Cum ne privesc musulmanii și cum se cred stăpâni în Europa. Avem nevoie de rasişti?


Eu nu vreau să fiu musulman. Nu vreau să o văd pe soția mea și pe fiica mea cu un sac în cap și cu o descjhizătură minusculă pentru ochii. Nu vreau să văd în țara mea și în Europa mea musulmanii, fiindcă eu cred că sunt TERORIȘTI. Eu, fiind CREȘTIN mai cred cred că musulmanii sunt ANTICRIST, o întrupare a DIAVOLULUI pe pământ și cât voi trăi voi lupta până la ultima suflare ca urmașii mei să nu fie niciodată musulmani.

Deschideţi ochii, începeţi să comentaţi, să discutaţi, să e-mail-aţi. Sub pretextul democrației ne lăsăm nebuneşte, fanatic si periculos colonizaţi. Între noi, ei ne insultă, atunci când cer arderea bisericilor noastre. Ne vor insulta în continuare, nu urmează modul nostru de viață, declară purtarea voalurilor și se comportă așa cum doresc. Cât timp vom tolera toţi aceste lucruri?
Cât timp ne vom preface că nu vedem, că nu știm nimic despre ceea ce se întâmplă?
Care va fi viitorul copiilor noștri?
Luaţi în seamă această realitate, e deja timpul...


Următoarele fotografii au fost făcute la Londra, pe timpul manifestării comunității musulmane "religia pentru pace". Ca nimeni sa nu fie ofensat, nu au fost publicate nici în presă nici la televiziune.

Pe transparente sunt scrise:
Ucideţi pe toţi care insultă islamul. Europa va plăti. Deja a început, exterminarea voastră se află în program...

Decapitaţi toți cei care insultă islamul


Europa este cancerul, Islamul este răspunsul. Exterminaţi cei care merg împotriva Islamului!Islamul va domina lumeaLibertate, du-te draculuiEuropa, ia lecția din 11 septembrie


Europa, vei plăti. A ta 11 septembrie se află deja pe drum!


Pregătiți-vă pentru holocaustul real!


Și acum așteptați...
Îi lăsăm să manifesteze aşa în țările noastre? De permis i-am putea lăsa doar la o întâlnire pașnică, atunci când decid.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

COLESTEROLUL - cea mai mare înșelătorie a secolului XX . Sfârșitul erei colesterolului. Medicii din România au îmbogățit farmaciștii cu așa zisă boală a colesterolului

Super Ofertă: Peste 15.000 de cărţi doar cu 299 lei

O "armată" în rezervă cu ofiţeri făcuţi la "apelul bocancilor"