip-ării (la început în paşaport, după aceea buletine şi permise auto, gradual, şi în final în corpul uman);

- obligativitatea montării camerelor de luat vederi peste tot;

- implementarea statului poliţienesc absolut, cum a fost arătat în romanul orwelian "1984" şi în care românii au trăit timp de 50 de ani;

- obligativitatea vaccinurilor. Vedeti HPV şi vedeţi contaminarea cu Gripa aviară şi porcină în Cehia, Austria şi Germania. (Deocamdată românii au făcut faţă cu bine ameninţării, ambele vaccinuri fiind refuzate în proporţie de peste 90%);

Ca urmare a rezultat imediat o devalorizare accentuată a leului.
Asasinată Economic, România va fi la dispoziția "firmelor prietene" FMI, care vor veni ca hienele să se înfrupte din ce a mai rămas din țara noastră.

Cine credeți că a susținut cel mai vehement acest imprumut? Evreul, guvernatorul  Mugur Isarescu, care face parte din Comitetul executiv al Comisiei Trilaterale, unul din organele importante ale conspiratiei mondiale
Nu ne putem baza ca alții să gândească și să acționeze pentru noi. Nu ne putem baza pe politicieni, sau pe guvernanți. Ei sunt "informați deja", lucrează puternic la îndeplinirea agendei elitelor și oricum și-au luat mijloacele lor de protecție.

Dar ceea ce nu știu ei, saracii, este că și ei vor sfârși ca noi, poate chiar mai rău, pentru că în final, după ce-și vor fi sfârșit misiunea, stăpinii lor, or să se descotorosească de ei, că știu deja prea multe, cum au făcut tot timpul cu trădatorii, în istorie. (va urma)

Sursa: AIM – Active Information Media - roaim.co.nr, EUfrosin

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cea mai mică bibliotecă din lume

Să ne cunoaştem istoria: Ce rol aveau BRĂŢĂRILE DACICE?

Impostorii lugojeni ai lui George Costin, înfiltraţi printre revoluţionari (II)