Unde au ajuns miliardele de euro luaţi împrumut de la FMI de guvernul Băsescu – Boc? - II


Doi șefi de stat au îndatorat România. Ceaușescu și Băsescu. Unul este mort, iar celălalt ne-a ciuruit!
Deși înainte de angajarea împrumutului de 20 de miliarde de euro, Mugur Isărescu, guvernatorul Băncii Naționale, a afirmat în fața națiunii  că avem suficiente rezerve, a susținut cu ardsoare că este nevoie să împrumutăm CEA MAI MARE SUMĂ DIN ISTORIA ROMâNIEI?

Ideea este ca aceşti trădători, au adus  diverse date, diverse calcule şi statistici contrafăcute, pentru ca ascundă hoţia.
Ar trebui să luăm exemplul Islandei:

Guvernatorul Bancii din Islanda care A FALIMENTAT VOIT ISLANDA a fost forțat de popor să plece

Adrian Năstase a declarat în nenumărate rânduri: "Sunt presiuni externe pentru ca România să ia împrumutul de la FMI". Nu s-a ținut cont de nimic, Băsescu a tras sfori și fostul premier a ajuns la pușcărie.
 O criză provocată de familiile Rotschild și Rockefeller, de FMI și Banca Mondială

Acest împrumut s-a luat pe fondul unei crize diabolic orchestrată de înalta elită mondială, în special, familiile Rotschild și Rockefeller, cu scopul de a spolia toate popoarele lumii de bogățiile pe care le au și de a-și îndeplini visul secular, acela de a conduce, pe față, nu din umbră ca și până acum,întreaga planetă.

Aflându-se pe ultima sută de metri, elitele au conceput aceasta criză, adică lovitura finala, acum 16 ani, prin conceperea bulei imobiliare din Statele Unite (Fannie și Freddy) și mai ales a bulei derivativelor. Au reușit prin corupșie și prin folosirea mass-mediei, care e 100% în mâna lor, ca guvernele să închidă ochii la escrocheriile unor escroci mai mici sau mai mari, gen Maddoff, sau la devalizarea a 125 Miliarde de dolari în Iraq, etc.

Astfel ca la momentul pertinent, au denunțat chiar ei, escrocheriile ce se desfășurau, amplificând efectele prin presa și televiziune, declansând astfel criza.

Criza au declanșat-o cu scopul distrugerii tuturor sistemelor bancare ale statelor lumii, bazându-se pe cea mai mare escrocherie și bataie de joc: BAILOUTUL BĂNCILOR FALIMENTARE ÎN SUA și UK; să se dea din banii contribuabilor fonduri băncilor, fără nici un control din partea statului, fără să le ceară acțiuni în schimb, sau să li le impună condiții în favoarea cetățenilor. De altfel, primind acești bani fără nici un control sau sistem de a fi verificați, bancherii imediat și-au permis să-și acorde niște bonusuri nesimțite, după ce ca tot ei au adus băncile în pragul colapsului.

Semnarea acestui bailout de 780 Miliarde $, a fost posibil prin forțarea politicienilor să semneze un document de 1.600 pagini, numit Stimulus Bill, fără nici o prezentare prealabilă a conținutului, ci doar cu o oră înainte de semnare. Politicienilor li s-a spus că dacă nu semnează, guvernul va declanșa legea marțială. 

Justificarea semnării acestui act a fost, pasămite, să ajute economia americană (indirect, cea globală ce ar fi fost afectată de căderea firmelor de asigurări), prin crearea de noi locuri de muncă și prin impulsionarea sistemului economic. De fapt banii au ajuns cca 80% la bănci și nu s-au creat locuri de muncă. Restul au fost canalizați spre diverse firme "prietene" a celor din sistem.

Ce este șocant e, că nici pin azi, Banca Rezervei Federale, nu vrea să spuna unde s-au dus, la ce bănci, cele 2,2 TRILIOANE de dolari din banii contribuabililor.

Banca Mondială, pentru cine nu știe, este organic legată de Banca Rezervei Federale a SUA, care este o BANCĂ STRICT PRIVATĂ, nu se află sub controlul guvernului SUA și unde acționari sunt familia Rotschild 80% și Rockefeller, 20%. De asemenea FMI este un organ foarte "eficient" al acestor elite.

Ca să nu mai existe nici un dubiu, că actuala stare este cauzate de conspirație: Banca Rezervei Federala a stopat din 23 Martie 2006, publicarea cantității totale de dolari în circulație, pentru a se pregăti pentru viitorul de acum. Astfel se tipăresc bani fără acoperire, în neștire și nu se știe exact valoarea inflației:

Comisia de verificare a bursei americane, SEC, a fost informată acum 10 ani, că escrocul evreu Madoff desfășoară un joc piramidal tip schema Ponzi (Caritas), dar nu au luat nici o măsură să investigheze.

Cu banii FURAȚI de la oameni, elitele și-au permis să ruineze piața petrolului. De ce? Ne-a spus Soros de ce: “Pentru că mai există țări rebele, cum e Iran, Rusia sau Venezuela care nu vor să joace cum le cântă Noua Ordine Mondiala. Și chiar el, spune cu satisfacție, că Chavez nu poate finanța o revoluție bolivară cu 40 $/baril și că lui Ahmadinejad nu-i dă mai mult de un an ca presedinte”.

Cu banii furați, elitele mențin prețul scăzut la aur, și îl cumpără în cantități industriale. Între timp se tipăresc cantități necontrolate de bancnote care vor prăbuși în viitorul apropiat moneda SUA. Elitele cumpără cele mai valoroase proprietăți, firme și bunuri pe nimica toată. 

Cu o parte din acești bani furați, își angajează ARMATE PRIVATE, deoarece se așteapta ca în momentul când oamenii vor afla de marea trădare, să protesteze cu violență. În SUA plătesc firma Blackwater, actual Xe (ce a acționat în Iraq), iar în Europa este constituita o armata NATO secretă, de elită.

Sursa:
AIM – Active Information Media - roaim.co.nr, EUfrosin

Comentarii

  1. Salut,
    Ai nevoie de un împrumut de urgență? Aveți nevoie de un împrumut pentru a vă începe propria afacere? Aveți un proiect neterminat la îndemână din cauza finanțării necorespunzătoare? Considerați că este dificil să obțineți servicii de capital de la bănci locale și alte instituții financiare? Aveți nevoie de împrumut de investiții pentru a investi în anumite domenii de specializare? Aveți nevoie de fonduri pentru a vă achita datoriile și facturile? Aveți nevoie de un împrumut pentru a cumpăra o mașină sau o casă ?. Iată o oportunitate pentru a obține astăzi împrumutul la o rată a dobânzii de 2% pentru a vă rezolva toate problemele financiare. Interesat, contactați-mă prin e-mail acum; [helenwilson719@gmail.com]

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Cea mai mică bibliotecă din lume

Să ne cunoaştem istoria: Ce rol aveau BRĂŢĂRILE DACICE?

Impostorii lugojeni ai lui George Costin, înfiltraţi printre revoluţionari (II)